6 dies a Astúries

Què visitarem?

Situada al nord d’Espanya, Astúries us convida a explorar les seves muntanyes verdes, platges verges i encantadors pobles mariners. Visita el Santuari de Covadonga, un indret

sagrat envoltat de bellesa natural o els Pics d’Europa, paisatges muntanyosos impressionants.

  • Sortida: 11 d’agost de 2024
  • Preu per persona: 920€ + TAX

ITINERARI

Dia 1.

ORIGEN – ASTÚRIES

Sortida en direcció a Lleida i Saragossa, continuació a Calahorra i Logronyo. Dinar en ruta. A la tarda prosseguim fins a terres asturianes on ens allotjarem durant tot el circuit. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 2.

OVIEDO – GIJON

Esmorzar i demà dedicat a conèixer Oviedo, capital del Principat, veurem els llocs més emblemàtics en el seu conjunt historicoartístic: la catedral de Sant Salvador, el Mercat de Fontán, la Plaça de Porlie, etc a la tarda visita de Gijón, capital de la Costa Verda, ciutat costanera on destaca; el Passeig de Begoña, la Plaça del Parxís, la Plaça de Sant Miquel, El Molinón, platja de Sant Llorenç, la Universitat Laboral. Dinar lliure A l’hora, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 3.

CAP DE PENYES – LUANCO – CANDES – VILLAVICIOSA

Esmorzar i sortida cap a Cap de Penyes, on ens impressionaran el seu magnífic penya-segat. Seguim per Luanco on coneixerem la Torre del Rellotge, fins arribar a Candes on es troba el Santuari de Crist i el preciós ajuntament. Dinar, a la tarda visitarem Tazones i Villaviciosa, capital de la sidra. Visitarem un autèntic “Lagar” de sidra per conèixer el procés d’elaboració d’aquesta beguda (degustació). Sopar i allotjament.

 

Día 4.

P. N. PICOS DE EUROPA  – COVADONGA – CANGAS DE ONIS

Esmorzar. Sortim cap al P.N. dels Pics d’Europa, visita de Covadonga, històric lloc on Don Pelayo va iniciar la Reconquesta. Temps per a la visita del santuari, enclavat en un lloc impressionant on es venera la imatge de la Santina, Patrona del Principat. Depenent de les condicions meteorològiques, podrem accedir en vehicles especials als llacs Enol i l’Ercina a la part asturiana dels Pics d’Europa. Trasllat a Cangas de Onís, Dinar ia la tarda visita de l’antiga capital del Regne d’Astúries que ens mostra el pont romà, un dels emblemes del Principat. Temps lliure per a la vostra visita ia l’hora concertada, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Serveis inclosos

  • Autocar i guia acompanyant durant tot l´itinerari 5 nits a hotel 2*/3*.
  • Pensió completa amb aigua i vi (Excepte 1 dinar).
  • Assegurança de viatge bàsica.

Altres

PREU PER PERSONA

  • 920€.

SERVEIS OPCIONALS

  •  Suplement habitació individual: 175€.

 DOCUMENTACIÓ

  • D.N.I. vigent.

SERVEIS NO INCLOSOS

Opcional:

  • Opció Guia Local Oviedo i Gijón 22€.

  • Assegurança de cancel·lació.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres