Eslovènia a l'Agost

Què visitarem?
Bled i Ljubljana.
 • Sortida: 13 d’agost de 2022
 • Preu per persona: 1.665€ + 132 € TAX

ITINERARI

13 AGOST (Dissabte)

VILALLONGA – BARCELONA – VENÈCIA – KOPER – PIRAN –BLED

Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir en vol a les 07:00h del matí cap a Venècia. Arribada a les 08:50h. Assistència i sortida en autocar cap a Koper. Visita de la ciutat de l’època romana. Dinar. Continuació a Piran, visita d’aquesta joia eslovena que solia ser part de la República Veneciana pel que la seva arquitectura recorda a la famosa San Marco i és considerada una de les ciutats més boniques d’Eslovènia. Seguirem la ruta fins arribar a Bled. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

14 AGOST (Diumenge) 

Llac BOHINJ; Funicular – Llac BLED

Esmorzar a l’hotel. Sortida tot caminant al voltant del llac Bled. Embarcarem en un tradicional vaixell per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII. Visitaal castell en el pujol, el qual és una atracció única a veure a Bled. Dinar. A la tarda, continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac Bohinj. Podrem admirar la seva bellesa i gaudir d’un moment relaxant al costa del llac. Possibilitat opcional d’anar en funicular a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, desd’on divisarem el món Triglav. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

 

15 AGOST (Dilluns)

BLED – LJUBLJANA

Després d’esmorzar, sortida cap a Ljubljana. Visita de la ciutatde Ljubljana, centre cultural, polític, econòmic i científic delpaís. Inici del tour per Ljubljana, visitarem el magnífic casc antic, podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, la font de Robba, el famós mercat del peix i altres.Dinar. Pujada en funicular fins al castell medieval i visitad’aquest. Temps lliure per passejar per la bonica capital eslovena. Sopar en restaurant local. Allotjament.

 

16 AGOST (Dimarts)

LJUBLJANA – Ruta del vi; JERUZALEM – MARIBOR

Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat i museu de Ptuj, la mésantiga d’Eslovènia. Després realitzarem la ruta del vi a Jeruzalem. Visita i degustació a una famosa bodega. Dinar. A latarda, ens dirigirem cap a Maribor, on s’hi troben les vinyes mésantigues. Visita de l’interessant casc antic borejat pel riu. Retorna Ljubljana, sopar i allotjament a l’hotel.

 

17 AGOST (Dimecres)

LJUBLJANA – Castell OTOCEC – NOVOMESTO – PLETERJE

Esmorzar. Sortida en direcció a Novomesto, per visitar el sorprenent Castell d’Otocec, envoltat per les aigües del riuKrka, actualment convertit en un hotel 5*, Després ens dirigiremcap a Pleterje, per visitar la seva cartoixa, fundada en el segle XV pels monjos ermitans d’Egipte, on podrem veure l’església gótica i el museu a l’aire lliure d’arquitectura popular. Dinar en un ecoturisme, on la família ens donarà la benvinguda ambvestits folklòrics tradicionals i ens oferiran una degustació de vilocal. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

18 AGOST (Dijous)

LJUBLJANA – COVES POSTOJNA – CASTELL PREDJAMA

Esmorzar. Visita el famós Castell Predjama, únic situat en unacova. Dinar. Postojna. Visita de la reina de totes les coves LaCova de Postojna, l’única cova al món amb un tren al seuinterior, on podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

19 AGOST (Divendres)

LJUBLJANA – AQUILEIA – VENÈCIA – BARCELONA – PUNTD’ORIGEN

Esmorzar. Sortida en direcció a Nova Gorica. Seguirem cap a Aquileia per visitar aquesta interessant ciutat. Dinar. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol a les 21:55h del vespre cap a Barcelona. Arribada a les 23:59h i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona-Venècia-Barcelona. 
 • 2 Nits Hotel 4* a Bled
 • 1 Nit Hotel 3* a Maribor
 • 3 Nits Hotel 3* a Ljubljana 
 • Estada en Pensió completa, 
 • Totes les visites descrites a l’itinerari
 • Entrades: Barca Pletna, castell de Bled, funicular castell de Ljublijana, Castell de Ptuj, degustació vi Jeruzalem i Nove Mesto, Vall de Logarska, castell de Predjama, tren a les coves Postojna i Aquileia
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït ambseients assignats per mantenir distància seguretat. Facturació 1 maleta 20kg.
 • Guia acompanyant de Viatjalia i guía local
 • Servei de radioguia, a fi de garantir la millor audició idistància social.
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen . Dte 30 € per no utilitzar aquest servei
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19 

Altres

 • Suplement hab. Individual: 359 €
 • Funicular al mont Vogel amb vistes al Mont Triglav : 28 €
 • Documentació necessària: D.N.I. en vigor i CERTIFICAT DE VACUNACIÓ

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres