5 dies a Berlin, Dresden i Potsdam

Què visitarem?

Visitarem barri Jueu de Berlín, el Museu Pérgamo,farem un mini creuer pel Spree, el pont de Glienicke , elPalau de Dresden, l’església Luterana Frauenkirche, elPalau de Sanssoucci de Potsdam.

 • Sortida: 24 d’agost de 2023
 • Preu per persona: 1.445€ + 150€ TAX

   

VIATGE A BERLIN, DRESDEN I POTSDAM

ITINERARI

24 AGOST (Dijous)

BARCELONA – BERLIN 

Trobada amb la nostre guia a l’aeroport del Prat  per  sortir  en  Vol:  07h20  –  10h05  a primera hora del matí, arribada a Berlín, amb el bus i una guia local farem un primer contacte de la ciutat fent una panoràmica que ens sorprendrà, tot seguit anirem a l’hotel per fer el check in i dinar, a la tarda recorregut guiat a peu per lo que va ser el barri Jueu de Berlín, sopar i allotjament a l’hotel.

 

25 AGOST (Divendres)

BERLIN

Esmorzar i a peu anirem a l’illa dels museus, que en un total de 5 es el major conjunt de museus del món.Museu Pérgamo reconegut especialment per les grans arquitectures finals del segle XIX, també aquí torbem la Catedral de Berlín, dinarem a l’hotel, a la tarda anirem a peu per fer un mini creuer per el Spree, temps lliure fins l’hora de sopar i allotjament a l’hotel.

 

26 AGOST (Dissabte)

BERLIN – POSTDAM

Esmorzar i sortida amb a la guia local per creuar el pont de Glienicke que connecta Berlín amb Potsman famós per el intercanvi d’espies durant la guerra freda. Al arribar a Potsman farem una visita de tot el  cascantic fins el Palau de Sanssoucci, dinarem i anirem a visitar la que va ser la residencia de l’últim rei alemanyel Palau de Cecilenhof, finalment tornarem a Berlín temps lliure fins l’hora de sopar i allotjament a l’hotel.

 

27 AGOST (Diumenge)

BERLIN – DRESDEN

Després d’esmorzar sortirem cap a la bonica i encantadora ciutat de Dresden, amb la guia local farem un recorregut per aquesta monumental ciutat, banyada per el riu Elba. Dels edificis més destacats queveurem son l’Opera Semper, l’església Luterana Frauenkirche, el Palau de Dresden, Zwinger, el pont d’august etc., dinarem i a l’hora indicada tornarem a Berlín, temps lliure fins l’hora de sopar a i allotjament a l’hotel.

 

28 AGOST (Dilluns)

BERLIN – BARCELONA

Sortida després d’esmorzar i farem una visita temàtica sobre el tercer Reich, en aquest circuit exploraremla història de l’Alemanya nazi “la Gestapo i l SS” i els esdeveniments que varen portar a Hitler al poder. Dinarem a l’hotel i lliure fins l’hora indicada on tindrem de recollir les maletes per fer el trasllat a l’aeroportque ens portarà a l’aeroport de agafar el vol: Vueling directa a Barcelona Vol: 21h45 – 00h25 (+1).

Serveis inclosos

 • Vol anada i tornada BCN/BER/BCN.
 • (Maleta de 25kg + bossa de ma).
 • Guia acompanyant des de Origen tos els dies.
 • 4 nits hotel 4**** al Centre de Berlín.
 • Tots els àpats menys l’esmorzar del dia de sortida (begudes no incloses).
 • Bus Local per els desplaçaments.
 • Guia local tots el dies.
 • Entrades: Illa dels Museus, Museu Pérgamo i Museu Nou, Vaixell Spree, Palau Sanssoucci, Palau Cecilienhof.
 • Assegurança Viatge i Anul·lació.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 150€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI vigent

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres