7 dies a Croàcia

Què visitarem?

TRESORS DE LA COSTA DÀLMATA

S’estén davant el litoral adriàtic de Croàcia formant un meravellós paisatge costaner d’extraordinària bellesa. Destaquem l’arxipèlag desplegat entre les ciutats de Split i Opatija.

Un conjunt d’illes i esculls, farcit de badies, platges i poblets tradicionals, que ens deixarà sense paraules…

El Parc Nacional de Plitvice, format per 16 llacs units per màgiques cascades, està designat com un dels més preciosos parcs naturals del món per l’UNESCO.

 • Sortida: 3 de setembre de 2023
 • Preu per persona: 1.885€ + 139€ TAX

ITINERARI

3 DE SETEMBRE (Diumenge)

PUNT D’ORIGEN — BARCELONA — DUBROVNIK

Trasllat a l’aeroport del Prat, Terminal 1 per sortir en vol directe a les 11:15h amb destinació Dubrovnik. Arribada a les 13:30h. Trasllat al centre de la ciutat per fer la visita guiada. Les muralles formen un bonic complex perfectament conservat d’edificis públics, privats, religiosos… de tots els períodes de la història de la ciutat, començarem per la seva fundació al segle Vll, carrer principal “stradum”. Recorregut pel palau del príncep, l’església de St. Vlaho, de la catedral, entrada al monestir Franciscà i Palau Rectoral. Possibilitat opcional de pujar en telefèric per admirar la vista panoràmica de la ciutat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

4 DE SETEMBRE (Dilluns)

DUBROVNIK – Navegació pel Adriàtic a les illes Elafiti

Esmorzar. Durant aquest dia realitzarem un mini-creuer a les illes Elafiti. Aquest grup d’illes el componen Daksa, Kolocep, Sv. Andrija, Lopud, Ruda, Sipan, Jakljan, Tajan i Olipa, encara que només tres estan habitades: Sipan, Lopud i Kolocep. Les Illes Elafiti ens obsequien amb un paisatge màgic, amb un clima suau, envoltat de mar i bosc. Dinar a bord.

A la tarda, de retorn a Dubrovnik, visitarem Ston.
Una de les muralles més llargues i impressionants del món és l’anomenada “Paredes de Piedra”, és menys coneguda que la Muralla Xina, però la seva grandiositat és igualment impactant ja que té 7 quilòmetres de longitud. Es considerada la segona muralla més llarga del món. Es va començar a construir l’any 1.333 ja que els comerciants de sal temien per les seves mercaderies.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

5 DE SETEMBRE (Dimarts)

DUBROVNIK – MOSTAR – SPLIT

Després d’esmorzar, sortida vorejant la costa i entrada a Bòsnia-Herzegovina. Visita amb guia local de Mostar, punt d’enllaç entre Occident i Orient. Fundada pels turcs al segle XV, ciutat d’estil oriental amb nombroses mesquites. Recorregut pel basar i el “Stari Most” famós pont sobre el riu Neretva, reconstruït al 2.003 i símbol d’Unió entre les dues comunitats; Croata i Musulmana. Dinar en restaurant.
A la tarda, temps lliure i continuació cap a Split.
Sopar i allotjament.

 

6 DE SETEMBRE (Dimecres)

SPLIT Palau de Dioclesià — TROGIR — SPLIT

Esmorzar i visita de Split amb guia local, ciutat Patrimoni Cultural de l’UNESCO, amb 1.700 anys d’antiguitat i entrada al Palau de l’emperador romà Dioclesià. Dinar en restaurant.
Per la tarda sortida cap a Trogir i visita d’aquesta petita ciutat amb molt encant, situada en una illa i amb molts vestigis de l’Edat Mitja, on farem una visita guiada.
Retorn a Split. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

7 DE SETEMBRE (Dijous)

SPLIT – SIBENIK — ZADAR

Esmorzar. Sortida cap a Sibenik, visita amb guia local d’aquesta bonica ciutat. Un dels principals reclams turístics és la Catedral Sv. Jakova (Catedral de Santiago), declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO, d’estil gòtic-renaixentista, va ser construïda entre 1.431 i 1.536 usant únicament pedra.
Dinar en restaurant.
A la tarda, ens traslladarem cap a Zadar, visita ciutat amb guia local, zona peatonal del Korzo, el foro romà, els convents i esglésies d’estil venecià.
Sopar i allotjament a l’hotel.

 

8 DE SETEMBRE (Divendres)

ZADAR — P.N. PLITVICE — ZAGREB

Després d’esmorzar. Sortida cap Plitvice. Visita amb guia local d’aquest Parc Nacional format per 16 llacs units per màgiques cascades. Plitvice és tan extraordinari que només la natura ho pot haver creat, està designat com un dels parcs naturals més bonics del món per l’UNESCO. Dinar en restaurant.
A continuació, navegació en vaixell pel llac Kozjak, passejada pels camins vorejant el llac de Galovac i tren panoràmic. Sortida cap a Zagreb. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

9 DE SETEMBRE (Dissabte)

ZAGREB – BARCELONA — PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita de la capital amb guia local; el barri medieval de Kaptol, el palau de la ferradura verda i les places i terrasses del barri Ban Jelacic. Dinar en restaurant.
Temps lliure per passejar per aquesta ciutat o realitzar les últimes compres.
Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 22:20h amb destinació Barcelona. Arribada a les 00:40h i trasllat al nostre punt d’origen.

 

Serveis inclosos

 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen.
 • (Dte -30€ per no utilitzar aquest servei)
 • Vols directes Barcelona – Dubrovnik / Zagreb – Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Autocar privat durant tot el viatge
 • Hotels 4*
 • Pensió completa.
 • Visites i guies locals: Zadar, Zagreb, Sibenik, Parc Natural dels Llacs de Plitvice, Trogir, Split: Catedral, Palau Dioclesià, Temple de Jupiter, Pont de Mostar, Dubrovnik: Palau Rectoral i Monestir Franciscà
 • Navegació en vaixell a l’Illes Elafiti.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació, inclou nova normativa Covid-19.

Altres

PREU PER PERSONA:

 • 1.885€ + 139€ TAX

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 374€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI vigent

CONDICIONS GENERALS

Despeses de cancel·lació:

 • De 35 – 25 dies: 25%
 • De 24 – 15 dies: 60%
 • De 14 – 0 dies: 100%

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres