6 dies a Israel

Què visitarem?
Tel Aviv,  Jerusalem, Via Dolorosa fins el Sant Sepulcre, Knesset (el Parlament), Mont de les Oliveres, la Tomba del Rei David, mur de les lamentacions, Mar Mort, Riu Jordà, Mar de Galilea, Haifa i Sant Joan d’Acre.
  • Sortida: 01 d’abril 
  • Preu per persona: 1784€ + 95€ TAX
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup
viatge a cuba en grup

ITINERARI

1 ABRIL

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – TEL AVIV – JERUSALEM

Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a 1ª hora del matÍ cap a Tel Aviv. Arribada a les 11’25h. visita de l’Esplanada del Temple. Després realitzarem el recorregut per la Via Dolorosa fins el Sant Sepulcre. Visita al Santuari del Llibre on tindrà lloc el dinar lliure, coneixerem els manuscrits del mar Mort i la maqueta de la ciutat. A la tarda, continuarem coneixent la ciutat nova de Jerusalem, passant per la Knesset (el Parlament), la Menorah amb el canelobre dels 7 braços i el Museu d’Israel, de la diàspora (història del poble jueu després de la destrucció del temple Salomó). Sopar i allotjament.

2 ABRIL

JERUSALEM

Esmorzar. Sortida cap al Mont de les Oliveres, des de on tindrem una magnífica vista panoràmica de la Ciutat Santa enmurallada. Visita del lloc de l’Ascensió i la cova del Pater Noster, després al Dominus Flevit, Basílica de l’Agonia i Getsemaní.

A continuació, seguirem cap al mont Sión, la Tomba del Rei David, el Cenacle, l’Abadia de la Dormició, entrada a la porta de Sión,  recorregut pel barri jueu i mur de les lamentacions. Dinar lliure.  Temps lliure al basar. Sopar i allotjament a l’hotel de Jerusalem.

3 ABRIL

JERUSALEM – MASSADA – MAR MORT – RIU JORDÀ

Esmorzar. Sortida cap a Qumram, lloc on es varen trobar els manuscrits del mar mort, prossecució cap a Massada, última fortificació dels jueus amb la seva lluita contra els romans, ascensió en telefèric per visitar les impressionants excavacions i el palau de Heródes, vista panoràmica del campament romà. Dinar lliure.

A la tarda, gaudirem d’un bany terapèutic al mar mort, amb les seves aigües salades, situades a 400m. sota el nivell del mar. Continuació cap el riu Jordà, lloc de bateig i renovació de les promeses del baptisme. Retorn a Jerusalem, sopar i allotjament.

4 ABRIL

JERUSALEM – MAR DE GALILEA – CAFARNAHUM – SAFED

Després d’esmorzar, sortida borejant el mar de Galilea arribarem al Mont de les Benaurances, escenari del sermó de la muntanya, continuació a Tabgha, lloc del miracle de la multiplicació dels pans i els peixos, visita a la capella del Primat de Sant Pere. Seguirem cap a Cafarnahum, la ciutat de Jesús. Visita als restos de l’antiga sinagoga del segle II i la casa de Sant Pere.

Dinar lliure. Sortida cap a la ciutat de Safed, on es va desenvolupar el moviment de la Càbala. A continuació ens dirigirem cap al Kibbutz Nof Ginosar, on podrem coneixer aquest tipus d’experiència sociològica, pionera a l’estat d’Israel, entre la cooperativa i la comuna.

5 ABRIL

GALILEA – HAIFA – SANT JOAN D’ACRE – TEL AVIV

Esmorzar. Sortida cap a Haifa, per visitar monestir carmelita de Stella Maris, els jardins perses, vista panoràmica de la ciutat des de el Mont Carmel. Continuació cap a Sant Joan d’Acre, impressionant ciutat fortificada dels creuats, on es visitaran les fortificacions medievals, últim indret dels cristians a Terra Santa. Dinar lliure.

A la tarda, visita a la cosmopolita ciutat de Tel Aviv, amb el seu l’antic barri de Jaffo, l’Avinguda Art Decó amb els seus edificis d’estil Bauhaus i seu passeig marítim. Sopar i allotjament.

6 ABRIL

TEL AVIV – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Temps lliure. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 12’30h cap a Barcelona. Arribada a les 16’00h i trasllat al nostre punt d’origen.

 

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA: 1.784€ + TAXES 95€

Suplement Individual:488€

 

  • Vols directes Barcelona – Tel Aviv – Barcelona, facturació 1 maleta 20 kgs per persona
  • Hotels categ 1ª Superior; 1 Nit a Tel Aviv, 1 Nit Kibbutz i 3 nits a Jerusalem
  • Habitacions dobles amb bany en MITJA PENSIÓ i 1 dinar al mar mort.
  • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
  • Guia acompanyant de Viatjalia Destins
  • Totes les visites incloses, descrites a l’itinerari, expert guia local Mr Ariel
  • Trasllats punt d’origen aeroport – punt d’origen Servei de malaters.
  • Assegurança d’assistència en el viatge

Suplement assegurança cancel·lació : 45 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades  i no contempla malalties preexistents.En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit.

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres