5 dies a Andalusia amb AVE

Què visitarem?
Granada, Sevilla, Cadis.
 • Sortida: 03 de desembre de 2021
 • Preu per persona: 890€ 

ITINERARI

3 DESEMBRE (Divendres)

PUNT D’ORIGEN – LLEIDA – GRANADA

Trasllat a l’estació de LLEIDA, per sortir en l’AVE a les 09:34h cap a Granada. Arribada a les 14:52h. Trasllats al centre i dinar lliure. A la tarda visita de la ciutat i de l’Alhambra amb el Generalife, Patio de los Leones, etc. Panoràmica amb vistes del barri Albaicín i Coves Sacromonte. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

4 DESEMBRE (Dissabte) 

GRANADA – SEVILLA

Esmorzar i sortida amb autocar cap a Sevilla. Arribada i acomodació a l’hotel. Dinar. A la tarda visita amb guia local de la capital andalusa on destaquem: la Catedral amb la Giralda (entrada inclosa) el Parc Maria Lluïsa, Torre del Oro, exterior de la Maestranza, Plaza de España i recinte de l’antiga Expo 92. 

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

5 DESEMBRE (Diumenge)

SEVILLA – BODEGUES A JEREZ – CADIS – SEVILLA 

Esmorzar i sortida en direcció a Jerez de la Frontera, visita guiada d’aquesta bonica ciutat i degustació de vi a unes típiques bodegues. Dinar. Continuació cap a Cadis, anomenada “la tacita de plata”, capital Atlàntica d’Andalusia. Visita guiada de Cadis; Puerta de la Tierra, Teatre de Falla, Catedral de Santa Cruz de Cadis, feta construir pel rei Alfonso X el sabio, l’impressionant monument ales Corts de Cadis del 1812 i les boniques platges de La Caleta amb el seu balneari i la “playita de las mujeres”. A l’hora convinguda, de retorn a Sevilla, sopar i allotjament

 

6 DESEMBRE (Dilluns)

SEVILLA

Esmorzar. Entrada a los Reales Alcazares, recorregut pel carrer Sierpes, Barri de Santa Cruz i església de la Macarena. Dinar. Tarda lliure. Aconsellem fer la navegació pel Guadalquivir o passejar pel barri de Triana. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

7 DESEMBRE (Dimarts)

SEVILLA – LLEIDA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Matí lliure per realitzar les últimes compres i gaudir d’aquesta bonica ciutat. Dinar de tapes sevillanes en un restaurant típic. Trasllat a l’estació per sortir en tren AVE a les 14:50h cap a Lleida. Arribada a les 19:16h i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • AVE LLEIDA – GRANADA / SEVILLA – LLEIDA
 • Trasllat punt d’origen – Lleida – punt d’origen.
 • 3 nits HOTEL VIRGEN DE LOS REYES 4* (Sevilla). 1 nit HOTEL ALIXARES 4* (Granada) Estada en pensió completa.
 • Autocar de 50 places privat pel grup.
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Visites amb guia local a Sevilla, Cadis, Jerez de la Frontera i Granada,
 • Entrades incloses en tarifa 65 anys: Giralda, Reales Alcazares, Bodegues de Jerez i Alhambra.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb nova normativa i cobertures COVID-19.

Altres

 • Suplement habitació individual : 179 €
 • Documentació necessària: D.N.I. vigent i CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU. Ha d’estar emès mínim 14 dies abans de la sortida del viatge.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres