9 dies a Senegal

Què visitarem?

Descobreix Senegal, la joia de l’Àfrica Occidental! Gaudeix d’un viatge inoblidable on podràs explorar la vibrant Dakar, relaxar-te a les platges de somni i viure l’autèntica hospitalitat senegalesa. Descobreix la natura salvatge al Parc Nacional de Niokolo-Koba, i meravella’t amb la bellesa única del Llac Rosa. Deixa’t seduir pel ritme del Mbalax, la música tradicional que et farà ballar sense parar. Senegal t’ofereix una combinació perfecta de cultura, aventura i relaxació.

  • Sortida: 5 de febrer de 2025
  • Preu per persona: 1.990€ + TAX

     

ITINERARI

5 FEBRER
BARCELONA – DAKAR
Trobada a l’aeroport de Barcelona, on després del tràmits de facturació, sortida en vol via Lisboa per arribar a la matinada a l’aeroport internacional Blaise Diagne de Diass, assistència pel nostre personal i trasllat a l’hotel.

6 FEBRER
ILLA DE GORÉE – LLAC ROSA
Esmorzar i recorregut per la ciutat de Dakar admirant els edificis colonials de la Plaça de la Independència i parant en alguns dels seus colorits mercats de flors, artesania i teles com Kermel o Soumbedioune. Trasllat a l’embarcador on amb ferri ens aproparem a l’illa de Gorée. Arribada a aquest lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita a peu de la Casa dels Esclaus, el seu museu emblemàtic abans de passejar pels estrets carrers, admirant les cases de diferents colors amb balcons i buguenvíl·lies. Dinar inclòs a Gorée i tornada a Dakar.

Continuació al Llac Rosa a la tarda. Sopar i allotjament.

7 FEBRER
LLAC ROSA – ST LOUIS
Esmorzar i sortida cap al llac. També conegut com a Llac Retba, la seva fama li ve del color rosaci de les seves aigües quan el sol cau a plom i de la seva important salinitat. Durant molts anys, va ser l’etapa final del París – Dakar quan es desenvolupava a terres africanes. Visita per a explicacions sobre el procediment ancestral dexplotació de la sal pels autòctons. Trasllat a St Louis, capital del nord del país, visitant llogarets en camí. Després de travessar el famós pont Faidherbe, arribem al nostre hotel i instal·lació. Dinar inclòs. A la tarda, visita d’aquesta ciutat de marcat accent colonial. A calesa, gaudirem d’un passeig on podrem veure la bellesa de les cases colonials i el famós barri dels pescadors de Guet Ndar. Sopar i allotjamnet.

8 FEBRER
PARC DE DJOUDJ – LLENGUA DE BARBÀRIE
Esmorzar. Trasllat amb cotxe al parc ornitològic de Djoudj, tercera reserva ornitològica al món, declarat Patrimoni Mundial per la Unesco. Recorrem en piragua aquest espai de 16 000ha, constituït per llacs i aiguamolls, i on vénen a hivernar més de dos milions d’ocells. A més de les 350 espècies d’aus que veurem durant el passeig (diverses espècies de corriols, picudillas, sarapitos, cigonyes, corbs marins, àguiles, forta concentració de pelicans), aquest parc compta amb la presència d’alguns mamífers com els porcs senglars i cocodrils. Visita i tornada a St Louis per dinar inclòs a St Louis. Continuació al Lodge Ocean & Savane, ubicat en plena sabana africana. Arribada i instal·lació. Sopar allotjament.

9 FEBRER
LLENGUA DE BARBÀRIE – SALOUM
Esmorzar i rumb a Saloum, podrem admirar el paisatge dominat en algunes zones per l’arbre emblemàtic del país: el majestuós baobab. Tindrem el temps de parar i gaudir de l’artesania local a Mekhe, ciutat capdavantera en la fabricació local de calçat o Lalane i els seus bonics productes de cistelleria. Dinar inclòs en camí. Continuació a la zona de manglars, arribada i instal·lació al nostre hotel. Sopar i allotjament.

10 FEBRER
SALOUM
Esmorzar. La regió de Saloum és un conjunt d’una vintena d’illes escampades entre boscos i manglars. Anirem en piragua, per descobrir un dels ecosistemes més rics del país, poblat pels Niominkas, Serers pescadors habitants de les illes. Passejarem pels bolongs plens de manglars a les arrels dels quals pengen les ostres i admirarem una varietat d’ocells en aquesta zona que forma part de la Reserva del Delta de Saloum. Visita d’un llogaret i dinar inclòs. Sopar i allotjament.

11 FEBRER
SALOUM – JOAL FADIOUTH – SALY/SOMONE
Esmorzar. Ens acomiadem dels Niominka abans de sortir cap a la Petita Costa. Passarem per Joal, poble del primer president del país i visitarem el port de pesca. Continuació a Fadiouth, el pont de fusta del qual travessarem a peu. Fadiouth és en realitat una illa construïda sobre una muntanya de petxines. Als seus estrets carrers es desenvolupa la vida i s’estenen els paradetes d’escopinyes i peix sec, així com altres mercaderies. Veurem el cementiri, també de petxines, on estan enterrats cristians i musulmans. Dinar inclòs a la localitat abans del seguir a Saly. Temps lliure, sopar allotjament.

12 FEBRER
SALY / RESERVA DE BANDIA / DAKAR -BARCELONA
Esmorzar i sortida cap al sud-est de Dakar per endinsar-nos al bosc de Bandia, una de les reserves naturals més famoses del Senegal. Pel camí, admirarem els magnífics baobabs, l’arbre més simbòlic de la sabana africana. Un cop allà, iniciarem un recorregut per l’hàbitat de girafes, zebres, rinoceronts, antílops, estruços o cocodrils. Retorn a Saly per dinar, sopar i trasllat a l’aeroport fer agafar vol nocturn via Lisboa, destí a Barcelona.

13 FEBRER
LISBOA-BARCELONA
Arribada a Lisboa, i enllaç amb vol directe fins a Barcelona. Recollida de l’equipatge i fi dels nostres serveis.

Serveis inclosos

  • Avió línia regular de TP Bcn/Dss/Bcn classe turista.
  • Trasllat d’arribada i sortida.
  • Allotjament en hotels categoria superior.
  • Pensió completa
  • Bitllet de ferri a Gorée i visita de la casa dels esclaus (dilluns tancat).
  • Visites i excursions segons itinerari. Guia local.
  • Guia acompanyant.
  • Propines de xofer i guia.
  • Assegurança mèdica i de cancel·lació.

Altres

PREU PER PERSONA 

  • 1.990€ + 260€ TAX.
  • Suplement habitació individual: 355€.

SERVEIS NO INCLOSOS

  • Despeses personals.
  • Qualsevol servei no especifict a l’itinerari.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres