7 dies a la Costa Amalfitana

Què visitarem?

 Visitarem Sorrento, Positan, Amalfi, Salerno, Maiori,Miniori, Paestum, Grutes Pertosa, Gruta Esmeralda,Furore, Praiano, Herculano, Pompeya i Nàpols.

 • Sortida: de setembre del 2023
 • Preu per persona: 1.900€ + 275€ TAX
Viatge en grup Costa Amalfitana setembre 2023 Bear Travel

ITINERARI

2 SETEMBRE (Dissabte)

Sortida des de l’aeroport de Barcelona, ondesprés dels tàmits de facturció, sortiremen vol de línia regular destí a Nàpols. Arribada i trasllat a Sorrento, Temps lliure,sopar I allotjament.

 

3 SETEMBRE (Diumenge)

SORRENTO – POSITAN-AMALFI-SALERNO

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Positano,una preciosa localitat situada al costat d’unpenya-segat, que compta amb nombrososmonuments, com la Chiesa di santa MariaAssunta (entrada amb audioguia ), dinar enrestaurant. A la tarda, visita d’Amalfi,situada en un entorn natural espectacular,sota penya-segats escarpats, va ser la seude la poderosa república marítima. Tambévisitarem Sant Andreu, d’estil àrab normandtornada a Salern, sopar i allotjament. 

 

4 SETEMBRE (Dilluns)

SORRENT-MAIORI-MINORI

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Maiori,famosa per posseir la platja més gran de lacosta amalfitana, dominada per la torreThoro – Plànol. Visita guiada de la ciutat. dinaral restaurant. A la tarda visita de Minori,menys coneguda i per això més coqueta iautèntica, té l’església de Santa Trofimea deMinori. Podrem conèixer la famosa pastisseriaSal di Riso i gaudir dels seus vistosos dolços,tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

5 SETEMBRE (Dimarts)

SORRENTO-PAESTUM-GRUTES-PERTOSA-SORRENTO

Esmorzar a l’hotel i visita de Paestum,coneguda com “l’antiga gràcia a prop deNàpols” ens dóna ja una idea de la sevamagestuositat, al seu interior es troben lesrestes del temple d’Atenea, el temple d’Hera ol’amfiteatre entre d’altres. Dinar. A la tardaconeixerem la Gruta Pertosa.

 

6 SETEMBRE (Dimecres)

SORRENTO-GRUTA ESMERALDA – FURORE-PRAIANO 

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la Grutamaragda. Amb uns 25 metres d’alçada, prenel nom del to verdós que prenen les sevesaigües, al seu interior podrem veure lesimpressionants formacions rocoses i elpessebre marí. Dinar al restaurant. A la tardaconeixerem Furore o “el poble que no existeix”tant per la seva mida com per com és dedifícil trobar la seva entrada. Visita lliure delpoble, tornada a l’hotel, sopar i allotjament. 

 

7 SETEMBRE (Dijous)

SORRENTO-HERCULANO-SORRENTO

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Herculà. Enarribar, recorrerem el centre d’interpretació,on tindrem una primera presa de contacteamb el lloc i les dades més rellevants.Després gaudirem d’una completa visitaguiada, on podrem veure la seu delssacerdots, les termes femenines i masculines,la casa del mosaic de Neptú i Anfítrite entred’altres. Dinar en restaurant, tornada aSorrento i tarda lliure, sopar i allotjament. 

 

8 SETEMBRE (Divendres)

SORRENTO-POMPEYA-NÀPOLS-BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Pompeia,visita completa guiada, on coneixerem deprimera mà la visita guiada on aprofundiremen les restes d’aquesta antiga ciutat,3otalmente enterrada sota metres decendres i pedra tosca. Entre les restes que espoden visitar hi ha la casa del faune, eltemple d’apol·lo, la vila dels misteris, ellupanar, les termes i els amfiteatres. Dinar enrestaurant i sortida cap a Nàpols, perembarcar en vol regular destí a Barcelona. 

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Bitllet avió linia regular Barcelona-Nàpols-Barcelona. 
 • Autocar a destinació per a trasllats i excursionssegons itinerari descrit Entrades a l’esglésiasanta maria.
 • Assunta Entrades a la Catedral de Sant AndresGuia oficial per a visita de Maiori.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
 • Entrades incloses segons marca l’itinerari.
 • Règim de Pensió completa.
 • Begudes incloses: Aigua en gerra.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació.

Altres

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual: sol·licitar informació.

DOCUMENTACIÓ

 • DNI.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres