6 dies a Astúries

Què visitarem?

Astúries, ens espera… Acollidora, moderna i cosmopolita. Trobarem verds i frondosos paisatges de muntanya que es combinen amb preciosos racons costaners amb grans platges. Pobles pintorescs on prevalen el “horreos” sense oblidar monuments destacats com les esglésies preromàniques. Oviedo, la capital, coneguda per el seu casc antic medieval i la catedral d’estil gòtic. La Basílica de Covadonga, més d’un segle sent una icona espiritual. I molt més… Ens acompanyes?

 • Sortida: 2 de juliol de 2023
 • Preu per persona: 734
Viatge a Astúries juny 2023

ITINERARI

2 JULIOL (Diumenge)

PUNT D’ORIGEN – LOGROÑO – ASTÚRIES

Sortida a primera hora del matí direcció Logroño. Visitarem aquesta bonica ciutat famosa per la seva zona de tapes, carrer “Laurel”, entre altres atractius. Dinar. Continuarem la ruta fins a Astúries. Arribada a l’hotel a Candás (zona Gijón), sopar i allotjament.

 

3 JULIOL (Dilluns)

CANGAS DE ONÍS – COVADONGA – LAGO DE ENOL – RIBADESELLA

Esmorzar i sortida cap a Cangas de Onís. Va ser la primera capital del Regne Cristià on destaca el Pont Romà del s. XIII, icona de la ciutat i sobre el que penja la Creu de la Victòria, emblema del Principat d’Astúries, l’Ermita de la Santa Creu, l’Estàtua de Don Pelayo, l’Aula Regne d’Astúries, etc. Continuarem fins a Covadonga, a on es troba la Basílica i la Santa Cova, on hi ha la Verge de Covadonga i la tomba del Rei Don Pelayo. Pujarem al llac d’Enol amb transport privat. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem Ribadesella, zona turística on hi ha la desembocadura del riu Sella i que ofereix una vista panoràmica especial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

4 JULIOL (Dimarts)

RIBADEO – PLAYA DE LAS CATEDRALES

Esmorzar. Sortida cap a Ribadeo, vila d’aspecte senyorial en la que destaca el “pazo” modernista del germans Moreno, el far de la illa Panxa i les ruïnes del Castell de Sant Damià. A continuació visitarem la famosa “Playa de las Catedrales”, on el principal atractiu són els conjunts d’arcs de roca esculpida per la força del Mar Cantàbric, que recorden una catedral gòtica. Dinar. A la tarda passeig en barca per la ria de Ribadeo on descobrirem les viles de Castropol i Figuras amb molts punt d’interès durant el recorregut. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

5 JULIOL (Dimecres) 

GIJÓN – VILLAVICIOSA – SIDREIRA

Esmorzar. Sortida en direcció a Gijón, on realitzarem una panoràmica de la ciutat passant per punts emblemàtics, com el Palau de Congressos, el Camp de San Francisco, el Teatre Campoamor, on es realitza l’entrega dels Premis Princesa d’Astúries, i la Catedral, entre d’altres. Dinar. A continuació seguirem fins a Villaviciosa, poble mariner que fou el port on va desembarcar al 1517 per primera vegada l’emperador Carles V, l’home més poderós de l’època. També hi passa el famós Camí de St. Jaume, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, deixant al seu pas nombrosos temples romànics i preromànics. Destaquem les seves nombroses plantacions de pomers per elaborar la famosa i delicada sidra. Visitarem un Lagar on ens explicaran el procés d’elaboració de la sidra amb degustació. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

6 JULIOL (Dijous)

OVIEDO – CUDILLERO

Esmorzar. Sortida direcció Oviedo que ha estat vinculada des de la seva fundació (s.VIII), a la monarquia asturiana, arribant a ostentar la capitalitat del Regne. Aquest fet ha deixat un casc històric d’un indubtable caire medieval al que la modernitat ha dotat d’un traçat urbà fàcil de recórrer. A més a més, posseeix cinc dels sis monuments preromànics declarats Patrimoni de la Humanitat d’Astúries. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda sortida cap a Cudillero, un port de pescadors petit i pintoresc, enclavat a la vessant d’una muntanya, a on destaquen les seves cases penjants amb finestres de colors vius que se situen en una abrupta filera de penya-segats al voltant del port. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

7 JULIOL (Divendres)

ASTÚRIES – TUDELA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Sortida en direcció a la ciutat navarresa de Tudela famosa per la seva horta on tindrà lloc el dinar. Continuació cap al punt d’origen i fi dels nostres serveis.

Serveis inclosos

 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat.
 • Hotel 3* a Candás, zona Gijón.
 • Estada en Pensió completa amb begudes incloses.
 • Totes les visites i entrades descrites en l’itinerari amb guies locals a Oviedo i Gijón.
 • Guia acompanyant de VIATJALIA.
 • Passeig en barca per la ria de Ribadeo.
 • Santuari de Covadonga i llacs d’enol.
 • Sidreria Gaitero amb degustació.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.
 • amb cobertures per la Covid-19.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: a consultar.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI vigent

INSCRIPCIONS PAGA I SENYAL: 200€

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres