7 dies Grècia & Creuer 3 illes

Què visitarem?
Atenes, Canal de Corint, Olimpia, Delfos, Meteora & Creuer per les illes de Porus, Hydra i Egina.
 • Sortida: 18 d’octubre  de 2019
 • Preu per persona: 1.198€ + 122€ TAX

ITINERARI

18 OCTUBRE

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ATENES I ACRÒPOLIS

 

Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a 1ª hora del mati cap a Atenes. Arribada a les 11’00 h a la capital de Grècia i recollida a l’aeroport i visita completa de la ciutat amb la famosa Acròpolis, i el seu museu, el Partenón, Erecteón i pòrtic de les Cariàtides, el Temple Olímpic de Zeus, etc.
Dinar. També assistirem al canvi de guàrdia al Parlament grec. Visita panoràmica als monuments més importants de la ciutat; Arc d’Adriano, Palau de la Presidència de la República, Parlament, monument al soldat desconegut, acadèmia d’Atenes, Biblioteca Nacional, Plaça Sintagma,  etc. Sopar i allotjament.

 

 

19 OCTUBRE

CANAL CORINT – TEATRE EPIDAURE – MICENAS – OLIMPIA

 

Esmorzar i visita del Peloponès, sortida cap a Corinto i visita del seu estratègic canal de 6 quilòmetres que comunica l’Egeu amb el mar Jónic, inaugurat al 1893, però ja planificat per l’emperador Neró.  Recorregut per la regió de l’Argolida fins a Epidaure. Visita del museu i del seu espectacular teatre del segle IV aC. També coneixerem el seu estadi on es celebraven jocs cada quatre anys. Dinar. Després visita a la ciutat de Mecenas, coneguda per la seva porta dels lleons, el tresor d’Atreo del rei Agamèmnon, un dels herois de la guerra de Troia.  Sopar i allotjament a l’hotel.

 

 

20 OCTUBRE

OLIMPIA – DELFOS; TEMPLE APOLO

 

Esmorzar i sortida en direcció a Delfos, ciutat coneguda com el centre del món pel seu antic oracle. Visita de la zona arqueològica, on destaca el Santuari d’Apolo i la font de Castalia. Després de dinar, visitarem el seu museu admirant la famosa auriga de Delfos, situat en un entorn meravellós de la muntanya mítica de la Grècia clàssica: El Parnàs. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

 

21 OCTUBRE

DELFOS – KALAMBAKA – MONESTIRS DE METEORA

 

Esmorzar. Sortida cap a Kalambaka, ciutat coneguda per les seves oliveres mil·lenàries. Dinar. A la tarda, coneixerem les magnifiques formacions rocoses coronades amb els seus monestirs ortodoxes, visitarem els dos més importants, on podrem gaudir d’una impressionant bellesa natural. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

 

22 OCTUBRE

METEORA – TERMÓPILAS – ATENAS

 

Després d’esmorzar, ens dirigirem a aquest congost, on tingué lloc la famosa batalla de marató. Visita detallada on podrem contemplar la estàtua del rei espartà; Leonidas. Dinar. A la tarda, continuació cap a Atenes, per gaudir d’aquesta ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

 

23 OCTUBRE

CREUER 3 ILLES MAR EGEU: PORUS, HYDRA I EGINA

 

Esmorzar. Trasllats al famós port del Pireu per realitzar un creuer opcional pel mar Egeu. Visitarem Porus, d’una bellesa excepcional, paradís verd ple llimoners i tarongers. Després cap a Hydra, recorregut pels seus petits carrerons, esplèndides mansions i agradables tavernes que ens recordarà que fou antic refugi de pirates. Dinar al vaixell. A la tarda, arribada a l’illa d’Egina, pintoresc port de pescadors, el seu mercat flotant de fruites i gaudirem de la seva tradicional música en alguna taverna.  Sopar i allotjament a Atenes.

 

 

24 OCTUBRE

ATENES; POSTA DE SOL TEMPLE SOUNIÓN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

 

Esmorzar. Passejarem pel típic barri de la Plaka per gaudir des seus carrerons i compres. Dinar lliure per provar les especialitats culinàries d’aquest barri, en una típica taberna grega. A la tarda, excursió en direcció al Cap Sounión per visitar el majestuós Temple de Posidó, situat amb impressionants vistes al mar Egeu, des d’on s’observa una de les millors postes de sol del món. A l’hora convinguda trasllats a l’aeroport per sortir en vol a les 23’00h cap a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Suplement habitació individual: 192 €
 • Bitllet avió vol directe Barcelona – Atenes – Barcelona, facturació 1 maleta inclosa.
 • 6 Nits Hotel 4* cèntrics i garantits
 • Estada en pensió completa, excepte dinar 1er i últim dia,
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Circuit privat per realitzar itinerari descrit amb visites guiades.
 • Entrades; Acròpolis i museu arqueològic, antic oracle de Delfos, teatre d’Epidaure, ciutat de Micenes, Olímpia, Temple de Poseidó i Monestirs de Meteora.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen Dte – 25 € per no utilitzar aquest servei.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Creuer d’un dia a illes de Saròniques; Poros, Hydra i Egina amb dinar i trasllats al port del Pireo : 75 € per persona

Assegurança cancel·lació: 30 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no  contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit.

Altres

 

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres