8 dies a Escòcia

Què visitarem?
Edimburg, St. Andrews, Dundee, Castell Reial de Balmoral, P.N dels Cairngorms, Illa de Skye, Inverness, Creuer pel Llac Ness, Castell Urquhart, Fort August, Fort William, Callander i el Castell Stirling.
  • Sortida: 02 de juny 
  • Preu per persona: 1849€ + 110€ TAX
viatge a Escocia en grup
viatge a Escocia en grup
viatge a Escocia en grup
viatge a Escocia en grup
viatge a Escocia en grup

ITINERARI

2  JUNY  

PUNT D’ORIGEN  BARCELONA  EDIMBURG

Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe 11’15 h cap a Edimburg. Arribada 13’05 h i trasllat al centre. Visita detallada de la ciutat d’Edimburg, capital d’Escòcia. Ens dirigirem cap a la Ciutat Nova Georgiana, patrimoni de la UNESCO per visitar Princess Street, Charlotte Square, George Street, St Andrews Square i des de Carlton Hill observarem les millors vistes de la ciutat i el monument de l’almirant Nelson. Podrem contemplar el Holyrood Palace, residència de la Reina d’Escócia, Parlament, escocés, dissenyat pel català Enric Miralles, el monument dedicat a l’escriptor Walter Scout. Sopar en restaurant i allotjament a l’hotel.

3  JUNY 

EDIMBURG, PALAU HOLLYROOD i ROYAL MILE

Esmorzar escocès. Visita exterior del Castell d’Edimburg ubicat sobre una roca volcànica que domina la ciutat, l’edifici més emblemàtic d’Escòcia visible a desenes de quilòmetres. Visita del bellíssim palau-residència de la reina d’Anglaterra de Hollyrood, construit al segle XV. Dinar en un pub. A la tarda, recorregut amb guia local per la Royal Mile. Temps lliure en l’animada zona comercial de la capital d’Escòcia. Possibilitat opcional Real Mary Kings Close. Sopar en restaurant i allotjament a l’hotel.

4  JUNY 

EDIMBURG – ST. ANDREWS – DUNDEE

Esmorzar. Sortida cap a la localitat de South Queensferry, petit poble de pescadors al costat del riu Firth of Forth que té un encant especial i té un inmens pont que el travessa. Arribada a St Andrews, meravellosa ciutat històrica i la meca de tots els golfistes del món. Dinar. Visita a la Catedral i Castell actualment derruits van ser els més grans d’Escòcia. Hi trobarem també els Colleges universitaris de més prestigi del Regne Unit. Sortida cap al Nord del país, en direcció a Dundee. Visitarem el centre històric amb el seva principal atracció; el vaixell de l’exploració a l’Antàrtida “The Discovery” del famós capità Scout segle XX Sopar i allotjament a Dundee.

5  JUNY 

DUNDEE – CASTELL REIAL BALMORAL – P.N. CAIRNGORMS – STRATHPEFFER

Esmorzar escocès i sortida atravessant les terres altes i visita al Castell de Balmoral, residència d’estiu de la reina d’Anglaterra, una de les estampes més habituals i belles d’Escòcia. Continuació pel Parc Nacional Cairngorms per gaudir de les impressionants vistes. Visita a una destilería de whisky amb degustació. Dinar. A la tarda, seguirem la ruta cap a els Highlands Escoceses enmig d’alguns dels paisatges més bells del món. Continuació fins arribar a Strathpefffer. Sopar i allotjament.

6 JUNY

STRATHPEFFER – ILLA DE SKYE – STRATHPEFFER

Esmorzar escocès a l’hotel. Sortida cap a la Illa de Skye amb una petita parada fotografica al Castell d’Eilean Donan (Castell mes fotografiat d’Escocia i que segur que l’heu vist en anuncis publicitaris o en algunes pelicules: La vida privada de Sherlock Holmes (1970), Els Immortals (1986), Rob Roy (1995), Braveheart (1995), o la mes recent i amb mes Oscars, Elisabeth: L’edat d’Or (2007).

Després d’aquesta paradeta entrarem a la Illa de Skye creuant el pont de Kyle of Lochalsh, que uneix el contienent amb l’Illa de Skye i que es una autentica obra de l’enginyeria. I travessant entre volcans extingits el territori més jove del país, les muntanyes Cuillin, arribem a la capital de l’illa, Portree, amb temps lliure per dinar i conèixer aquest pintoresc port. Des d’allà tornem a Strathpeffer vorejant el LOCH CARRON. Sopar i allotjament al Ben Wyvis Hotel com la nit anterior

7  JUNY 

STRATHPEFFER – INVERNESS – Creuer LLAC NESS – Castell URQUHART – FORT AUGUSTUS – FORT WILLIAM

Esmorzar escocès. Visita a la ciutat d’Inverness, capital de Highlands Mini-creuer pel Llac Ness, la llar del Nessie, monstre d’on es creu que habita en aquestes fondes i fosques aigües. . En ruta, visitarem el Castell d’Urquhart una de les majors fortaleses de l’Escòcia medieval, en l’actualitat en ruïnes. Dinar al costat del Loch Ness.

Seguirem la ruta cap a Forth William, observarem el sorprenent paisatge, així com les excluses del gran canal Caledonian que facilitava la navegació dels vaixells escurçant enormement la ruta marina tortuosa del mar del Nord. Parada a la bonica població de Fort Augustus i al final, arribada a Forth William, sopar i dormir en aquesta ciutat històrica on hi van tenir lloc batalles entre anglesos i escocesos originant la llegenda de l’heroi Braveheart. Sopar i allotjament.

8 JUNY 

FORT WILLIAM – GLENCOE – CALLANDER – CASTELL STIRLING – EDIMBURG

Visita de Forth William, la ciutat més gran a l’oest de les terres altes, amb el “Monte Ben Nevis”. A continuació, Glencoe, la vall més històrica i pintoresca d’Escòcia. Arribarem fins el Llac Lomond, conegut com el llac de la reina d’Escòcia. S’han escrit nombroses cançons i poemes sobre aquest llac a causa de seva bellesa i tranquil·litat i coneixerem el Parc Nacional del Trossachs. Dinar.

A la tarda, continuación vorejant el Loch  Lomond,  visita  al Castell de Stirling, residència de reis durant segles, seu del parlament escocés i castell, molt important en la història d’Escòcia amb la llegenda del William Wallance. Seguirem cap a Edimburg.

 ** Sopar opcional al Prestonfield House – WorldFamous Taste of Scotland, gaudirem del plat nacional escocés “haggis” i un bon whisky. Música escocesa amb gaiters, flautes i balls tradicionals en el màgic escenari de la històrica Casa. Allotjament a l’hotel.

9 JUNY 

EDIMBURG – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Temps lliure per passejar o realitzar les últimes compres i posterior trasllat a l’aeroport d’Edimburg per sortir en vol directe a les 13’45 h cap a Barcelona. Arribada a les 17’35 h i trasllats al nostre punt d’origen.

 

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA : 1.849 € + TAXES 110 €

Suplement habitació individual: 468 €

 

Vols directes Barcelona – Edimburg – Barcelona facturació 1 maleta per persona 23 Kgs.

7 Nits Hotel categoria Turista Superior.

Règim de pensió completa, excepte el sopar folklòric.

Circuit PRIVAT en bus i guia local de parla espanyola.

Totes les visites descrites a l’itinerari amb entrades a:

Parlament escocès, Palau de Hollyrood, Castell i Catedral de St Andrews, Mini-creuer pel llac Ness i Castell d’Urquhart, Destilería de Whisky, Castell Stirling, Castell Balmoral i ferry illa Skye.

Expert guia acompanyant durant tot el viatge.

Trasllats punt d’origen / aeroport / punt d’origen

Assegurança d’assistència en viatge

Sopar folklòric a Prestonfield House amb begudes i trasllats 18’45 h a 22’00 h : 88€

 

Supl. cancel.lació 100% del viatge: 30€ per persona.

L’assegurança  de  cancel·lació,  només  cobreix  causes  de  força   major  ben  justificades  i      no contempla malalties preexistents.

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres