7 dies a Tenerife

Què visitarem?
Puerto de la Cruz, Santa Cruz
 • Sortida: 16 de febrer de 2023
 • Preu per persona: 785€ + TAX

ITINERARI

16 FEBRER (Dijous)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PUERTO DE LA CRUZ

Trasllat privat a l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol directe a primera hora del matí amb destinació Tenerife. Arribada i trasllat privat a l’hotel al Puerto de la Cruz. Acomodació i estada en pensió completa.

 

17 FEBRER (Divendres)

PUERTO DE LA CRUZ – SANTA CRUZ: “Cabalgata Anunciadora”

Pensió completa a l’hotel. Matí lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel. A la tarda ens dirigirem en autocar privat cap a Santa Cruz de Tenerife. La Cavalcada anunciadora obre les portes a la celebració del Carnaval al carrer. Es tracta d’una exhibició que transcorre per les principals vies de Santa Cruz: una explosió de color i fantasia que protagonitzen, principalment, els grups que participen a cada edició de la festa. A l’hora convinguda, retorn al Puerto de la Cruz.

 

18 FEBRER (Dissabte)

PUERTO DE LA CRUZ: Inici del Carnaval

Pensió completa a l’hotel. Al matí aconsellem passejar pel centre del Puerto de la Cruz i gaudir de les seves platges. A la tarda assistirem a les fantàstiques festes d’inici del Carnaval.

 

19 FEBRER (Diumenge)

PUERTO DE LA CRUZ: Concurs de disfresses

Pensió completa a l’hotel. Durant el matí gaudirem del Carnaval familiar i del concurs de disfresses al Puerto de la Cruz. Tarda lliure per veure l’ambient de les festes del carnaval.

 

20 FEBRER (Dilluns)

PUERTO DE LA CRUZ: Ritual “Matar la culebra”

Pensió completa a l’hotel. Al matí aconsellem passejar pel casc antic i la zona de la Plaza del Charco i realitzar interessants compres. A la tarda assistirem al “ritual matar la culebra”. El mataculebra arriba a Puerto de la Cruz de la mà de D. Manuel Díaz, conegut com a Manuel Catalina, qui el va portar de Cuba a finals del segle XIX i el va representar millor que ningú pels carrers de la ciutat i altres pobles de l’Illa fins a la seva mort el 1948. Els seus descendents, les Caterines, van continuar representant-la als carnavals de la ciutat guardant la tradició fins a mitjans de la dècada dels vuitanta del segle passat.

 

21 FEBRER (Dimarts)

PUERTO DE LA CRUZ – SANTA CRUZ; Nifú-Nifá,

Fregolinos, Coso Pensió completa a l’hotel. Trasllat amb autocar privat a Santa Cruz per gaudir del concert de Nifú- Nifa, Fregolinos. Gaudirem de l’espectacular desfilada del Coso del Carnaval chicharrero. És el colofó de la festa a l’Avinguda Marítima de la capital de Tenerife. A l’hora convinguda retorn al Puerto de la Cruz.

 

22 FEBRER (Dimecres)

TENERIFE – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Possibilitat opcional de realitzar una excursió de mig dia al Teide. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a última hora del vespre cap a Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Trasllat privat punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Acompanyant de Viatjalia durant tot el viatge.
 • Vols directes Barcelona – Tenerife – Barcelona. Inclou maleta i seient
 • Trasllat privat aeroport – hotel – aeroport.
 • Hotel CATALONIA LAS VEGAS 4* al Puerto de la Cruz.
 • Pensió completa amb begudes incloses (excepte dinar de l’últim dia).
 • 2 dies d’autocar privat pel grup (Puerto de la Cruz- Santa Cruz).
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures Covid-19

Altres

  • Suplement hab. Individual: 138 €
  • Excursió al Teide: Preu a consultar
  • DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA: Dni vigent i Certifica vacunació EU

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres