7 dies a Àustria

Què visitarem?
Innsbruck, Salzburg, Regio de Salzkammergut, Vaixell pel llac Wolfgangsee, Linz, Abadia de Melk, Valld e Danubi i Viena.
  • Sortida: 05 de maig de 2020
  • Preu per persona: 1427€ + 123€ TAX
viatge Àustria en grup
viatge Àustria en grup
viatge Àustria en grup
viatge Àustria en grup
viatge Àustria en grup

ITINERARI

5 MAIG

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – MUNICH – INNSBRUCK CAPITAL DEL TIROL

Trasllats en autocar a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 07’00 h cap a Munich. Arribada a les 09:15h i trasllats cap a Innsbruck. Dinar. A la tarda, visita detallada de la ciutat amb guia local, els principals monuments “la teulada d’or”, l’església de la cort “Hofkirche” amb estàtues negres, Palau Imperial de Hofburg, el trampolí de salts olímpics, símbol de la ciutat amb el seu restaurant i plataforma panoràmica. També podrem gaudir de l’ambient del carrer Maria Theresian Strasse. Sopar i allotjament.

6 MAIG

INNSBRUCK – SALZBURG

Després d’esmorzar, sortida cap a Salzburg, on va néixer Wolfgang Amadeus Mozart, gaudirem del seu peculiar paisatge, envoltat de muntanyes, dominada per la fortalesa de Salzburg i dividida pel riu Salzach. Visita amb guia local de la casa de Mozart, la Catedral, la Getreidegasse que ens recordarà l’època del barroc esplendorós. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel.

7 MAIG

SALZBURG – ST. WOLFGANG – MAUTHAUSEN – LINZ

Esmorzar. Sortida travessant la bonica regió de Salzkammergut, la zona de llacs per pintoresca d’Àustria. Passeig en vaixell pel llac de Wolfgangsee, contemplant els idíl·lics pobles de la ribera per arribar a St Wolfgang. Dinar en aquest bonic indret. A la tarda continuació cap a Mauthausen, visita amb audioguia del camp de concentració nazi, tristament famós, ja que en ell van sofrir 7300 republicans espanyols.  Després ens traslladarem cap a Linz, capital de l’alta Àustria i 3ª capital del país. Sopar i allotjament.

8 MAIG

LINZ – ABADIA MELK – LA VALL DEL DANUBI – VIENA

Esmorzar. Sortida a primera hora del mati, passant per la fèrtil regió del la vall del Danubi. Visita a l’abadia benedictina de Melk, monument barroc més representatiu d’Àustria. Dinar a la població de Durnstein, on hi ha el castell a la vora del Danubi, on va ser empresonat “Ricard cor de Lleó”, al retorn de les creuades. Prossecució fins a Viena, recorregut panoràmic per l’Avinguda del Ring, el Parlament, edifici de l’Opera, Museu Belles Arts i passejarem pels carrerons del centre històric fins l’imponent Catedral de Sant Esteve d’estil gòtic-germànic. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

9 MAIG

VIENA ; PALAUS I NORIA PRATER

Esmorzar. Visita de Viena amb guia local; seu de les Nacions Unides, l’impressionant palau de Schönbrunn de la dinastia dels Habsburg, recorregut per la gran galeria amb les dependències. Posteriorment passejarem pels seus famosos jardins. Dinar. A la tarda, recorregut per la ribera del Danubi i el parc del Pràter, amb entrada a la seva noria gegant, un dels símbols de la ciutat i on gaudirem de la vista de la ciutat. Sopar i allotjament.

10 MAIG

VIENA – BOSCOS DE VIENA, MAYERLING I ABADIA HEILIGENKREUZ – PALAU BELVEDERE

Esmorzar. Excursió als boscos de Viena, el pavelló de caça de Mayerling i l’abadia de Heiligenkreuz, amb dinar. A la tarda, visita del Palau de Belvedere i temps lliure per gaudir  dels cafès vienesos, Sacher i el Landtmann, freqüentat pel fundador del psicoanàlisis, Sigmund Freud.  Sopar i allotjament.

11 MAIG

VIENA; PALAU DE HOFBURG – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita al palau imperial de Hofburg, el més important de la ciutat i on va viure la emperadriu Sissí. Fou la residència de la reialesa austríaca, és actualment la residència del president de la república, admirarem també el apartaments imperials, el saló de gala i la biblioteca nacional, etc. aquest palau allotja la escola d’art eqüestre. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 17:30h a Barcelona. Arribada a les 19’50 h i trasllats al punt d’origen.

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA :  1.427 € + Taxes  123 €


SERVEIS :

  • Avió vols directes; Barcelona – Munich i Viena – Barcelona. S’inclou facturació 1 maleta de 23 Kgs per persona
  • Règim de Pensió Completa, excepte de l’últim dia.
  • Guia acompanyant
  • Autocar privat per realitzar tota la ruta descrita a l’itinerari.
  • Totes les excursions descrites a l’itinerari amb guies locals de parla espanyola.
  • Entrades incloses: Vaixell pel llac Wolfgangsee, Matthausen amb audioguia, Abadia de Melk, Noria dels Jardins del Pràter, Palau Schönbrunn, Abadia Heiligenkreuz, Boscos de Viena amb Mayerling i Palau Imperial Sissí Hofburg.
  • Assegurança d’assistència en el viatge.
  • Trasllats punt d’origen– aeroport del Prat – punt d’origen

Altres

Suplement habitació individual : 338€

Suplement assegurança cancel·lació : 35 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de garantia.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres