8 dies per les dues Irlandes

Què visitarem?
Belfast, Sligo, Galway, Killarney i Dublin
 • Sortida: 05 d’agost de 2022
 • Preu per persona: 2195€ + 146€ TAX

ITINERARI

05 AGOST (Divendres) 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DUBLÍN – BELFAST

Trasllat a l’aeroport del Prat, Terminal 1, per sortir en vol directe de la Cia Vueling a les 12:10h. destinació a l’aeroport de Dublín. 

Dinar lliure i sortida cap a Belfast. Visita panoràmica de la ciutat. Visitarem el Belfast City Hall, The Linen Hall Library, una institució única fundada el 1788 i és la biblioteca més antiga de Belfast. Veurem llocs emblemàtics com el Albert Royal Clock, la Catedral de St. Annes. Passarem també per The Falls Road, un dels carrers mési mportants de Belfast. També s’inclou la entrada al centre de visitants del Titànic Belfast. Aquest recrea la història del vaixell mésf amós del món en un nou edifici emblemàtic de sis plantes al costat del històric lloc on es va construir el vaixell. 

Sopar i allotjament a l’hotel.

06 AGOST (Dissabte) 

BELFAST – GIANTS CAUSEWAY – DERRY – SLIGO

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la Calçada del Gegant. Visita de la major atracció turística d’Irlanda del Nord, declarat espai protegit de la UNESCO. Es tracta d’un singular fenomen natural que consisteix en una mola de 37.000 pilars (la majoria hexagonals) debasalt volcànic engalzades com un panell gegant que se internacentenars de metres al mar, una de les meravelles naturals d’Irlanda. Continuarem cap a Derry per veure com la part antiga de la ciutat s’extén al marge oest del riu Foyle. Dinar lliure. 

La ciutat actual ocupa ambdós costats del riu i està comunicada pertres ponts. L’últim inaugurat el 2011 sota el nom de “Pont per la Pau”,ja que Derry va jugar un paper important entre el conflicte dels catòlics i protestants. Sortida cap a Sligo. 

Sopar i allotjament a l’hotel.

07 AGOST (Diumenge) 

SLIGO – KYLEMORE ABBEY – CONNEMARA – GALWAY

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la regió de Connemara, amb els seus paisatges salvatges, les seves muntanyes, les ovelles i el Parc Nacional que es va inaugurar l’any 1980 amb una extensió de 2.957 hectàrees. Visitarem Kylemore Abbey. La abadia té una situació privilegiada sobre el paisatge. Fins fa poc, aquesta mansió, era una escola per a noies. Visitarem la capella i els jardins.

Dinar lliure.

A continuació, ruta panoràmica per admirar el fiord de Killary, ésl’únic que hi ha en tota Irlanda. Continuarem per Connemara fins arribar a Galway. Sopar i allotjament a l’hotel.

08 AGOST (Dilluns)

GALWAY – BURREN – CLIFFS OF MOHER – BUNRATTY – KILLARNEY

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Sud de l’illa a través del Burren, on podrem gaudir d’uns paisatges lunars meravellosos. Burren és una regió aparentment àrida, de roques calcaries entre les quals es filtra l’aigua de la pluja formant nombrosos rierols subterranis. Continuarem cap als penya-segats de Moher.

Aquests s’eleven a 120 metres sobre l’oceà Atlàntic en el punt més altanomenat Hag’s Head i s’estenen al llarg de 8km. 

Des de dalt de la talaia, es poden veure les illes d’Aran i la badia deGalway, i al fons, les muntanyes Mamturk de Connemara.

Dinar lliure.

A continuació passarem per Bunratty i visitarem el castell. Seguirem fins arribar a Killarney al comtat de Kerry. Sopar i allotjament a l’hotel. 

09 AGOST (Dimarts)

ANELL DE KERRY – DUBLÍN

Esmorzar a l’hotel. Sortida per recorrer l’Anell de Kerry, pujant per les muntanyes més altes d’Irlanda, Macgillycuddy’s Reeks amb els impressionants llacs de Killarney al fons. Passarem pels petits pobles de Glenbeigh, Waterville i Sneem, gaudint d’un dels més bonics i característics paisatges d’Irlanda. 

Dinar lliure.

Deixarem enrere el comtat de Kerry i ens dirigirem cap a Dublín. 

Sopar i allotjament a l’hotel.

10 AGOST (Dimecres) 

DUBLÍN

Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar la panoràmica de la ciutat. Travessarem les avingudes i places més emblemàtiques i boniques del’Art Gregorià (s. XVlll) com Merrion Square, on es troben els edificis públics més importants de la ciutat: Leinster House, actual Parlament,National Gallery, la Pinacoteca Nacional, el Museu de ciències naturals, els edificis del Govern i la casa i escultura de Oscar Wilde. 

Visita de la Catedral de San Patricio, és la més gran i important de Dublín i dedicada al Sant patró d’Irlanda. Fundada l’any 1192 pels anglonormands en el lloc on el propi San Patrio batejava als pagans al cristianisme a partirde l’any 432.

A continuació visitarem el Trinity College, la universitat més antiga i important d’Irlanda. Va ser creada per la reina Isabel ll l’any 1592. The LongRoom és la impressionant biblioteca de la universitat, la més grand’Europa i d’on es va inspirar Harry Potter. 

Dinar lliure. 

A la tarda visitarem la fabrica Guinness. 

L’arpa de Guinness és la de Brian Boru, que podeu veure a la Long Roomdel Trinity College de Dublín. Abans que formés part de la bandera del país, de fet, abans que existís Irlanda com a país, ja era el logotip de la cervesa. 

Sopar i allotjament a l’hotel.

11 AGOST (Dijous) 

DUBLÍN – COMTAT DE WICKLOW

Esmorzar a l’hotel. 

Sortida en direcció al Comtat de Wicklow, un dels 26 comtats que formen la República d’Irlanda i que es coneix com “el Jardí d’Irlanda” per la seva bellesa.

Dinar lliure.

Dos paratges impresionants en aquest comtat són Glendalough i els seus llacs, i els jardins de Powerscourt.

Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

12 AGOST (Dimarts)

DUBLIN – MALAHIDE AND HOWTH – “COAST & CASTLE”

Esmorzar a l’hotel. A continuació ens dirigirem cap al Nord de Dublín, per visitar Howth i el Castell de Malahide. Fa molts anys va ser una fortalesa i propietat privada durant casi 800 anys. Avui en dia es una relíquia del passat i un gran exemple d’arquitectura de l’època en perfecte estat de conservació. El castell va pertànyer a la família Talbot des de 1185 fins1976. Després de la mort del 7è Baró Talbot l’any 1975, el castell va passar a mans de la seva germana Rose, qui el va vendre al consell del Comtat de Dublín com a pagament de l’impost de successions. 

Després de les visites trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol directe de la Cia Vueling a les 14.40h. Arribada a Barcelona a les 18:15h i retorn al puntd’origen.

 

Serveis inclosos

 • Vols directes Barcelona – Dublin – Barcelona
 • Facturació d’una maleta 25 kg. per persona.
 • Guia acompanyant de Viatjalia
 • Trasllat de l’aeroport – hotel – aeroport.
 • Hotels 4*: 1 nit a Belfast, Sligo, Galway, Killarney i 3 nits a Dublin.
 • Règim de mitja pensió (esmorzars i sopars)
 • Guia local de parla espanyola durant tot el viatge
 • Visites i entrades: Titanic de Belfast, Calzada dels Gegants, Penya-segats Moher, Kylemore Abbey,Trinity College, St. Patrick’s Cathedral, Fàbrica Guiness.
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació ambcobertures per la Covid19.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen

Altres

  • Suplement hab. Individual: 690 €
  • Suplement sortida menys de 20 persones: 175€
  • Documentació necessària: DNI o PASSAPORT vigent i CERTIFICAT DIGITAL EU VACUNACIÓ COVID 19

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres