8 dies a Egipte

Què visitarem?
El Caire, Abu SImbel i creuer pel Nil
 • Sortida: 20 de març de 2023
 • Preu per persona: 2.185€ + 290€ TAX (en base 20 persones)

  Visat d’entrada a Egipte: 30€

ITINERARI

20 MARÇ (Dilluns) 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – EL CAIRE 

Trasllat a l’Aeroport del Prat terminal 1, sortida en vol directe a les 17:15 h amb destinació El Cairo. Arribada a les 22:25 h i trasllat a l’hotel
Ramsés Hilton Allotjament.

 

21 MARÇ (Dimarts)

EL CAIRE – Visita Piràmides i Esfinx – Sakkara

Esmorzar. Durant aquest matí s’inclou la visita a les Piràmides de Guiza, conjunt format per les piràmides de Keops (considerada una de les 7 meravelles del món), Kefrén i Micerinos (amb entrada a una de les piràmides) aquest complex està presidit per l’Esfinx gegant del rei Kefrén amb cos de lleó. També visitarem el temple de la Vall. Dinar inclòs. Per la tarda visitarem la necrópolis de Sakkara, un complex declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Destaquem el conjunt funerari del ei Zoser i la seva piràmide esglaonada. Es tracta de la primera construcció de pedra erigida del món i simbolitza l’evolució de la construcció piramidal. També visitarem alguna mastaba que és la tomba dedicada als nobles.
Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

22 MARÇ (Dimecres) 

EL CAIRE – Visita ciutat – Museu de les Antiguitats i Gran Basar Khan el Khalili

Esmorzar. Visita de la ciutat del Caire amb el Museu de les Antiguitats Egípcies on destaca el tresor de Tutankamón, de valor incalculable i altres objectes de diverses èpoques de la era faraònica.
Dinar en restaurant. Visita del Barri Copte: l’Església de St. Sergi on es creu que la Sagrada Família es va exiliar quan fugien d’Herodes i Església Penjant, construïda sobre la Fortalesa de Babilonia, i la Sinagoga de Ben Ezra del s. VII. Després visitarem la Ciutadella de Saladino amb la Mesquita d’Alabastre de Mohamed Ali i el Caire Fatimita, zona fundada al s.X com a recinte ideal dels califes Fatimites plena de mesquites. En acabat, temps lliure al Gran Basar Khan el Khalili. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

23 MARÇ (Dijous)

EL CAIRE – ASWAN – ABU SIMBEL

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de El Caire per agafar el vol cap a Aswan. A l’arribar, trasllat en autocar cap a Abu Simbel. (280km –  3h aprox.).
Arribada i dinar en un restaurant.
Visita dels temples llegendaris d’Abu Simbel. Temple impressionantment recuperat i reconstruït totalment per la UNESCO, ja que hagués quedat inundat per la gran presa de Aswan). Admirarem les 4 impressionants estàtues de Ramsés II de 20m d’alçada, que representen la majestuositat de l’antic Egipte. També trobarem el temple dedicat a Nefertari (esposa del faraó). Disposarem de temps lliure per descansar o seguir admirant els temples. Cap al vespre, gaudirem del meravellós espectacle de llum i so que explica l’història de Ramses II, Nefertari i la gran obra de la UNESCO. Sopar i allotjament a l’hotel Seti I a Abu Simbel.

 

24 MARÇ (Divendres)

ABU SIMBEL – ASWAN – TEMPLE PHILAE – GRAN PRESA ASWAN – EMBARCAMENT VAIXELL

Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar cap a Aswan per embarcar en una llanxa que ens portarà a la illa i al nou emplaçament del Temple Philae, en honor de la deessa Isis (última època dels faraons Ptolomeos). Visita de la Gran Presa d’Assuan, gegantesca obra d’enginyeria hidràulica iniciada per l’imperi britànic. Posteriorment
retorn a Aswan on embarcarem al vaixell Nile Style per començar el creuer. Dinar a bord. A la tarda farem un passeig en “faluca”, típics velers del Nil, on podrem admirar la illa elefantina, antic centre comercial de marfil, la illa de Kitchener, amb el seu famós jardí botànic, i contemplar la panoràmica del mausoleu de Agha Khan (jefe suprem de la religió ismaelita).
Retorn al vaixell. Sopar i nit a bord

 

25 MARÇ (Dissabte)

ASWAN – KOM OMBO – EDFU – LUXOR

Pensió completa a bord. Ens dirigirem cap a Kom Ombo. Visitarem el temple dedicat a Sobek (déu cocodril) veurem una exposició de mòmies de cocodril i Haroeris (déu falcó) que alberga en un dels seus murs un interessant relleu d’instrumental quirúrgic antic. Retorn al vaixell i navegació fins a Edfu on embarcarem en una calessa que
ens portarà al temple d’adoració del Deu Horus. És el temple que millor s’ha conservat, ja que va estar ocult sota la sorra fins el S.XlX. Retorn al vaixell i navegació fins a Luxor passant per Esna i la seva reclusa. Sopar i nit a bord.

 

26 MARÇ (Diumenge)

ESNA – LA VALL DELS REIS – COLOSSOS MEMNON 

Pensió completa a bord. Al matí travessarem el Nil fins arribar a la Vall dels Reis, la necròpolis de Tebas, un dels tresors arqueològics de les meravelles d’Egipte. Visitarem la vall dels artesans la Medina Habu conegut com el temple funerari de Ramsés llI i panoràmica sobre el temple funerari de la reina Hatchepsut, destacant també les restes del temple del faraó Amenofis lll, amb les gegants estàtues bessones; els colossos de Mennon. Retorn al vaixell. Dinar a bord i navegació. Ens relaxarem al vaixell i navegarem contemplant la posta de sol i les boniques poblacions de Esna i Edfú. Sopar i nit a bord.

 

27 MARÇ (Dilluns)

TEMPLES KARNAK I LUXOR – EL CAIRE – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar a bord. Visita del temple de Karnak i Luxor, que ens sorprendrà per la seva majestuositat i avinguda de les Esfinx. Dinar a bord. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport de Luxor per sortir amb el vol amb destinació a El Caire i enllaç amb el vol a les 23:00h cap a Barcelona. Arribada a les 03:25h (del dia 28 març) i trasllat al punt d’origen.

 

 

Serveis inclosos

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen (Dte -30€ per no utilitzar aquest servei)
 • Guia acompanyant de VIATJALIA DESTINS
 • Vols directes Barcelona-Caire-Barcelona, (Facturació 1 maleta 20kg )
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat
 • Guies local durant tot el viatge
 • 2 vols domèstics El Caire – Aswan i Luxor – El Caire
 • Hotels previstos:

2 Nits H. RAMSES HILTON 5* a El Caire
1 Nit H. SETI I 4* Sup a Abu Simbel
3 Nits Creuer Ms NILE STYLE 5*

 • Estada en Pensió completa (excepte sopar 1r i últim dia)
 • Trasllats aeroports, hotels i ports. Servei de maleters aeroport i hotel, propines al creuer i guies
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19
 • Propines a xofers, guies i tripulació del creuer incloses

Altres

 • Suplement habitació i cabina individual: 498 €
 • Passaport amb vàlidesa de 6 mesos

 • CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU

CONDICIONS GENERALS :
DESPESES EN CAS D’ ANUL.LACIÓ
40-21 Dies abans de la sortida : 15%
20-15 Dies abans de la sortida : 50 %
14-0 Dies abans de la sortida : 100 %

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres