9 dies a Cuba

Què visitarem?
Havana, Pinar del Rio, Viñales, Guamà, Ciefuegos, Trinidad, Santa Clara i Cayo Santa Maria.
  • Sortida: 02 de març 
  • Preu per persona: 1.995€ + 183€ TAX
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup

ITINERARI

2 MARÇ 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA- L’HAVANA

Trasllat a l’aeroport de Prat per sortir al mati en vol destinació a l’Havana (vía Madrid). Arribada a l’aeroport José Martí al vespre. Trasllat a l’hotel amb breu panoramica de la capital de Cuba, Havana moderna, per l’avinguda del Malecón, acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

3 MARÇ 

L’HAVANA

Esmorzar. Començarem el recorregut de la ciutat per les arees de L’Havana Moderna com Miramar, antiga zona residencial de la classe alta cubana, amb els seus passejos i mansions on avui hi ha nombroses ambaixades. Parada a la Plaça de la Revolució. Recorregut panoramic per la zona del Vedado per La Rampa, un deis seus principals carrers on podrem gaudir del seu ambient i de la seva gent. Continuarem pel Malecón, famosa vía que va en paral·lel per la línia de la costa de més de 5 quilómetres. Després realitzarem un recorregut panoramic pel Paseo del Prado on s’hi troba el Gran Teatro de la Habana, célebre per la seva bellesa arquitectónica i una de les principals institucions culturals d’América llatina, el Capitoli de La Habana, considerat un deis edificis més imponents de la ciutat, Pare del Morro Cabaña, etc. Dinar. També passejarem pel Centre Historie, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, Plaç Vieja, Plaça de San Francisco, Plaç de la Catedral, etc. Podrem degustar el típic mojito a la coneguda Bodeguita del Medio, on gaudirem de l’atmosfera havanera deis anys 50.

A les 21 ’00h assistirem a la tradicional cerimónia del “cañonazo”, a la fortalesa de “El Morro”. Sopar. També podrem conéixer el mundialment célebre bar “El Floridita”, on hi ha uns deis millors cóctels Daiquiri del món. Allotjament.

4 MARÇ 

L’HAVANA PINAR DEL RIO-VIÑALES

Esmorzar. Excursió a la provincia de Pinar del Rio, per admirar els singulars paisatges naturals d’aquesta regió cubana, amb les seves plantacions de tabac. Dinar “criollo” amb música local. Visitarem al llarg del dia la Vall de Viñales, ubicada en una bonica plana en la qual es traben unes curiosas formacions anomenades mogotes: petits turons de parets verticals, la Cava de l’lndi, la que recorrem en llanxes pel riu subterrani; el mirador deis Jazmines, des d’on tindrem una de les vistes més boniques de la vall. Retorn a La Habana, sopar i allotjament. La nostra guia ens acompanyara per l’Havana Vieja, gaudir del seu l’ambient a la zona de l’Havana Café, etc.

5 MARÇ 

L’HAVANA-GUAMA-CIENFUEGOS

Esmorzar. Sortida direcció al Pare Natural Panta de Zapata. En arribar a Guama visitarem el viver de cocodrils, Taina i les rodalies de la Llacuna del Tresor. Dinarem aquesta zona. Després de dinar, continuarem rumb a Cienfuegos. Visita panoramica del Teatre Terry, Boulevard i Palacio del Valle. Pero sobretot a la nit cal visitar !’escalinata, al costat de la catedral: música en viu, gent ballant, malta vida! Sopar i allotjament.

6 MARÇ 

CIENFUEGOS – TRINIDAD

Esmorzar. Visita de la ciutat colonial més ben conservada de Cuba. Recorrerem Trinidad, que és com viatjar enrere en el temps, i ens deixarem sorprendre per la singularitat d’aquesta vila … visitarem “La Canchánchara”. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Trinidad,

Després d’instal·lar-nos, anirem a veure la posta de sol des de la Terrassa del Palau de la Vall, sera una experiéncia única.  Sopar i allotjament.

7 MARÇ 

TRINIDAD – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA

Esmorzar. Sortida cap a Santa Clara. Visita al monument del CHE a la Playa de la Revolució, el pare principal de la ciutat; l’antiga estació de ferrocarrils amb el famós tren brindat. Dinar. A la tarda, continuació cap al Carib cuba. Gaudirem de les espectaculars platges del famós Cayo Santa Maria. Sopar i allotjament.

8 MARÇ 

CAYO SANTA MARIA

Estada en régim de Tot lnclós. Dia lliure per gaudir de les platges. Possibilitat opcional de realitzar navegació per l’escull. Temps lliure a les instal·lacions de l’hotel.

9 MARÇ

CAYO SANTA MARIA- L’HAVANA- Nit a bord

Esmorzar. Mati lliure per gaudir de les instal·lacions de !’hotel i la platja. Dinar. A la tarda, trasllats a l’aeroport de l’Havana per sortir en vol a les 22’35 h cap a Madrid. Nit a bord.

10 MARÇ 

MADRID – BARCELONA- PUNT D’ORIGEN

Arribada a Madrid a les 13’05 h i enllaç en vol cap a Barcelona. Arribada i trasllat en autocar cap al nostre punt d’origen.

 

Serveis inclosos

PREU PER PESONA: 1.995€ + TAXES 183€

Suplement habitació individual: 318€

 

Vols Barcelona – Havana – Barcelona, via Madrid. Air Europa.

Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport .

Hotels 4•  i 5•

3 Nits a La Habana, 1 nit a Cienfuegos, 1 nit a Trinidad i

2 nits Cayo Santa Maria Tot lnclós .

Pensió Completa

Visita completa a L’Havana

Excursió d’un dia a la Vall de Viñales

Circuit privat amb guia local pel recorregut a Guama, Cienfuegos, Trinidad Cayo Santa Maria i Santa Clara.

Expert guia acompanyant

Assegurança d’assisténcia en el viatge

Suplement asseguranc;a cancel-lació : 55 €
L ‘asseguranr;a de cance/.fació, només cobreix causes de torr;a major ben justificades
i no contempla rnalalties preexistents.

Visat d’entrada a Cuba : 35 €

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres