7 dies a Bretanya i Normandia

Què visitarem?

Paisatges amb penya-segats vertiginosos,preciosos pobles mariners i una de les meravellesdel món, el Mont Saint-Michel. Platges plenesd’història, terres bretones i normandes, poblesfascinants i pintorescos que et transportaran al’Edat Mitjana amb els seus castells medievals devistes espectaculars, carrerons amb encant i elsseus ponts romànics.

 • Sortida: 2 d’agost del 2023
 • Preu per persona: 1.780€ + 150€ TAX
Viatge en grup Bretanya i Normandia agost 2023

ITINERARI

2 AGOST (Dimecres)

BARCELONA – PARÍS

Reunió del grup al vestíbul de l’estació de tren deSants a Barcelona. Sortida amb TGV a les 09.24h.Arribada a París a les 15.55h. (dinar no inclòs).Trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i sortidaamb el guia amb autocar cap al bulliciós barri de Pigalle i Montmartre, barri que va servir d’inspiració a els grans pintors d’aquest segleNpassat, temps per visitar la Basílica de SacreCoeur. Sopar i allotjament. Possibilitat d’anada aavió i ampliar estada a París.

 

3 AGOST (Dijous)

PARÍS – ROUEN

Esmorzar i sortida cap a Rouen, gran port fluvialdel nord-oest de França i ciutat principal deNormandia del Nord. Arribarem a migdia, dinar iala tarda recorregut a peu de Rouen amb laCatedral, obra mestra de l’art gòtic, l’Església deSt. Maclou, la carrer del Vell Rellotge i la Plaça delMercat Vell, temps lliure. Sopar i allotjament.

 

4 AGOST (Divendres)

ROUEN – RENNES

Esmorzar i sortida cap a Rennes, capital de laBretanya. Dinar i a la tarda farem una passejadapel centre històric, Rennes va ser reconstruïdadesprés de l’incendi del 21 de desembre de 1720que va destruir el cor de la ciutat. De la sevareconstrucció durant el segle XVIII, destaca el seuAjuntament i la Plaça Reial del Parlament, ambuna estàtua eqüestre al centre de Lluís XIV, fianalitzarem la visita amb temps lliure per passejarper les seves boniques carrers plens d’història,resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

5 AGOST (Dissabte)

RENNES – ARROMANCHES – PLATGES DELDESEMBARCAMENT – CAEN 

Esmorzar i sortida cap a Rennes, capital de laBretanya. Dinar i a la tarda farem una passejadapel centre històric, Rennes va ser reconstruïdadesprés d’un l’incendi. De la seva reconstrucciódurant el segle XVIII, destaca el seu Ajuntament ila Plaça Reial del Parlament, amb una estàtuaeqüestre al centre de Lluís XIV, fi analitzarem lavisita amb temps lliure per passejar per les sevesboniques carrers plens d’història, resta de la tardalliure. Sopar i allotjament.

 

6 AGOST (Diumenge)

RENNES – MONT DE SAINT MICHEL – SAINT MALO 

Esmorzar. Al matí excursió al Mont de Saint Michel ivisita de l’Abadia, una de les més atractives deFrança. De l’humil oratori que va ser al segle VIII, esva convertir en un monestir benedictí, la majorinfluència del qual es va produir als segles XII i XIII.Coneguts com a “miquelots”, els pelegrinsviatjaven des de lluny per rendir culte a SantMiquel, i el Monestir era un famós centre d’erudiciómedieval. Dinar en ruta. Continuarem fins a SaintMalo, antiga illa fortificada que té una situacióestratègica a la desembocadura del riu Rance;deu el seu nom a Manclou, un monjo gal·lès queva desembarcar en aquest lloc al segle VI perdifondre el missatge cristià. Actualment la ciutatés un important port i centre turístic. L’antigaciutat emmurallada està envoltada de

fortificacions que ofereixen belles vistes de SaintMalo i de les illes davant de la costa. Dins la ciutathi ha un laberint d’estrets carrers empedrats ambalts edificis del segle XVIII.Tornada a Rennes. Sopari allotjament.

 

7 AGOST (Dilluns)

RENNES – COSTA SUR BRETANYA 

Esmorzar. Sortida per a una excursió de diacomplet. Arribada a Carnac mundialmentconeguda per les seves alineacions megalítiques,després visitar-les continuarem a una població dela costa sud: Locmariaquer, localitat situada alGolf de Morbihan. Morbihan en bretó vol dir “petitmar” i descriu encertadament aquesta extensiód’aigua portada per les marees i envoltada deterra; comunicat amb l’Atlàntic només per un petitcanal entre Locmariaquer i les penínsules deRhuys, el golf està esquitxat d’illes. Continuació aVannes. Dinar, realitzarem la visita de la ciutat, lesimpressionants muralles medievals de la qualconservant de les portes més antigues: la PortaPresó al nord i la Porta Poterne al sud; dins delrecinte emmurallat destaquen la Plaça des Lices,la Catedral de St. Pierre, a la capella del SantSagrament i l’antic mercat cobert de La Cohue.Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

8 AGOST (Dimarts)

RENNES – NANTES – BARCELONA 

Esmorzar. Sortida amb autocar fins a la ciutat deNantes, arribarem amb temps de conèixer laciutat. Dinar lliure i trasllat a l’aeroport

per embarcar en el vol de tornada.

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Tren TGV Barcelona – París.
 • Vol Nantes – Barcelona.
 • Facturació amb maleta.
 • Allotjaments indicats 4* ubicats al centre.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
 • Autocar privat pel nostre grup.
 • Guies locals de parla hispana.
 • Entrades indicades dels monuments que es visiten.
 • Taxa turística.
 • Assegurança de viatge.

Altres

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual: 290€

IMPORTANT

 • En el moment de fer la reserva caldrà donar una paga i senyal de 300€ per persona.
 • El pagament de la resta ho haurà de fer 30 dies abans de la sortida.
 • Ha de tenir el passaport amb data de caducitat de més de sis mesos. 

PROPINES

Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona, 20 per al xofer i 30 per al guia. Per altres serveis consultar.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres