8 dies a Jordània i Petra

Què visitarem?
Amman, Ajlun, Jerash, Madaba, Monte Nebo, Mar mort, Petra, Desert Wadi Rum
 • Sortida: 13 d’octubre de 2022
 • Preu per persona: 1.860€ + 360€ TAX

ITINERARI

13 OCTUBRE (Dijous)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – AMMAN 

Trasllat a l’Aeroport del Prat, Terminal 1 per sortir en vol directe de la Cia. Royal Jordanian a les 16’35 h. Sopar a bord. Arribada a Amman. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

14 OCTUBRE (Divendres)

AMMAN City Tour – AJLUN – JERASH – AMMAN 

Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat de Amman, inclou l’antiga ciutadella romana i el Museu Arqueològic. Continuació visita al Castell de Ajlun, fortalesa construïda l’any 1185 i reconstruïda més tard al segle XIII, pels mamelucs. És uncastell de l’època dels croats, situada en un punt panoràmic. Dinar a bufet lliure Artemisa de Jerash. A continuació, realitzarem la visita, una de les ciutats greco-romanes, que estroba al nord de Amman, aproximadament a una hora per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc del Triomf, la plaça ovalada, el Cardo, la Columnata, el temple d’Afrodita i el teatre romà, amb una meravellosa acústica. Retorn a Amman. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

15 OCTUBRE (Dissabte)

AMMAN – MADABA – MONTE NEBO – MAR MORT 

Esmorzar. Sortida cap a Madaba per visitar l’Església de SantJordi, on es troba el primer mapa- mosaic de Palestina. Continuació cap a la Muntanya Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. És important perquè va ser el lloc des d’on Moisès va albirar la terra promesa. Dinar a restaurant Hart Djeoudna. Continuació cap a al Mar Mort. Temps lliure per gaudir d’un bany i de les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

 

16 OCTUBRE (Diumenge)

MAR MORT – PETRA 

Esmorzar. Matí lliure per banyar-nos i exfoliar-nos la pell amb els fangs. Les aigües del Mar Mort contenen 47 minerals diferents i tenen múltiples beneficis medicinals i cosmètics. Dinar a l’hotel. Posterior sortida cap a la ciutat de Petra, admirant els famosos “Wadis”, valls jordans. Arribada a Petra per recórrer els petits comerços, algun hammam i l’ambient dela ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

17 OCTUBRE (Dilluns)

CIUTAT PERDUDA DE PETRA

Després d’esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca. Coneguda com la vuitena meravella del món, Petra és un d’aquells destins del món en què almenys cal anar un cop a la vida. Accedirem a la ciutat a través d’una cova anomenada Siq d’un quilòmetre de longitud, des del qual descobrirem el tresor:Tomba colossal decorada amb columnes i escultures derefinada bellesa. Dinar a restaurant Le Basin. A la tarda coneixerem el teatre i pujarem al Monestir “El Deir” per gaudir de les impressionants vistes de la ciutat en ruïnes. Després dela visita, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

18 OCTUBRE (Dimarts)

PETRA – LITTLE PETRA – WADI RUM 

Esmorzar. Sortida a les 09:00h. cap a la petita població d’AlBeida per visitar el “caravanserais” conegut com la “PetitaPetra”. Continuació a Wadi Rum. Després d’1 hora i 30 minuts de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. Dinar en restaurant. La visita dura unes dues hores i es realitza envehicles 4×4 conduïts per beduïns (6 persones per cotxe),consisteix en una incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Durant el recorregut de la visita observarem les meravelles que ha fet la naturalesa i erosió de les roques i la sorra. També podrem gaudir del desert i la seva posta de sol. Sopar tradicional beduïna (barbacoa al desert) i allotjament a les tendes de campanya correctament equipades.

 

19 OCTUBRE (Dimecres)

WADI RUM – AQABA (MAR ROIG – Esculls Coral·lins (opcional) 

Esmorzar. Sortida cap al Mar Roig i arribada a Aqaba. Zona de clima tropical on gaudirem de la platja i podrem navegar (opcional i si les condicions meteorològiques ho permeten) en vaixell per practicar snorkel i gaudir dels millors esculls coral·lins i la varietat de peixos tropicals. Dinar inclòs. A la tarda, passeig per la zona comercial de la ciutat, els seus típics basars i selectes joieries. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

20 OCTUBRE (Dijous)

AQABA – AMMAN – BARCELONA – PUNT ORIGEN

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol de la Cia. Royal Jordanian al matí (via AMMAN) amb destinació a Barcelona. Arribada a les 15’45h i trasllat al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols directes Barcelona – Amman / Aqaba-Barcelona (via Amman) Cia. Royal Jordanian
 • Vol domèstic Aqaba-Amman
 • Facturació d’una maleta 23kg.
 • Pensió Completa -excepte sopar del 1r dia-
 • Hotels 4 i 5 *
 • Nit al desert Wadi Rum campament semi-luxe
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge amb servei de ràdio-guies per mantenir la distància social
 • Autocar privat amb seients assignats per mantenir la distància de seguretat
 • Entrades i visites incloses
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen *Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.
 • Inclou nova normativa Covid-19.
  *Tots els restaurants i l’hotel segueixen les mesures higièniques i distàncies de seguretat marcades pel govern

Altres

  • Suplement habitació individual: 398€
  • Excursió opcional en vaixell pel Mar Roig per gaudir dels esculls coral·lins: 55€
  • Documentació necessària: Passaport validesa de 6 mesos i certificat vacunació COVID DIGITAL EU.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres