8 dies a Alemanya

Què visitarem?

Berlin, Spreewald, Dresden, el Parc Nacional La Suïssa de Saxònia,Leipzig, Weimar, Erfurt, Eisenach, Nordhausen, Broken, Wernigerode i Quedlinburg.

 • Sortida: 7 de juliol de 2023
 • Preu per persona: 1920€ + 160€ TAX

   

ITINERARI

7 DE JULIOL (Divendres)

BARCELONA — BERLIN — SPREEWALD — DRESDEN

Trobada a l’aeroport de Barcelona per sortida del vol directe direcció a Berlin. Arribada i canviarem l’avió per l’autocar per desplaçar-nos cap a l’anomenada Venècia Verda d’Alemanya. L’Spreewald és una zona de boscos d’alisos i pins. Des de Lübbenau farem una passejada pels canals amb les tradicionals embarcacions de la regió. Dinar en ruta. Continuarem viatge cap a Dresden, capital de l’estat de Saxònia. Arribada una ciutat coneguda per la seva riquesa arquitectònica, pel Zwinger barroc, l’Òpera Semper, Frauenkirche, Terrassa Brühl i el Palau de la Residència. Distribució d’habitacions a l’hotel. Temps de descans i passeig pel centre històric de la ciutat abans de fer el sopar i l’allotjament.

 

8 DE JULIOL (Dissabte)

DRESDEN — SUÏSSA DE SAJONIA

Esmorzar. Al matí anirem en direcció al Parc Nacional anomenat la Suïssa de Saxònia. Aquest és un paisatge de postal, des d’on s’obtenen algunes de les vistes sobre els meandres més idíl·lics del riu Elba. Anirem fins a l’imprescindible pont de Bastei, a uns 200 metres d’alçada sobre el nivell del riu. Allà veurem el conjunt de pinacles més espectaculars del parc. Dinar en ruta. Tornarem a Dresden i continuarem amb la visita de la ciutat. Resta de la tarda lliure per poder visitar algun dels seus museus importants, fer una volta per l’Elba en algun vaixell històric o simplement passejar pel nucli antic. Sopar i allotjament.

 

9 DE JULIOL (Diumenge)

DRESDEN – LEIPZIG – WEIMAR

Esmorzar. Aquest dia ens dirigirem a Leipzig. Al nucli antic destaca l’antic Ajuntament, la Borsa, l’església de Sant Tomàs, on trobarem la tomba de JS Bach, la famosa Gewandhaus, seu d’una de les orquestres més famoses d’Europa, l’Òpera, l’Estació de Ferrocarril, la església de Sant Nicolau… Dinar i sortida cap a Weimar, ciutat Patrimoni de la UNESCO. Cal destacar que al centre històric hi trobem la Plaça de la Democràcia, amb l’antic palau, la casa de Lucas Cranach, la de Goehte, la de Schiller, el Teatre Nacional Alemany, el Palau Wittum… Sopar i allotjament.

 

10 DE JULIOL (Dilluns)

WEIMAR — ERFURT – EISENACH — NORDHAUSEN

Esmorzar. Sortida cap a Erfurt, capital de la regió de Turíngia o “la ciutat de les Torres”, on destaca la Catedral de Santa Maria i l’Església de Sant Severus, el Monestir Agustí, l’Església Prediger i les fortificacions de Petersberg Citadel. Dinar en ruta. Continuarem a Eisenach on visitarem l’imponent castell de Wartburg, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des del 1999. Una de les fortaleses medievals alemanyes més ben conservades. Seguirem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Nordhausen. Sopar i allotjament.

 

11 DE JULIOL (Dimarts)

NORDHAUSEN – BROKEN – WERNIGERODE – QUEDLINBURG

Ens dirigirem cap al Parc Nacional del Harz, amb la barreja de mites antics i paisatges escarpats, és una destinació popular durant tot l’any. Anirem fins a l’estació de Drei Annen Hohne des d’on agafarem un tren de vapor de via estreta que ens portarà per bells paisatges fins a la muntanya Brocken, punt de partida dels contes de bruixes. Continuarem fins a Wernigerode, Visitarem el Castell de Wernigerode. Realitzarem l’allotjament a l’àrea de la ciutat de Quedlinburg. Sopar i allotjament en aquesta área.

 

12 DE JULIOL (Dimecres)

WEIMAR – WITTENBERG – POSTDAM – BERLIN

Esmorzar. Sortida cap a Wittenberg visitarem l’església del Castell, la plaça de mercat, la casa de Luter, abans de prosseguir viatge cap a Potsdam. Visitarem el palau de Cecilienhof i visitarem els jardins del palau de Sans Souci, així com el Nou Palau, arribada a Berlín i darrera hora de la tarda. Sopar i allotjament.

 

13 DE JULIOL (Dijous)

BERLIN

Esmorzar. Al matí farem una panoràmica des de l’autocar per conèixer la ciutat: Kurfüstendamm, Església Votiva del Kaiser Guillem, el Skulptur, la Columna de la Victòria, la seu de Parlament Alemany i la Porta de Brandenburg. Dinar. A la tarda continuarem per Friedrichstrasse, antic pas fronterer entre les dues Alemanyes. Checkpoint Charlie, únic accés entre els dos sectors. Mur de Berlín. Monument a l’Holocaust, Postdamer Platz. Posteriorment ens dirigirem a la Gendarmenmarkt, la plaça més bonica de Berlín. Barri de Sant Nicolas, bon aparador d ́un barri antic. Seguidament visitarem la font de Neptú i Unter den Linden. Sopar i allotjament.

 

14 DE JULIOL (Divendres)

BERLIN

Esmorzar. Avui farem una passejada amb vaixell pel riu Spree, descobrirem la ciutat des d’una altra perspectiva. Creuarem tota la ciutat des de Charlottenburg fins a Treptow, allà visitarem el Monument Commemoratiu als Soldats Soviètics del Parc Treptower. Dinar inclòs. Acomiadarem la ciutat des de la torre de Televisió d’Alexanderplatz, amb un restaurat cafè giratori a 207 metres d’alçada. Continuarem fins a l’aeroport per sortir en vol directe de tornada.

Serveis inclosos

 • Bitllet d’avió BCN-BERLIN-BCN, inclou 1 maleta facturada
 • Guia acompanyant tot el viatge
 • Autocar durant tot el recorregut
 • 7 nits d’estada en hotels de categoria 3***/4**** i centrics
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim.
 • Entrades incloses a: castell de Wartburg Palau de Cecilienhof, tren panoràmic a Broken, passeig amb vaixell a Lubbenaü i a Berlin
 • Assegurança d’assistència médica i cancel·lació

Altres

PREU PER PERSONA (en base a 25 pax):

 • 1.920€ + 160€ TAX
 • Dipòsit: del 25% de l’import del viatge al fer la reserva.

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 340€

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres