12 dies descobrint els tresors d'Iran

Què visitarem?
Teheran, Isfahan, Yazd, Kerman i Shiraz
 • Sortida: 8 d’octubre de 2022
 • Preu per persona: 2285€ + 288€ TAX

ITINERARI

8 OCTUBRE (Dissabte):

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – TEHERAN

Trasllat a l’aeroport de Barcelona-Prat.

Presentació a l’aeroport a les 16:30h. 

Sortida a les 18:45h. destinació a Teheran, via Istanbul. 

 

9 OCTUBRE (Diumenge):

TEHERAN

Arribada a les 05:00h. Assistència i trasllat a l’hotel. 

Check-in i descans. Esmorzar a l’hotel i inici del Tour per Teheran visitant: El Museu Nacional, amb una col·lecció d’objectes de períodes prehistòrics i històrics. El Palau de Golestán, residència reial, amb una sala de recepció esplèndida amb miralls, galeries i estances reials, representant l’art de l’Iran del segle XIX. El Tresor Nacional que mostra una de les col·leccions més espectaculars de joies del món. La Torre Azadi, que commemora 2500 anys de l’imperi persa. Sopar. Allotjament al’hotel.

 

10 OCTUBRE (Dilluns): 

TEHERAN – KASHAN – ABYANEH – ISFAHAN

Esmorzar a l’hotel. Sortida de Teheran cap a Isfahan. Pel camí visitarem el mausoleu d’Imam Khomeini. Seguirem fins arribar a la ciutat de Kashan, allà visitarem el jardí bioclimàtic Fin, que és un dels nou jardins perses llistats com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, amb una combinació de característiques arquitectòniques de tres dinasties importants: Safavida,Zand i Qajar. També visitarem la Casa de Tabatabaei, un bon exemple de casa tradicional del segle XIX amb patis bonics invisibles des del carrer. Sortim de Kashan en direcció a Abyaneh, un dels pobles més antics d’Iranamb cases tradicionals de color vermell. La gent encara conserva les costums i tradicions antigues i ho podrem veure sobretot en la vestimenta de les dones. Continuarem el camí cap a Isfahan. Allotjamenta l’hotel.

 

11 OCTUBRE (Dimarts):

ISFAHAN

Esmorzar a l’hotel. Visita de dia complet a Isfahan on visitarem la PlaçaNaqsh-e Jahan (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO). Mesquita Sheikh Lotfollah, que ofereix una experiència única de devoció artística per la decoració excel·lent. El Palau Ali Qapu sorprendrà tots els visitants amb la rica ornamentació del segle XVII. El Gran Basar d’Isfahan, adornant el costat nord de la plaça Naqsh i Jahan, i a on trobarem diferents tipus d’articles artesans creats a Isfahan. Allotjament a l’hotel.

Activitats especials:

•Visita a una casa de te tradicional iranià per gaudir de la seva atmosfera.

•Recorregut a peu per Charbagh, un dels carrers històrics d’Isfahan.

 

12 OCTUBRE (Dimecres):

ISFAHAN

Esmorzar a l’hotel. Gaudirem d’un altre recorregut per la ciutat d’Isfahan visitant la Mesquita Jami d’Isfahan, joia del període islàmic, i els famosos ponts Khajoo i Sio Se Pol, luxosament decorats. També anirem al barri armeni per visitar una de les esglésies. Allotjament a l’hotel.

Activitats especials:

•Visita a un forn tradicional local iranià.

•Sopar tradicional iranià amb una família local

 

13 OCTUBRE (Dijous): 

ISFAHAN – YAZD (314 km) 

Esmorzar a l’hotel. Sortida d’Isfahan cap a Yazd. En arribar visitarem el Temple del Foc, un temple dedicat a un foc perpetu mantingut per sacerdots de la religió zoroastra. Visitarem les Torres del Silenci o Dakhmehque va ser un cementiri per als zoroàstrics (actualment abandonat) on, enlloc d’enterrar el cadàver, el dipositaven allà perquè fos consumit pel sol i els voltors. Aquesta cerimònia té més de 3.000 anys d’antiguitat. Explorarem la Mesquita Jami de Yazd, obra mestra del segle XIV. A la Plaça Amir Chakhmagh admirarem una impressionant façana de tres pisos amb files de galeries perfectament proporcionades. Allotjament a l’hotel.

Activitat especial:

Passeig pel barri de Fahadan, el centre històric de Yazd protegit per la UNESCO com a patrimoni de la Humanitat.

 

14 OCTUBRE (Divendres): 

YAZD – KERMAN (369 km) 

Esmorzar. Avui al matí sortim de Yazd i ens dirigim a Kerman. A l’arribada visitarem el complex de Ganjalikhan, una de les obres mestres de l’època Safavida, consisteix en una plaça, mesquita, caravasar, aljub, bany públic i basar. Després, anirem a visitar la Mesquita Jami de Kerman, una mesquitadel segle XIV, amb un elevat pòrtic de rajoles brillants, sense minarets. Vaser àmpliament modernitzada durant el període Safàvida i posterior. Trasllata l’hotel i allotjament.

 

15 OCTUBRE (Dissabte): 

KERMAN – MAHAN – RAYEN – SHAHDAD – KERMAN (36-71-203-140 km)

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a Shahdad i els Kalouts. Pel camí, primer arribarem a la ciutat de Mahan i ens aturarem allà per visitar el Jardíde Shazdeh, un dels nou jardins perses llistats com a Patrimoni Mundial dela UNESCO, que és un atractiu oasis rectangular i un bon exemple dels històrics jardins perses, decorat amb fonts d’aigua, una entrada monumentali un pavelló residencial. Després també visitarem el Santuari de ShahNematollah Vali construït el 1436 i embellit i ampliat per Shah Abbas, ubicaten un jardí encantador que evoca una gran harmonia i que és el monument islàmic més esplèndid d’Iran, fora d’Isfahan. Continuarem el camí cap a la ciutat de Rayen per visitar el Castell i la ciutadella, que són una de les construccions de fang més grans del món i que encara s’aguanten dretes. Després de la visita ens dirigirem a Shahdad, la zona central i més extensadel desert de Lut (designat com a Patrimoni Natural per la UNESCO) i que conté la part més baixa. Hi ha diversos Kaluts en aquesta regió que s’estenen des del centre de Lut cap a l’oest. Són un fenomen natural, resultat de l’erosió del sòl per l’aigua i s’estenen de nord-oest a sud-est.Tornada a Kerman. Allotjament a l’hotel.

 

16 OCTUBRE (Diumenge): 

KERMAN – SHIRAZ (570 Km) 

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí sortim de Kerman i ens dirigim a la ciutat de Shiraz. Pel camí visitarem el Palau Sarvestan, conegut també com el Palau Sassanid, un palau del segle V d.C. únic per la seva arquitectura, amb un pati central, tres ivans, una gran cambra de cúpula quadrada i habitacions llargues i estretes, construïdes pel rei sassànida “Bahram Gur”. En arribar a Shiraz visita de la Tomba de Hafez, un dels mestres més importants de lalírica persa. Allotjament a l’hotel.

17 OCTUBRE (Dilluns): 

SHIRAZ – PERSEPOLIS – NAQSHE ROSTAM – PASSARGADA – SHIRAZ (60 – 9 – 72 – 120 km)

Esmorzar. Aquest matí fem una excursió a Persepolis, joia de l’Antiga Pèrsia i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i Naqsh-e Rostam amb quatre esplèndides tombes aquemènides, i gegantins panells Sassànides excavatsa la roca. La tomba de Darío el Gran és un dels monuments històrics més importants de Naqsh-e Rostam.Passargada, la primera capital del Imperi aquemènida sota Ciro el Gran que va emprendre la seva construcció i també és on es troba la tomba. Tornada a Shiraz i allotjament a l’hotel.

 

18 OCTUBRE (Dimarts):

SHIRAZ

Esmorzar a l’hotel. Dia complet a Shiraz visitant la Mesquita Nasir ol-Mulk, una mesquita única i famosa per la seva arquitectura i temes decoratius. El museu Narenjestan, un pavelló ricament decorat amb una composició impressionant d’elements decoratius. Mausoleu d’Ali-ibn Hamzeh amb l’interior ple de rajoles de mirall que cobreixen tota la paret i el sostre voltat. Passejarem pel Bazar Vakil, un dels més bonics del país. Aquest basar històric va ser construït al segle XI, però encara es considera com un centre principal per a les compres de la gent local. 

Trasllat a l’hotel I temps lliure. Sopar de comiat al restaurant Shapuri Palace Garden amb una vista increïble.

Trasllat a l’aeroport. 

 

19 OCTUBRE (Dimecres):

SHIRAZ – BARCELONA

Sortida a les 02:05h. destinació a Barcelona, via Istanbul. Arribada a les 10:15h i trasllat al punt d’origen. 

Serveis inclosos

 • Trasllats de punt d’origen- aeroport- punt d’origen. Descompte de 30 € per no utilizar el servei. 
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins durant totel viatge.
 • Bitllets d’avió, classe turista, Cia. Turkish Airways. Facturació d’una maleta per persona de 20kg.
 • Guia local, de parla castellana, durant tot el viatge. 
 • Autocar privat amb seients assignats. 
 • Entrades als llocs d’interès descrits a l’itinerari
 • 11 nits d’allotjament en hotels Premium a lesciutats de Teheran, Isfahan, Yazd, Kerman iShiraz.
 • Pensió completa amb refresc inclòs a cada àpat. Dues ampolles d’aigua per persona i dia.
 • Sopar de comiat en el Restaurant Shapuri Palace Garden. 
 • Assegurança d’assistencia i cancel.lació. Inclou nova normativa Covid. 

Altres

 • Visat: 98€
 • Suplements habitació individual: 559€
 • Documentació necessària: Passaport amb vigència mínima de 6 mesos i CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres