6 dies a Menorca

Què visitarem?

Menorca i Festes de Gràcia a Maó

 • Sortida: 3 de setembre de 2023
 • Preu per persona: 993€ + TAX


viatge menorca setembre

ITINERARI

3 DE SETEMBRE

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – MAÓ – BINIBECA – CALA EN PORTER

Al matí, trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a Menorca. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar en restaurant. A la tarda, visita guiada de la ciutat de Maó i el seu port natural, passeig en bus per la costa sud de Menorca amb panoràmica de Punta Prima i de l’illa de l’Aire fins arribar a Binibèquer vell, Visita d’aquest fotogènic antic poble mariner on ens sorprendran els seus racons i el silenci que s’hi respira. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel per sopar i allotjament.

 

4 DE SETEMBRE

CALA EN PORTER – TORRE GALMÉS – SON BOU -MONTE TORO – ES MERCADAL – CALA GALDANA

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció Torre d’en Galmés. És el poblat prehistòric més  important de les Balears. Es calcula que durant la seva màxima esplendor (entre l’any 1300 a.C i la conquesta romana) hi van poder viure unes 900 persones. Data de l’època pretalaiòtica. A causa de la seva situació elevada ja comptar amb tres talaiots, es creu que Torre d’en Galmés exercia una supremacia estratègica sobre altres poblats de l’illa. Parada per fer una degustació de dolços menorquins a Mercadal. Seguidament anirem al punt més elevat de l’illa: Monte Toro. Al cim de 358m, a més de les genials vistes, trobarem el Santuari de la Verge de Monte Toro, construït al segle XVII sobre una església gòtica. Dinar en restaurant. A la tarda visita panoràmica de Cala Galdana, un dels nuclis turístics més grans de Menorca on visitarem una de les platges més espectaculars. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

5 DE SETEMBRE

CALA EN PORTER – Cova d’En Xoroi

Esmorzar i sopar. Dia lliure per gaudir de les platges i instal·lacions de l’hotel. Dinar en restaurant al costat de l’hotel. A la tarda, possibilitat opcional de visitar la cova d’en Xoroi, un espai natural ubicat sobre un preciós penya-segat de la costa sud i banyat pel mar. Una gruta carregada de mitologia, plena de petits racons per descobrir. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

6 DE SETEMBRE

CALA MORELL – TORRE D’EN QUART – CIUTADELLA

Esmorzar. Sortida direcció la costa nord, per fer una visita guiada de la Cala Morell. A continuació continuarem cap a Torre d’en Quart una torre medieval del S.XIV on realitzarem una degustació de formatges D.O Mahó-Menorca. Seguirem fins a Ciutadella, la segona ciutat més important de l’illa. Recórrer els carrers estrets del nucli històric evoca passió i sensualitat, passejar pel port fins al Castell de Sant Nicolau, la Plaça del Born, la Plaça de Ses Voltes, són algunes de les riqueses de Ciutadella. Dinar en restaurant. Visita de la fàbrica d’avarques, producte típic menorquí molt conegut mundialment. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

7 DE SETEMBRE

CALA FORNELLS – NAVEGACIÓ Nord illa – Festes de Gràcia Maó

Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap a Cala Fornells, al nord de l’illa. Fornells és un típic i pintoresc poble de pescadors. Possibilitat opcional de realitzar una navegació per gaudir dels paisatges: far del cap de cavallaria, platges de Fornells, Ses Salines, Arenal Son Saura i Arenal de’n Castell. Dinar en restaurant. A la tarda anirem a Maó per assistir a les festes de la Mare de Déu de Gràcia, on podrem veure alguns salts del cavalls engalanats que van passejant per la ciutat. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

8 DE SETEMBRE

CALA EN PORTER – MAÓ – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Sortida al mati cap a Maó per tal d’aprofitar les últimes hores a l’illa i visitar la fàbrica de Gin Xoriguer i opcionalment fer un passeig en vaixell amb el fons de vidre per conèixer l’abadia de Maó, l’illa del rei i el seu fons marí. Dinar en restaurant. A la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

 

FINAL DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

Serveis inclosos

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen. Dte – 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Vols Barcelona-Menorca-Barcelona.
 • Facturació 1 maleta 25 Kgs i bolso de cabina sota el seient.
 • Autocar privat amb guia local per realitzar les excursions descrites a l’itinerari.
 • Hotel 3* a Cala En Porter
 • Estada en pensió completa.
 • 5 Excursions amb entrades.
 • Degustació formatges D.O Menorca.
 • Degustació de dolços menorquins.
 • Visita fàbrica Gin Xoriguer.
 • Poblat talaiòtic Torre Galmés.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual : 195 €
 • Creuer Fornells costa Nord: 45€
 • TAXA TURISTICA A PAGAR DIRECTAMENT A L’HOTEL

IMPORTANT:

 • Despeses cancel·lació:
  De 45 – 25 dies: 25%
  De 24 – 15 dies: 60 %
  De 14 – 0 dies: 100 %

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres