Empordà pel Pont de Desembre

Què visitarem?
Port de la Selva, Figueres, Girona, St. Pere de Rodes, Portbou, Llançà, Cadaqués, Empuriabrava, Roses i Illes Medes
  • Sortida: 06 de desembre de 2021
  • Preu per persona: 485€ 

ITINERARI

 

4 DESEMBRE (Dissabte)

PUNT D’ORIGEN – GIRONA – ST. PERE DE RODES -PORT DE LA SELVA – FIGUERES

Sortida a l’hora indicada en direcció Girona on visitarem el casc històric. Trasllat a l’hotel i dinar. A la tarda, visitarem el Monestir de St. Pere de Rodes, conjunt monumental en un emplaçament sorprenent. Continuarem cap al Port de la Selva, que conserva els encants de vila marinera petita, amb un gran nombre de monuments i restes arqueològiques. Gaudirem de temps lliure i a l’hora concertada, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. 

 

5 DESEMBRE (Diumenge)

FIGUERES – PORTBOU – LLANÇA – CADAQUÉS -FIGUERES

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Port Bou. Gaudirem d’unes increïbles vistes del mar Mediterrani. Trasllat a Llançà, població que destaca pel seu patrimoni històric artístic, com la capella de St. Silvestre de Valleta i del Terrer, la torre campanar a la plaça Major i l’església parroquial de St. Vicenç. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem Cadaqués, poble d’origen medieval. Passejarem pel seu casc antic, per l’estret carrer del Call, el passeig marítim, veurem els edificis modernistes… Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

6 DESEMBRE (Dilluns)

FIGUERES – LA CONCA DE SANTA MARIA DEVILABERTRAN – EMPURIABRAVA

Esmorzar a l’hotel i visita de Figueres, bressol de Salvador Dalí. El seu casc històric queda delimitat per vestigis de la seva antiga muralla, construïda a l’edat mitjana per defensar la vila. Visitarem el museu Dalí i gaudirem de temps lliure. Retorn a l’hotel i dinar. A la tarda, visitarem la Conca de Santa Maria, considerada una de les primeres comunitats de clergues Agustins de Catalunya i un dels exemples d’arquitectura medieval més ben conservats. Trasllat a Empuriabrava, actualment la Marina residencial més gran d’Europa, una meravella de la naturalesa el poder contemplar com la màgia del mar penetra ala ciutat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

7 DESEMBRE (Dimarts)

ROSES – ILLES MEDES – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar i sortida cap a Roses, el poble turístic més important de la Costa Brava, situat en un lloc privilegiat de la badia. Els seus origens es remunten al s.Vlll aC amb l’arribada dels rodis i la fundació de la ciutat grega de Rodas, fets històrics que s’han convertit en senyals d’identitat de la ciutat. Si el temps ho permet, farem un passeig en barca per poder conèixer el fons del mar de la reserva natural de les Illes Medes, un espai protegit per la riquesa del seu ecosistema, la flora i la fauna. 

Trasllat a un restaurant local per fer el dinar de comiat.

Finalitzarem amb un brindis amb cava abans de tornar cap al punt d’origen. 

Serveis inclosos

  • Autocar privat pel grup.
  • Guia acompanyant.
  • 3 nits hotel 3* a Figueres.
  • Pensió completa, amb aigua i vi.
  • Assegurança d’assistència.
  • Visites incloses: Girona i Port de la Selva, Monasteri St. Perede Rodes, Portbou, Llança i Cadaqués, Museu Dalí ambentrada, Conca de St. Maria de Vilabertran, Empuriabrava,Passeig en barca a Roses. 

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres