8 dies a Malta

Què visitarem?

Visitarem Sliema, Mdina, Rabat, Mosta, Hagar Qin, Mnajdra, Marzaxlokk, Tarxien, Blue Grotto, La Valleta, Caballers Ordre de Sant Joan, Gozo, Senglea, Birgu, Bormia, Dingli, Ta Qali i Palazzo Pairisio.

 • Sortida: 18 de setembre de 2023
 • Preu per persona: 1.595€ + 95€ TAX

   

Viatge en grup a Malta al mes de juny

ITINERARI

18 SETEMBRE (Dijous)

BARCELONA -SLIEMA

Trobada amb el nostre guia a els mostradors de Vueiling de l’aeroport de Barcelona el Prat, per agafar l’avió amb Vol: 11h40– 13h30 Malta, al arribar una guia local i el bus ens estaran esperant per anar a l’hotel fer el check in, després amb la guia local farem un recorregut per la zona menys turística de Sliema i els seus carrerons estrets, temps lliure fins l’hora de sopar a l’hotel. (recomanem menjar a l’aeroport).

 

19 SETEMBRE (Divendres)

MDINA – RABAT – MOSTA

Esmorzar i sortida direcció Mdina, capital medieval de la illa de Malta, de la mà de la guia local passejarem percarrerons i racons per anar descobrint la seva història que va des de els Fenicis, Romans, Àrabs i l’època Medieval Cristiana (entrada a la catedral inclosa), continuarem cap a Rabat per visitar es catacumbes de St. Pau, les úniques a Europa que conserven les taules a on els romans acomiadaven els seus difunts. Dinar a Rabat. A la tarda anirem Mosta una de les ciutats més grans del país, a on visitarem la Rotonda església que te la cúpula mes gran de Malta i la tercera mes gran d’Europa, tos seguit tornarem a l’hotel per sopar i allotjament.

 

20 SETEMBRE (Dissabte)

HAGAR QIN – MNAJDRA – MARZAXLOKK – TARXIEN – BLUE GROTTO

Esmorzar a l’hotel, avui anirem a visitar els Temples de Hagar Qin i Manjadra complexa de temples prehistòrics molt ben conservats situats en un penya segat sobre el mar, finalment acabarem el matí fent una parada en el mirador de Blue Grotto, dinarem a Marzaxlokk, a la tarda anirem a visitar Tarxien temples construïts entre el 3600 ac i el 2500 ac, un dels complexes amb mes temples de diferents etapes de construcció que ens permeten seguir l’evolució de les diferents tècniques de decoració. Al acabar sopar i allotjament a l’hotel.

 

21 SETEMBRE (Diumenge)

LA VALLETA – CABALLERS ORDRE DE SANT JOAN

Esmorzar i sortida dia sencer a la Valleta ciutat patrimoni de la Humanitat amb 320 monuments en peu que la converteixen en l’àrea de major concentració històrica del mon, passejarem per els seus carrers i punts mesemblemàtics com Upper Barrakka garden, la Concatedral de Sant Joan una de les esglésies mesimpressionants que es poden trobar al mon, espectaculars colors des de el terra fins el sostre, culminat per dos Caravaggio, tot seguit dinarem, i a la tarda tindrem lliure per gaudir d’aquesta petita però bonica ciutat, a l’hora indicada tornarem a l’hotel per sopar i allotjament.

 

22 SETEMBRE (Dilluns)

GOZO

Esmorzar i sortida per agafar el ferri que ens portarà a Gozo, illa que es la meitat de Malta, aquí visitarem la Basílica de ta Pinu, anirem els penya segats de Xlendi i la cova de Calipso, i el mirador de Qala, visitarem Victoria a on veurem la Cittadella la ciutat. emmurallada, dinar tot seguit tindrem lliure fins l’hora de agafar elFerry de tornada a Malta, el bus en portarà a l’hotel sopar i allotjament.

 

23 SETEMBRE (Dimarts)

SENGLEA – BIRGU – BORMIA

Esmorzar i sortida per anar a lestres ciutats, el bus ens deixarà a Senglea i des de aquí començarem un recorregut a peu per anar cap Birgu la primera ciutat de l’ordre de Sant Joan de Malta, al acabar el recorregut dinarem i a la tarda farem un petit creuer amb unes barques típiques malteses des de Birgu fins arribar a Custom House a la Valleta, desembarcarem i el bus ens portarà a l’hotel sopar i allotjament.

 

24 SETEMBRE (Dimecres)

DINGLI – TA QALI – PALAZZO PAIRISIO

Esmorzar i sortida per dirigir-nos a els penya segats de Dingli un dels atractius naturals mes importantsde Malta, en el punt mes alt tenim l’església de Santa Magdalena després de parar en algun dels seus miradors sortirem direcció el centre de la illa per visitar el poble artesà de Ta Qali, a on trobarem uns anticshangars de la segona guerra mundial reconvertits en botigues d’artesania, dinarem i a la tarda visitarem el Palazz Pairisio, el mes espectacular de Malta i conegut com el petit Versalles maltés, dissenyat el 1773 per Manoel de Vihemade, finalment tornarem a l’hotel per sopar i allotjament.

 

25 SETEMBRE (Dijous)

SLIEMA – AEROPORT DE MALTA – BARCELONA

Esmorzar i Mati lliure fins l’hora de traslladar-nos a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona. (recomanem menjar a l’aeroport).

Serveis inclosos

 • Vol anada i tornada (maleta de 23Kg i bossa mà tipus motxilla).
 • Guia tot el recorregut.
 • Autocar local tots el dies.
 • Expert guia local tots el dies.
 • Hotel 3***a Sliema a MP (esmorzar i sopar begudes no incloses).
 • Tots els dinars begudes no incloses (menys dinar del dia de sortida i de tornada que estarem en ruta).
 • Entrades: Vaixells Valleta, Ferri a Goso, temples Hagar Qin, Manjdra, Tarxiem, Concatedral de Sant Juan, Catacumbes, Rabat, Església de Mosta, Palau Parisio.
 • Assegurança Viatge i anul·lació.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 390€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI vigent

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres