8 dies a Islàndia

Què visitarem?

Visitarem: Reykjavik, Parc Nacional de Þingvellir, Cercle d’Or, Geysir, Volcà Grábrók, Cascades Hraunfossar i Barnafoss, Akureyri, Cascada Godafoss, Llac Mývatn, Dimmuborgir, Fiords de l’Est, Höfn, Fjallsárlón/Jökulsarlón, Parc Nacional de Skaft afell.

 • Sortida: 22 de juny de 2023
 • Preu per persona: 3.475€ + TAX

   

Viatge en grup a Islàndia al juny amb l'agència de Viatges Bear Travel

ITINERARI

22 DE JUNY (Dijous)

BARCELONA – REYKJAVIK

Vol regular amb destinació a Reykjavík. Arribada a l’aeroport de Kefl avik i trasllat privat al nostre hotel a Reykjavík. Abans del sopar farem un passeig d’orientació pel centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

23 DE JUNY (Divendres)

REYKJAVÍK – AKUREYRI

Esmorzar. Visita panoràmica de Reykjavík. Sortida cap a l’Hvalfj ördur (Fiord de les Balenes) en direcció Borgarnes i al volcà Grabrok. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Continuació a la regió del Nord fins a Eyjafjordur/Akureyri. Sopar i allotjament.

 

24 DE JUNY (Dissabte)

AKUREYRI – MÝVATN – HÚSAVÍK

Esmorzar. Sortida a la cascada Godafoss. Continuem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocràters Dimmuborgir: un veritable laberint de lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguim cap a la zona de Krafl a per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Parada als banys naturals de Mývatn per prendre un relaxant bany (inclòs). Sopar i allotjament a la zona de la població.

 

25 DE JUNY (Diumenge)

HÚSAVÍK – ÁSBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’EST

Esmorzar. Sortida fins a arribar al Parc Nacional de Jokulsargljufur. Continuem cap a una de les zones més àrides de l’illa on trobem un altre dels seus molts contrastos: la cataracta més cabalosa d’Europa, Detti foss, amb un cabal de més de 300 m³ per segon, caient des de 44 m. d’alçada. Continuem fins a Fiords de l’Est. Sopar i allotjament.

 

26 DE JUNY (Dilluns)

FIORDS DEL EST – HÖFN

Esmorzar. Viatjarem per la carretera vorejada pels majestuosos fi ords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre recorregut cap al poble de Höfn. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), a Stöðvafj örður considerada com una de les atraccions més grans de l’est d’Islàndia. Arribada a Höfn. Sopar i allotjament.

 

27 DE JUNY (Dimarts)

JÖKULSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVÖLLUR COSTA SUR

Esmorzar. Sortida per visitar la Llacuna glacera de Jökulsárlón, plena d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig amb vaixell per la llacuna (inclòs). Continuem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins arribar a Vík. Seguim cap a les cascades Skógarfoss I Seljalandsfoss fins arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament.

 

28 DE JUNY (Dimecres)

COSTA SUD – CERCLE D’OR – REYKJAVIK

Esmorzar. Sortida cap al Cercle d’Or visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Continuarem ruta fins arribar a la capital Reykjavík. Visita panoràmica de la ciutat abans d´arribar a l´hotel. Sopar i allotjament.

 

29 DE JUNY (Dijous)

REYKJAVIK – BARCELONA

Esmorzar. Temps lliure fins a l’hora del trasllat privat des del nostre hotel a l’aeroport, tràmits de facturació i embarcament per sortir en vol de tornada. Arribada i fi del viatge.

Serveis inclosos

 • Guia acompanyant durant tot el viatge des de l´aeroport de Barcelona.
 • Bitllet d’avió Barcelona – Reykjavik – Barcelona (1 maleta inclosa)
 • Circuit de 7 nits d’allotjament, a Reykjavík en hotels 3* i fora 5 nits a hotels de 3* o Guesthouses o Bungalow.
 • Trasllat anada i tornada aeroport – hotel a servei privat a Reykjavík
 • Visites amb autocar segons programa
 • Llocs d’interès comentats pel nostreguia (segons itinerari)
 • Passeig amb vaixell a la Llacuna glacial deJökulsárló.
 • Entrada i tovallola als banys termals aMývatn (Jarðböðin).
 • Entrada al museu de minerals de Petra.
 • Safari en vaixell per visionar balenesAssegurança dassistència mèdica.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 765€

SERVEIS NO INCLOSOS:

 • Entrades a museus o atraccions no especificats al programa.
 • Dinars en ruta: La ruta està preparada perquè no sigui problema durant el viatge, parant en llocs seleccionats i que permeten optimitzar les visites del dia.
 • La ruta es podria fer a la inversa, sense modificar visites.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres