Mercats de Nadal a Alsàcia - 4 dies

Què visitarem?
Basilea, Mulhouse, Colmar, Castell de Haut Koenigsburg, Riquewhir, Strasburg, mercat nadalenc de Christkindelmaruk, poblet amb encant d’Eguisheim i la ciutat universitària de Freiburg
 • Sortida: 05 de desembre de 2019
 • Preu per persona: 898€ + 97€ TAX

ITINERARI

5 DESEMBRE  

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BASILEA – MULHOUSE

Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir a 1ª hora del mati en vol directe cap a Basilea. Arribada i visita guiada d’aquesta bonica ciutat suïssa, recorregut pel seu mercat nadalenc. Dinar en cèntric restaurant. A la tarda, ens dirigirem cap a Mulhouse, acomodació a l’hotel. Recorregut panoràmic per aquesta ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

6 DESEMBRE   

MULHOUSE – COLMAR – CASTELL KOENIGSBURG – RIQUEWHIR

Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Colmar, visita guiada a la famosa ciutat dels canals i casetes de fusta. També podrem gaudir de cinc mercats nadalencs diferents i dinar. A la tarda, anirem a visitar el castell de Haut koenigsburg, situat a 757m d’altura, des d’on es domina una bella vista de la vall del Rhin. Construït en el s.XII, va ser el lloc predilecte dels comtes de Thierstein i va ser residència de els últims emperadors alemanys. Acabada la visita travessant grans extensions de vinyes fins arribar a Riquewhir, pintoresca població del s.XII on sembla que el temps s’ha aturat des de llavors. Retorn a Mulhouse, sopar i allotjament.

7 DESEMBRE 

MULHOUSE – STRASBURG L’ALSACIA FRANCESA – EGUISHEIM

Esmorzar. Sortida direcció a Strasburg on realitzarem una visita guiada pel casc antic, destacant la Catedral de Notre-Dame de façana gòtica, el barri del Petit France plé de cases amb els seus originals entramats de fusta a les façanes i les corones d’advent a les portes . Dinar. A la tarda tindrem l’oportunitat de perdre’ns en el mercat nadalenc de Christkindelmaruk, situat davant la catedral gòtica de Strasburg. Retorn a Mulhouse, visitarem l’encantador poblet d’Eguisheim. Sopar i allotjament.

8 DESEMBRE 

MULHOUSE – CAPITAL SELVA NEGRA; FREIBURG – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Al matí, creuarem el Rhin per dirigir-nos a la ciutat universitària de Freiburg, capital de la Selva Negra. Visita amb guia local del casc antic, un dels més antics i bells d’Alemanya, franquejada pels seus típics canals. Dinar. Temps lliure per passejar per la ciutat i posterior trasllat cap a l’aeroport de Zurich, per sortir en vol directe VY6249 a les 20:25h cap a Barcelona. Arribada a les 22:05 h i trasllats al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols directes Barcelona – Basilea / Zurich – Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona : 28 €
 • 3 Nits hotel de 3* a Mulhouse
 • Pensió completa
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport
 • Visites i guies locals descrites en el programa: Basilea, Strasburg, Colmar i Freiburg.
 • Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – puntd’origen
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació: 25 €

L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades  i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit.

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres