7 dies a Eslovènia

Què visitarem?

ENTRE ELS ALPS I L’ADRIÀTIC! Fa només 25 anys era un país que ni tan sols existia i ara ha passat de ser una mera regió deprimida d’un estat socialista a ser un país pròsper, dinàmic i membre de totes les organitzacions mundials possibles. És un dels països més desenvolupats de l’Europa central. Sorprèn l’alt nivell de vida en general. És un país petit, però el seu paisatge és increïblement variat.

 • Sortida: 17 d’agost de 2023
 • Preu per persona: 1.897€ + TAX

   

Viatge a Eslovènia Agost

ITINERARI

17 AGOST (Dijous)

BARCELONA – VENÈCIA – KOPER – PIRAN – BLED

Sortida del punt d’origen trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe cap a Venècia. Arribada i sortida en autocar cap a Koper. Visita de la ciutat de l’època romana. Dinar. Continuació a Piran, visita d’aquesta joia eslovena que solia ser part de la República Veneciana pel que la seva arquitectura recorda a la famosa San Marco i és considerada una de les ciutats més boniques d’Eslovènia. Seguirem la ruta fins arribar a Bled. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

18 AGOST (Divendres)

BLED – Llac BOHINJ; Funicular Muntanya Vogel – Llac BLED

Esmorzar a l’hotel. Sortida tot caminant al voltant del llac Bled. Embarcarem en un tradicional vaixell per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII. Visita al castell en el pujol, el qual és una atracció única a veure a Bled. Dinar. A la tarda, continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac Bohinj. Podrem admirar la seva bellesa i gaudir d’un moment relaxant al costa del llac. Possibilitat opcional d’anar en funicular a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on divisarem el món Triglav (28€). Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

 

19 AGOST (Dissabte)

BLED – GORJA VINTGAR – MARIBOR

Esmorzar a l’hotel sortida i visita de la gorja de Vintgar que es troba en el Parc Nacional de Triglav, on farem una ruta a peu admirant el paisatge i les aigües del riu Radovna . Dinar i sortida cap a Maribor, on s’hi troben les vinyes més antigues. Visita de l’interessant casc antic borejat pel riu. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

20 AGOST (Diumenge)

MARIBOR – Ruta del vi; PTUJ – JERUZALEM – LJUBLJANA

Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat i museu de Ptuj, la més antiga d’Eslovènia. Després realitzarem la ruta del vi a Jeruzalem. Visita i degustació a una famosa bodega. Dinar. A la tarda, ens dirigirem cap a Ljubljana. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

21 AGOST (Dilluns)

LJUBLJANA – CASTELL PREDJAMA – COVES POSTOJNA

Esmorzar. Visita el famós Castell Predjama, únic situat en una cova. Dinar. Postojna. Visita de la reina de totes les coves La Cova de Postojna, l’única cova al món amb un tren al seu interior, on podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

22 AGOST (Dimarts)

LJUBLJANA

Després d’esmorzar, sortida cap a Ljubljana. Visita de la ciutat de Ljubljana, centre cultural, polític, econòmic i científic del país. Inici del tour per Ljubljana, visitarem el magnífic casc antic, podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, la font de Robba, el famós mercat del peix i altres. Dinar. Pujada en funicular fins al castell medieval i visita d’aquest. Temps lliure per passejar per la bonica capital eslovena, gaudir de l’ambient. Sopar en restaurant local. Allotjament.

 

23 AGOST (Dimecres)

LJUBLJANA – TRIESTE – VENÈCIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Sortida en direcció a la bonica població sobre l’adriàtic: Trieste. Els seus palaus neoclàssics i la plaça de

la unitat. Visita amb guia local. Dinar i temps lliure. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

 

FINAL DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Descompte de -30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant de Viatjalia.
 • Vols directes Barcelona – Venècia – Barcelona. Facturació 1 maleta 25kg. Bossa de mà mides 40x20x30 (que càpiga sota el seient).
 • Hotel 3* i 4*.
 • 2 Nits a Bled, 1 Nit a Maribor, 3 Nits a Ljubljana,
 • Estada en Pensió completa.
 • Guia local de parla castellana i servei de radioguia.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Entrades: Barca Pletna, castell de Bled, funicular castell de Ljublijana, Castell de Ptuj, degustació vi, Jeruzalem, Gorja Vintgar, Castell de Predjama, tren a, les coves Postojna i ciutat de Trieste guiada.
 • Autocar privat durant tot el circuit amb seients assignats.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 415€.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI vigent.

NOTA:

 • A Eslovènia és costum (sempre voluntària) d’agrair els serveis al xofer i guia a través de les propines. Aconsellem preveure uns 20€ per persona.

CONDICIONS GENERALS:

 • Despeses de cancel·lació: de 45-25 dies: 25%, de 24-15 dies: 70%, de 14-0 dies: 100%.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres