8 dies a Egipte

Què visitarem?
El Caire, Abu SImbel i creuer pel Nil
 • Sortida: 27 de març de 2022
 • Preu per persona: 1.725€ + 220€ TAX (en base 20 pax)

  Visat d’entrada a Egipte: 30€

ITINERARI

27 MARÇ (Diumenge) 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – EL CAIRE 

Trasllat a l’aeroport de Barcelona, per sortir en vol directe de laCia. Egyptair MS768 a les 16’25h amb destinació El Caire. Arribada a les 20’35h, trasllat a l’hotel Holiday Inn Citystars. Allotjament.

 

28 MARÇ (Dilluns)

EL CAIRE – Visita Piràmides i Esfinx – TEMPLE DE LUXOR /INICI CREUER 5 DIES PEL NIL

Esmorzar. Durant aquest matí s’inclou la visita a les Piràmides de Guiza, conjunt format per les piràmides de Keops (considerada una de les 7 meravelles del món), Kefrén i Mikerinos, aquest complex està presidit per l’Esfinx gegant delrei Kefrén amb cos de lleó. Dinar en restaurant i trasllat a l’aeroport per sortir en vol MS 268 a les 17’00 h cap a Luxor. Arribada 18’00 h i acomodació al vaixell ACAMAR per iniciar el creuer. Visita a l’impressionant temple de Luxor. Sopar i allotjament a bord. 

 

29 MARÇ (Dimarts) 

LUXOR – VALL DELS REIS – COLOSSOS MEMNON – TEMPLEDE KARNAK – ESNA – EDFÚ 

Pensió completa a bord. Al matí travessarem el Nil fins arribar a la vall dels reis, la necròpolis de Tebas, un dels tresors arqueològics de les meravelles d’Egipte. Visitarem la vall dels artesans, el temple funerari de Ramsés ll i panoràmica sobre el temple funerari de la reina Hatchepsut, destacant també les restes del temple del faraó Amenofis lll, amb les gegants estàtues bessones; els colossos de Memnon. Visita Karnak, que ens sorprendran per la seva majestuositat i avinguda de les Esfinx. Finalment, ens relaxarem al vaixell i navegarem contemplant la posta de sol i les boniques poblacions de Esna iEdfú. 

 

30 MARÇ (Dimecres)

EDFU – TEMPLE D’HORUS – NAVEGACIÓ KOM OMBO – TEMPLESOBEK 

Pensió completa a bord. Navegació amb una calessa pel Nil, perdescobrir el temple del déu Horus (és el temple que millor s’ha conservat, ja que va estar ocult sota la sorra fins el S.XlX.)

Continuació del creuer cap a Kom Ombo, on es recorrerà el temple dedicat a Sobek (déu cocodril) veurem una exposició de mòmies de cocodril i Haroeris (déu falcó) que alberga en un dels seus murs un interessant relleu d’instrumental quirúrgic antic. Navegació. Contemplarem les meravelloses vistes nocturnes i arribada a Aswan.

 

31 MARÇ (Dijous)

TEMPLE ABU SIMBEL – ASWAN 

Esmorzar. Excursió opcional per carretera als famosos temples de Abu Simbel (temple impressionantment recuperat i reconstruït totalment per la UNESCO, ja que hagués quedat inundat per la gran presa de Aswan). Admirarem les 4 impressionants estàtues de Ramsés II de 20m d’alçada, que representen la majestuositat de l’antic Egipte. També trobarem el temple dedicat a Nefertari (esposa del faraó). Dinar al vaixell. A la tarda farem un passeig en “faluca”, típics velers del Nil, on podrem admirar la illa elefantina, antic centre comercial de marfil, la illa de Kitchener, amb el seu famós jardí botànic, i contemplar la panoràmica del mausoleu de Agha Khan (jefesuprem de la religió ismaelita). Sopar i festa d’acomiadament del vaixell. Allotjament. 

 

01 ABRIL (Divendres)

ASWAN – TEMPLE PHILAE I GRAN PRESA – EL CAIRE 

Esmorzar. Sortida en llanxa per conèixer la illa i temple de Philae, en honor de la deessa Isis (última època dels faraons Ptolomeos). Visita de la Gran Presa, gegantesca obra d’enginyeria hidràulica iniciada per l’imperi britànic. Dinar al vaixell. A la tarda, trasllat a l’aeroport d’Aswan per sortir en volMS 285 a les 17’00 h cap a El Caire. Arribada a les 18’20 h itrasllat a l’hotel. Allotjament a l’hotel Ramses Hilton.

 

02 ABRIL (Dissabte) 

EL CAIRE – Visita ciutat – Museu de les Antigüetats i

Gran Basar Khan el Khalili

Esmorzar. Visita de la ciutat El Caire amb el museu d’antiguitats egípcies on destaca el tresor de Tutankamón, de valor incalculable. Dinar en restaurant libanés. Posteriorment visitarem El Caire Islàmic del S.X (època dels califes, ciutadella de Saladino i Mezquita d’Alabastre). Temps lliure al Gran BasarKhan el Khalili. Allotjament.

 

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona-Caire-Barcelona Cia. Egyptair.
 • Facturació 1 maleta 20kg
 • 2 vols domèstics El Caire-Luxor/ Aswan-El Caire
 • 1 Nit HOTEL HOLIDAY INN CAIRO CITYSTARS 5*. Ali Rashed Str Heliopolis 11757 CAIRO Tel 20.2.24803000 
 • 4 Nits Creuer MS ROYAL ESADORA o  MS ROYAL RUBY NILE – Luxe 
 • 2 Nits HOTEL RAMSES HILTON 5* 1115 Nile Corniche Sharkas CAIRO Tel 20.2.257.77444 
 • Estada en Pensió completa, excepte 3 sopars. Suplement 110€ persona
 • Totes les visites descrites a l’itinerari
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït ambseients assignats per mantenir distància seguretat
 • Guia acompanyant de VIATJALIA DESTINS.
 • Guies local durant tot el viatge
 • Trasllats aeroports, hotels i ports. Servei de maleters aeroport i hotel, propines al creuer i guies.
 • Trasllats punt d’origen-aeroport- punt d’origen. Dte 30€ per persona per no utilitzar aquest servei.
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19 

Altres

 • Suplement habitació i cabina individual: 298 €
 • Excursió en autocar Temples Abu Simbel: 105€
 • Documentació necessària: Passaport amb vàlidesa de 6 mesos, CERTIFICAT de VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU, ha d’estar emès mín 14 dies abans de la sortida del viatge o TEST PCR NEGATIU 72h abans

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres