6 dies a Asturies

Què visitarem?
Logroño, Cangas de Onís, Covadonga, Ribadesella, Ribadeo, Gijón, Villaviciosa, Cudillero i Oviedo
 • Sortida: 25 de juliol de 2022
 • Preu per persona: 789€ 

ITINERARI

25 JULIOL (Dilluns)

PUNT D’ORIGEN – LOGROÑO – ASTÚRIES

Sortida a primera hora del matí direcció Logroño. Visitarem aquesta bonica ciutat famosa per la seva zona de tapes, carrer “Laurel”, entre altres atractius.Dinar. Continuarem la ruta fins a Astúries. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

26 JULIOL (Dimarts)

CANGAS DE ONÍS – COVADONGA – RIBADESELLA – LAGO DE ENOL (opcional)

Esmorzar. Sortida cap a Cangas de Onís, va ser la primera capital del Regne Cristià, a on destaca el Pont Romà s. XIII, icona de la ciutat i sobre el que penja la Creu de la Victòria, emblema del Principat d’Astúries, l’Ermita de la Santa Creu, l’Estàtua de Don Pelayo, l’Aula Regne d’Astúries, etc. Continuarem fins a Covadonga, a on es troba la Basílica i la Santa Cova, on hi ha la Verge de Covadonga i la tomba del Rei Don Pelayo. Opcionalment excursió 4×4 al llac d’Enol. Dinar en restaurant. Per la tarda visitarem Ribadesella, zona turística on hi ha la desembocadura del riu Sella i ofereix una vista panoràmica especial. 

Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

27 JULIOL (Dimecres)

RIBADEO – PLAYA DE LAS CATEDRALES

Esmorzar. Sortida cap a Ribadeo, vila d’aspecte senyorial en la que destaca el “pazo” modernista delgermans Moreno, el far de la illa Panxa i les ruïnes del Castell de Sant Damià. A continuació visitarem la famosa “Playa de las Catedrales”, a on el principal atractiu són els conjunts d’arcs de roca esculpida perla força del Mar Cantàbric, que s’assemblen a una catedral gòtica. Retorn a l’hotel per dinar. tarda lliure.Sopar i allotjament.

 

28 JULIOL (Dijous)

GIJÓN – VILLAVICIOSA Lagar de la Sidra 

Esmorzar. Sortida direcció Gijón, a on realitzarem una panoràmica de la ciutat passant per punts emblemàtics, com el Palau de Congressos, el Camp de San Francisco, el Teatre Campoamor, a on es realitza l’entrega dels Premis Princesa d’Astúries, i la Catedral, entre d’altres. Dinar. A continuació seguirem fins a Villaviciosa, poble mariner que fou el port on va desembarcar al 1517 per primera vegada l’emperador Carles V, l’home més poderós de l’època. També hi passa el famós Camí de St. Jaume, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, deixant al seu pas nombrosos temples romànics i preromànics. Destaquem les seves nombroses plantacions depomers per elaborar la famosa i delicada sidra.Visitarem un Lagar on ens explicaran el procés d’elaboració de la sidra amb degustació.

Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

29 JULIOL (Divendres)

OVIEDO – CUDILLERO

Esmorzar. Sortida direcció Oviedo que ha estat vinculada des de la seva fundació (s.VIII), a lamonarquia asturiana, arribant a ostentar la capitalitat del Regne. Aquest fet ha deixat un casc històric d’un indubtable caire medieval al que la modernitat ha dotat d’un traçat urbà fàcil de recórrer. A més a més, posseeix cinc dels sis monuments preromànics declarats Patrimoni de la Humanitat d’Astúries. Retorna l’hotel per dinar. Per la tarda sortida cap a Cudillero,un port de pescadors petit i pintoresc, enclavat a la vessant d’una muntanya, a on destaquen les seves cases penjants amb finestres de colors vius que sesituen en una abrupta filera de penya-segats alvoltant del port. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

30 JULIOL (Dissabte)

ASTÚRIES – TUDELA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Sortida en direcció a la ciutat navarresa de Tudela famosa per la seva horta on tindrà lloc el dinar. Continuació cap al punt d’origen i fi dels nostres serveis.

Serveis inclosos

 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat. 
 • Hotel 3* a Oviedo.
 • Estada en Pensió completa amb begudes incloses. 
 • Totes les visites i entrades descrites en l’itinerari amb guies locals a Oviedo i Gijón.
 • Guia acompanyant de VIATJALIA.
 • Servei de radio-guia, a fi de garantir lamillor audició i distància social.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

Altres

  • Suplement hab. Individual: 198 €
  • DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:  DNI vigent i CERTIFICAT VACUNACIÓ

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres