8 dies a Jordània

Què visitarem?
Amman, Castell de Ajlun, Jerash, Adaba, Monte Nebo, Mar Mort, Petra, Little Petra, Wadi Rum i Aqaba.
 • Sortida: 12 de març de 2020
 • Preu per persona: 1585€ + 324€ TAX
viatge a jordania en grup
viatge a jordania en grup
viatge a jordania en grup
viatge a jordania en grup

ITINERARI

12 MARÇ

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – AMMAN

Trasllat a l’aeroport del prat, ​​Terminal 1 per sortir en vol directe de la Cia. Royal Jordanian a les 15:35h. Sopar a bord. Arribada a Amman a les 21:00h. Trasllat a l’hotel i allotjament.

13 MARÇ

AMMAN CITY TOUR – AJLUN – JERASH – AMMAN

Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat de Amman, inclou l’antiga ciutadella romana i el Museu Arqueològic. Continuació visita al Castell de Ajlun, fortalesa construïda l’any 1185 i reconstruïda més tard al segle XIII, pels mamelucs. És un castell de l’època dels croats, situada en un punt panoràmic. Dinar a bufet lliure Artemisa de Jerash. A continuació, realitzarem la visita, una de les ciutats greco-romanes, que es troba al nord de Amman, aproximadament a una hora per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc del Triomf, la plaça ovalada, el Cardo, la Columnata, el temple d’Afrodita i el teatre romà, amb una meravellosa acústica. Retorn a Amman. Sopar i allotjament a l’hotel.

14 MARÇ

AMMAN – MADABA – MONTE NEBO – MAR MORT

Esmorzar. Sortida cap a Madaba per visitar l’Església de Sant Jordi, on es troba el primer mapa- mosaic de Palestina. Continuació cap a la Muntanya Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. És important perquè va ser el lloc des d’on Moisès va albirar la terra promesa. Dinar a restaurant Hart Djeoudna. Continuació cap a al Mar Mort. Temps lliure per gaudir d’un bany i de les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

15 MARÇ

MAR MORT – PETRA

Esmorzar. Matí lliure per banyar-nos i exfoliar-nos la pell amb els fangs. Les aigües del Mar Mort contenen 47 minerals diferents i tenen múltiples beneficis medicinals i cosmètics. Dinar a l’hotel. Posterior sortida cap a la ciutat de Petra, admirant els famosos “Wadis”, valls jordans. Arribada a Petra per recórrer els petits comerços, algun hammam i l’ambient de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 MARÇ

CIUTAT PERDUDA DE PETRA

Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca. Coneguda com la vuitena meravella del món, Petra és un d’aquells destins del món en què almenys cal anar un cop a la vida. Accedirem a la ciutat a través d’una cova anomenada Siq d’un quilòmetre de longitud, des del qual descobrirem el tresor: Tomba colossal decorada amb columnes i escultures de refinada bellesa. Dinar a restaurant Le Basin. A la tarda coneixerem el teatre i pujarem al Monestir “El Deir” per gaudir de les impressionants vistes de la ciutat en ruïnes. Després de la visita, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

17 MARÇ

PETRA – LITTLE PETRA – WADI RUM

Esmorzar. Sortida a les 09: 00h. cap a la petita població d’Al Beida per visitar el “caravanserais” conegut com la “Petita Petra”. Continuació a Wadi Rum. Després d’1 hora i 30 minuts de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. Dinar en restaurant. La visita dura unes dues hores i es realitza en vehicles 4×4 conduïts per beduïns (6 persones per cotxe), consisteix en una incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Durant el recorregut de la visita observarem les meravelles que ha fet la naturalesa i erosió de les roques i la sorra. També podrem gaudir del desert i la seva posta de sol. Sopar tradicional beduïna (barbacoa al desert) i allotjament a les tendes de campanya correctament equipades.

18 MARÇ

WADI RUM – AQABA (MAR ROIG – ESCULLS CORAL·LINS)

Esmorzar. Sortida cap al Mar Roig i arribada a Aqaba. Zona de clima tropical on gaudirem de la platja i farem una navegació (opcional)  en catamarà per practicar snorkel i gaudir dels millors esculls coral·lins i la varietat peixos tropicals. Dinar a bord. A la tarda, passeig per la zona comercial de la ciutat, els seus típics basars i selectes joieries. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 MARÇ

AQABA – AMMAN – BARCELONA – PUNT ORIGEN

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol de la Cia. Royal Jordanian a les 07:40h (via AMMAN) amb destinació a Barcelona. Arribada a les 14:45h i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA:  1.585€ + 324€ Tax
(Visat entrada Jordània inclòs)   

 

SERVEIS INCLOSOS: 

 • Vols directes Barcelona – Amman / Aqaba-Barcelona (via Amman) Royal Jordanian.
 • Vol domèstic Aqaba-Amman – Facturació d’una maleta 23kg.
 • Pensió Completa, excepte sopar del 1r dia.
 • Hotels 4 i 5 * / Desert Wadi Rum campament SEMI LUXE
 • Totes les visites i excursions incloses: Posta de sol a Jeep 4×4 desert del Wadi Rum, Bany al Mar Mort i nit en campament al desert amb festa beduïna a Campament,
 • Guia local expert de parla castellana i guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Assegurança d’assistència en viatge
 • Navegació Catamarà esculls coral·lins del Mar Roig a Aqaba: 50€

Altres

  • Suplement hab. Individual : 368  
  • Assegurança de cancel·lació: 40€
   Aquesta assegurança només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, cal abonar l’import en el moment del dipòsit Preu calculat sobre la base de la cotització de l’euro = 1.10

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres