8 dies a Jordània i el Mar Roig

Què visitarem?
Aman, Jerash, Petra i Desert Wadi Rum.
 • Sortida: 31 d’octubre de 2021
 • Preu per persona: 1660€ + tax

ITINERARI

31 OCTUBRE (Diumenge)
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – AMMAN

Trasllat a l’Aeroport del Prat, Terminal 1 per sortir en vol directe de la Cia. Royal Jordanian a les 15’35 h. Sopar a bord. Arribada a Amman a les 21’00h. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

1 NOVEMBRE (Dilluns)
AMMAN City Tour – AJLUN – JERASH – AMMAN

Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat de Amman, inclou l’antiga ciutadella romana i el Museu Arqueològic. Continuació visita al Castell de Ajlun, fortalesa construïda l’any 1185 i reconstruïda més tard al segle XIII, pels mamelucs. És un castell de l’època dels croats, situada en un punt panoràmic. Dinar a bufet lliure Artemisa de Jerash. A continuació, realitzarem la visita, una de les ciutats greco-romanes, que es troba al nord de Amman, aproximadament a una hora per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc del Triomf, la plaça ovalada, el Cardo, la Columnata, el temple d’Afrodita i el teatre romà, amb una meravellosa acústica. Retorn a Amman. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

2 NOVEMBRE (Dimarts)
AMMAN – MADABA – MONTE NEBO – MAR MORT

Esmorzar. Sortida cap a Madaba per visitar l’Església de Sant Jordi, on es troba el primer mapa- mosaic de Palestina. Continuació cap a la Muntanya Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. És important perquè va ser el lloc des d’on Moisès va albirar la terra promesa. Dinar a restaurant Hart Djeoudna. Continuació cap a al Mar Mort. Temps lliure per gaudir d’un bany i de les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

 

3 NOVEMBRE (Dimecres)
MAR MORT – PETRA

Esmorzar. Matí lliure per banyar-nos i exfoliar-nos la pell amb els fangs. Les aigües del Mar Mort contenen 47 minerals diferents i tenen múltiples beneficis medicinals i cosmètics.  Dinar a l’hotel. Posterior sortida cap a la ciutat de Petra, admirant els famosos “Wadis”, valls jordans. Arribada a Petra per recórrer els petits comerços, algun hammam i l’ambient de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

4 NOVEMBRE (Dijous)
CIUTAT PERDUDA DE PETRA
Després d’esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments sculpits a la roca. Coneguda com la vuitena meravella del món, Petra és un d’aquells destins del món en què almenys cal anar un cop a la vida. Accedirem a la ciutat a través d’una cova anomenada Siq d’un quilòmetre de longitud, des del qual descobrirem el tresor: Tomba colossal decorada amb columnes i escultures de refinada bellesa. Dinar a restaurant Le Basin. A la tarda coneixerem el teatre i pujarem al Monestir “El Deir” per gaudir de les impressionants vistes de la ciutat en ruïnes. Després de
la visita, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

5 NOVEMBRE (Divendres)
PETRA – LITTLE PETRA – WADI RUM

Esmorzar. Sortida a les 09:00h. cap a la petita població d’Al Beida per visitar el “caravanserais” conegut com la “Petita Petra”. Continuació a Wadi Rum. Després d’1 hora i 30 minuts de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. Dinar en restaurant. La visita dura unes dues hores i es realitza en vehicles 4×4 conduïts per beduïns (6 persones per cotxe), consisteix en una incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Durant el recorregut de la visita observarem les meravelles que ha fet la naturalesa i erosió de les roques i la sorra. També podrem gaudir del desert i la seva posta de sol. Sopar tradicional beduïna (barbacoa al desert) i allotjament a les tendes de campanya correctament equipades.

 

6 NOVEMBRE (Dissabte)
WADI RUM – AQABA (MAR ROIG – Esculls Coral·lins)

Esmorzar. Sortida cap al Mar Roig i arribada a Aqaba. Zona de clima tropical on gaudirem de la platja i farem una navegació (opcional) en catamarà per practicar snorkel i gaudir dels millors esculls coral·lins i la varietat peixos tropicals. Dinar a bord. A la tarda, passeig per la zona comercial de la ciutat, els seus típics basars i selectes joieries. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

7 NOVEMBRE (Diumenge)
AQABA – AMMAN – BARCELONA – PUNT ORIGEN

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol de la Cia. Royal Jordanian a les 08’20h (via AMMAN) amb destinació a Barcelona. Arribada a les 15’45h i trasllat al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols directes Barcelona – Amman / Aqaba-Barcelona (via Amman) Cia. Royal Jordanian
 • Vol domèstic Aqaba-Amman
 • Facturació d’una maleta 23kg.
 • Pensió Completa -excepte sopar del 1r diaHotels 4 i 5 *
 • Nit al desert Wadi Rum campament semi-luxe
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge amb servei de ràdio-guies per mantenir la distància social
 • Autocar privat amb seients assignats per mantenir la distància de seguretat
 • Entrades i visites incloses
 • Propines dels xofer i guies locals de parla castellana
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen *Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.
 • Inclou nova normativa Covid-19.
  *Tots els restaurants i l’hotel segueixen les mesures
  higièniques i distàncies de seguretat marcades pel
  govern

Altres

  • Suplement habitació individual: 368€
  • Navegació Catamarà esculls coral·lins del Mar Roig a Aqaba: 50€
  • Suplement assegurança de cancel.lació per força major : 58€

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres