17 dies a Argentina

Què visitarem?
Iguaçú, Bariloche, El Calafate – Glacera Perito Moreno, Ushuaia, Buenos Aires
 • Sortida: 10 de febrer de 2023
 • Preu per persona: 5875€ +  TAX

ITINERARI

10 FEBRER (Divendres)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA AEROPORT- Prat

Trasllat del punt d’origen a l’aeroport Prat Barcelona. Presentació a l’aeroport a les 23:00h. Mostrador de la Companyia LEVEL.

 

11 FEBRER (Dissabte)

BARCELONA- BUENOS AIRES

Sortida a la 01:30h. ( matinada ) en vol directe destinació a Buenos Aires. Arribada a les 11:10h. Aeroport Ezeiza – duració del vol 13h40′. Assistència i trasllat a l’aeroport Aeroparque. Sortida del vol directe a les 15:30h. destinació a Iguaçú. Arribada a les 17:20h. Trasllat a l’hotel American Portal del Iguaçú. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

 

12 FEBRER (Diumenge)

CASCADES D’IGUAÇÚ – Cantó Argentí

Esmorzar a l’hotel. Excursió a les Cascades Argentines: Estan localitzades dins d’una àrea de 55.000 hectàrees dins del Parc Nacional Iguaçú, declarat patrimoni de la humanitat l’any 1984 per la UNESCO. La paraula Iguaçú prové de l’expressió nativa guaraní que significa “Aigua Gran”. Un antic camí de la selva dona vida a un sender que permet al visitant endinsar-se en el cor de la vegetació fins arribar, caminant, on s’inicien els circuits superior i inferior. El circuit Inferior; passarel·la que s’interna per sota dels salts al cor de les cascades. El circuit Superior ofereix una experiència més íntima en contacte amb la natura. A la Gola del Diable, s’accedeix a través del Tren Ecològic de la Selva. Gaudirem del salt impactant de les cascades amb el riu Iguaçú i la frondosa vegetació que l’envolta. La monumental “gola” és la culminació del recorregut.

Opcional: safari nàutic “la gran aventura” amb llanxa nàutica”

Dinar Bufet ( sense begudes). Retorn a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament.

 

13 FEBRER (Dilluns)

CASCADES de l’IGUAÇÚ – Cantó Brasiler

Esmorzar a l’hotel. Excursió a les Cascades Brasileres: El recorregut de l’excursió comença a l’Administració del Parc Nacional do Iguaçú. Continuem fins el sender de les Cascades, per tenir ple contacte amb la natura i les vistes més impactants. El recorregut de 1,2 quilòmetres amb escales de dificultat mitjana, disposa de diversos miradors que permeten observar diferents salts fins arribar al principal: la Gola del Diable. Dinar Bufet ( sense begudes). Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 19:15h. destinació Buenos Aires. Arribada a les 21:10h. Assistència i trasllat a l’hotel Intersur Recoleta. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

 

14 FEBRER (Dimarts)

BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat. Dia complet. Iniciarem la visita per Palermo, un barri residencial amb parcs, baixades i importants monuments. Seguirem per Recoleta, un dels barris més exclusius de la ciutat, on es troba el famós cementiri que alberga les tombes de persones importants, famosos, presidents i escriptors. Destaca la tomba de la primera dama: Eva Perón. Continuarem per l’Avinguda Alvear fins arribar a l’Avinguda 9 de juliol. Visita al teatre Colón, joia mundial pel que fa a l’òpera i orgull cultural dels “porteños”. Passarem per l’estació de Retiro, “Plaza de Mayo” (coneixent el seu Centre Cívic) la casa “Rosada” seu del Govern. Catedral Metropolitana i el Cabildo. Dinar lliure. Continuarem la visita pel tradicional barri de San Telmo, on remuntarem en el temps. Pararem al barri de “La Boca” famós per rebre els primers immigrants italians i per la seva pintoresca i acolorida arquitectura; Estadi de futbol del famós “Boca Juniors, La Bombonera”. Acabarem la visita a la zona de Puerto Madero, famós pel “Pont de la Dona” dissenyat per l’arquitecte espanyol Santiago Calatrava. Trasllat a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a la Casa de Tango “LA VENTANA”. Gaudirem d’una classe de tango i d’un sopar (begudes incloses) amb espectacle: “Show de Tangos”. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

15 FEBRER (Dimecres)

BUENOS AIRES – Tigre i Delta del Paranà

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Dàrsena Norte – Puerto Madero per embarcar. Navegarem pel Delta i Tigre (Classe Premium): Canal costaner del Riu de la Plata on veurem: Clubs Nàutics, Les Barrancas de San Isidro, el Port de les Oliveres, Ciutat Universitària, i el famós estadi del Club Atlètic River Plate, mentre diferents velers, iots i creuers acompanyen el recorregut i entrem al Delta del Paraná pel Riu Sant Antoni, Capità Sarmiento, Museu Sarmiento, Tres Bocas, Rio Lujan i Rio Tigre. Dinar ( beguda sense alcohol inclosa). Trasllat a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a un Restaurant de la zona de Puerto Madero. Gaudirem d’un sopar de gastronomia argentina. Trasllat a l’hotel i allotjament

 

16 FEBRER (Dijous)

BUENOS AIRES – SAN CARLOS DE BARILOCHE – Circuito Chico i Cerro Campanario.

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport. Sortida del vol directe, a les 08:40h. destinació San Carlos de Bariloche. Arribada a les 11:00h. Trasllat a l’hotel Design Suites Bariloche. Dinar ( beguda sense alcohol inclosa). Iniciem el Circuit “Chico” amb ascens al Cerro Campanario: Carta de presentació de San Carlos de Bariloche. Recorregut d’uns 60 km que s’inicia vorejant el llac Nahuel Huapi, el més gran dels llacs de la regió. El Llac ens anirà acompanyant en gran part del circuit. A mesura que avancem s’observa l’imponent paisatge, les seves costes i els grans pics muntanyosos.En el Km 8 del passeig s’arriba a Platja Bonica, el balneari més important de la ciutat i enfront d’ella la Històrica Illa Huemul. Badia Serena, turó Campanario, accedint al cim per mitjà d’un aerion hi ha una confiteria i una vista excepcional del paisatge de 360 graus. Continuant l’itinerari cap a la península de Llao-Llao on es visita la capella Sant Eduard, Puerto Mocador emmarcat pels llacs Perito Moreno i Nahuel Huapi, el famós hotel Llao-Llao i les seves pistes de golf. En aquest punt el paisatge es converteix en una conjunció de colors i formes que donen una impressionant vista d’aquest Parc Nacional Nahuel Huapi. Retorn a la ciutat. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

 

17 FEBRER (Divendres)

BARILOCHE Navegació Isla Victoria i Bosque Arrayanes

Esmorzar a l’hotel. Inici de l’excursió des de l’Hotel Puerto Pañuelo enclavat a la península de Llao Llao. Navegació pel llac Nahuel Huapi. Destaca pel color de les seves aigües, la vegetació de les costes i els pics nevats de les muntanyes que sobresurten en l’horitzó. Navegarem durant 1 hora per la zona central del Llac, fins arribar a port Quetrihué, situat al sud de la península. Ens trobarem el bosc de les Arrayanes que dona nom al Parc Nacional. Després de fer un recorregut per camins on gaudirem d’un paisatge únic, navegarem per la Illa Victoria fins arribar a Puerto Anchorena. Visita d’aquesta d’illa habitada per aborígens des de fa millers d’anys que van deixar evidencies a les pintures rupestres en coves de l’illa. Descobrirem la flora i la fauna d’aquesta zona. Accés al sector VIP amb dinar-càtering durant la navegació. Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

 

18 FEBRER (Dissabte)

BARILOCHE San Martin de los Andes por la ruta de los 7 lagos- 355km

Esmorzar a l’hotel. Excursió de tot el dia a San Martin de los Andes, la Patagonia Andina. Creuant el Riu Limay, sortirem de la província de Rio Negro i ens endinsarem a la província De “el Neuquén” fins trobar-nos amb la ciutat de, Vila la Angostura on farem un passeig. Per el camí, vorejarem la costa nord del Llac Nahuei Huapi. Tindrem una vista preciosa de l’Illa Victoria i passarem per un bosc d’Arranyanes. Iniciarem a continuació el camí dels 7 llacs; Lago Correntoso, Lago Espejo: Laguina Bailey Willis, Lago Escondido, Lago Falkner, Lago Machónico, El Lácar, fins arribar a la ciutat de San Martin de los Andes. La ciutat destaca pel seu entorn, semblant a un jardí patogènic i la riquesa de la seva arquitectura. Dinar ( sense begudes). Temps lliure per passejar per la ciutat. De tornada, si el temps ho permet passarem pel pas Córdoba. Sinó, per el mateix camí, parant en miradors que no ho hem fet durant al matí. Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

 

19 FEBRER (Diumenge)

BARILOCHE – EL CALAFATE

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol directe, a les 14:00h destinació a El Calafate. Arribada a les 15:45h Assistència i trasllat a l’hotel Design Suites Calafate. Tarda lliure en aquesta ciutat, capital de les glaceres patagòniques i gaudir del seu ambient de muntanya. Sopar ( inclòs) a l’hotel Allotjament.

 

20 FEBRER (Dilluns)

EL CALAFATE – Glacera Perito Moreno

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a la Glacera Perito Moreno. Partint des de, El Calafate i a una distància d’uns 80 kms arribem a la Glacera Perito Moreno. Pel camí gaudirem del paisatge del llac Argentí (1560 km2 de superfície) i de la seva Badia Rodona, reserva d’una important varietat de fauna, en la qual distingim cignes de coll negre, flamencs, cauquenes i varietat d’ànecs. Passarem al costat del Cerro Frías i quilometres més endavant ens trobarem amb la Península de Magallanes on podrem apreciar una zona de transició entre l’estepa i el bosc. Uns 30 Km. abans d’arribar a la Glacera Perito Moreno farem l’ingrés al Parc Nacional Les Glaceres on començarem a observar les diferents espècies d’arbres que formen el bosc, ñires, lengas, guindos cohiues i un arbust amb una bella flor de color vermell intens anomenat notro. Un cop arribat a la Glacera Perito Moreno podrem gaudir de 4 Km. de passarel·les amb diferents desnivells i miradors amb excel·lents vistes panoràmiques de la paret nord, del centre i paret sud de la Glacera Perito Moreno. Entre tots els glacials que tenim dins del Parc, la Glacera Perito Moreno és el més visitat, un dels més bells del planeta i conegut mundialment per formar dics de gel, seguits d’espectaculars ruptures. Compta amb 254 km2 de superfície i és un dels pocs amb glaceres que es troben en equilibri. Dinar ( beguda sense alcohol) Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

 

21 FEBRER (Dimarts)

EL CALAFATE – Navegació P.N. Los Glaciares

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a Los P.N. Los Glaciares Glaceres Upsala, Ognelli i Spegazzini Sortida de l’hotel direcció Puerto de Punta Bandera en el Llac Argenti. Embarcament. Navegarem pel Braç Nord del Llac Argentí. Visita al Canal i la Glacera Upsala i la seva barrera d’icebergs. Continuarem pel Canal Spegazzini, el més alt del Parc Nacional on podrem observar les Glaceres Heim Sud i Peineta. Desembarcament a la Base de la Glacera Spegazzini. Caminada pel bosc on s’accedeix als miradors panoràmics de la badia. El vaixell torna al Port de Punta Bandera i des d’allà iniciarem la tornada a El Calafate. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

DURANT LA NAVEGACIÓ: INCLÓS: ZONA CLUB VIP DEL CAPITAN: CAPTAIN’S CLUB

La zona “privada” permet realitzar l’excursió d’una manera més exclusiva mentre es gaudeix d’una visita panoràmica i única de les glaceres. El servei inclou: Ubicació preferencial. Open Bar: Esmorzar, Brunch, Dinar, Begudes alcohòliques.

 

22 FEBRER (Dimecres)

EL CALAFATE – USHUAIA – de Fuego Llacs Escondido, Fagnano i les Torberes

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe, a les 08:55h. destinació Ushuaia. Arribada a les 10:15h. L’equiptage es traslladarà a l’hotel i els clients iniciaran l’excursió als Llacs Escondido i Fagnano Clàsico. S’inicia l’excursió per la Ruta Nacional nº 3 direcció Nord. En ruta podrem observar las muntanyes: Cinco Hermanos i Olivia i la Vall Carbajal. El camí ens porta a la Vall, Tierra Mayor, on observarem els Cerros Bonete, Alvear i Pelado. Travessarem el centre hivernal, Cerro Castor indret on a l’hivern molts turistes i residents practiquen els esports de ski, Snowboard, Trineus amb gossos etc. Dinar ( Beguda sense alcohol, inclosa ) Seguirem la ruta fins arribar a 450 metres sobre el nivell del mar i ja en el “Paso Garibaldi” podrem gaudir de les vistes panoràmiques dels Llacs Escondido i Fagnano. Des d’aquí farem el segon descens per percebre el Llac Fagnano de ben a prop, un dels llacs més grans d’Amèrica del Sud. Dinar i retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament a l’Hotel Los Acebos Ushuaia.

 

23 FEBRER (Dijous)

USHUAIA – P.N. Tierra de Fuego – Tren del fin del Mundo i navegació pel Canal de Beagle

Esmorzar a l’hotel. Excursió al Parc Nacional Tierra de Fuego. Té una extensió de 63.000 hectàrees. Abans d’arribar al Parc, farem un passeig en el “Tren del Fin del Mundo” Reviurem part de la història observant el conegut camí dels presos amb un meravellós escenari ple de boscos, rius i les ruïnes d’assentament indígena. Una vegada en el Parc Nacional Tierra de Fuego visitarem la Ensenada Zaratiegui on podrem observar les especies més característiques d’aquest bosc, Lengas, Ñires, Guindos i alguns arbustos Canelos, Barba de Viejo etc. Continuarem cap a la Laguna Verde, Bahia Lapataia on es troba el famós cartell que indica la “Fi del Món”. Parada al Llac Roca i retorn a la ciutat. Dinar ( Beguda sense alcohol inclosa). Trasllat al port. Navegació pel mític Canal de Beagle, el braç marí què comunica les aigües de l’Atlàntic i el Pacífic. Illa Alice amb la colònia de lleons marins. Illa de los “Pájaros” i la Illa de “Los Lobos” on podrem observar els llops marins. Les dues illes pertanyen a l’arxipèlag Bridges. Retorn a l’hotel. Allotjament.

 

 24 FEBRER (Divendres)

USHUAIA – BUENOS AIRES

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 14:15h amb destinació Buenos Aires. Arribada a les 17:35h. Assistència i trasllat a l’hotel Intersur Recoleta. Opcional: Sopar de cloenda. Allotjament a l’hotel.

 

25 FEBRER (Dissabte)

BUENOS AIRES – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport, sortida del vol directe a les 13:00h amb destinació Barcelona. Nit a bord.

 

26 FEBRER (Diumenge)

BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Arribada a les 05:30h i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Trasllat punt d’origen – aeroport del prat – punt d’origen. Dte 30€ en cas de no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins durant tot el viatge.
 • Bitllets d’avió transatlantic: Barcelona – Buenos Aires – Barcelona (vol directe)
 • 6 Bitllets d’avió domèstics:
 • Buenos Aires – Iguacú / Iguaçú – Buenos Aire
 • Buenos Aires – Bariloche / Bariloche – El Calafate
 • El Calafate – Ushuaia / Ushuaia – Buenos Aires
 • Guies locals durant tot l’itinerari.
 • Visites, excursions i entrades als Parcs, descrites en l’itinerari.
 • Hotels descrits a l’itinerari, categoria 5* / 4* superiors.
 • Règim de mitja pensió durant tot el circuit excepte a Buenos Aires: Classe de Tangos amb sopar i show de Tangos “La Ventana”.
 • Bariloche: Nagevació al sector Vip amb Catering.
 • Calafate: Navegació Capitan’s Club zona Vip.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19.

Altres

  • Suplement hab. Individual: 1.700 €
  • DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA: Passaport amb validesa mínima de 6 mesos i certificat vacunació Covid EU

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres