11 dies a Mongòlia

Què visitarem?
Ulan Bator, Karakorum, la vall Orkhon, el desert del Gobi, gaudeix d’un passeig en camell i les aigües termals de Tsenkher.
 • Sortida: 17 de juny de 2023
 • Preu per persona: 6.520€ + 430€ TAX

ITINERARI

17 DE JUNY (Dissabte)

BARCELONA – ISTANBUL — ULAN BATOR

Sortida des de l’aeroport de Barcelona/El Prat en vol de la companyia Turkish Airlines amb destinació Ulán Bator, via Istanbul, sortida a les 11:45. Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 16.15 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Ulán Bator, sortida a les 18.25. Nit a bord.

 

18 DE JUNY (Diumenge)

ULAN BATOR

Arribada a l’aeroport d’Ulan Bator a les 07.20; tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal; parada per fer canvi de diners als bancs de l’aeroport i trasllat a l’hotel , distribució d’habitacions, temps lliure per acomodar-se. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

19 DE JUNY (Dilluns)

ULAN BATOR

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la ciutat, on visitarem el Monestir Budista més alt i important de Mongòlia. També visitarem el Museu d’Història de Mongòlia, amb la seva rica col·lecció de valors històrics i culturals des de l’edat de pedra fins a l’actualitat; passarem per la Plaça Central i pel Complex de Monuments a Genghis Kan. Dinar. Seguidament visitarem el Museu de Genghis Kan, dissenyat per mostrar la història dels Kanes (reis) mongols. Visitarem també el Palau d’Hivern de Bogd Kan, que és l’únic palau que queda dret. Acabada la visita, gaudirem d’un espectacle folklòric de cant i dansa mongol. Sopar, trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

20 DE JUNY (Dimarts)

ULAN BATOR — DESERT DEL GOBI

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport d’Ulan Bator per prendre vol local amb destinació Desert del Gobi. Arribada a l’aeroport del Desert del Gobi, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat amb vehicles Toyota 4×4 en direcció cap a les Dunes Moltsog. Gaudirem d’una excursió a lloms de camell durant 1h aprox. Dinar. Caminarem per les dunes i podrem pujar al pic més alt de les mateixes, on podran observar un meravellós paisatge de dunes de sorra i del contrast del Desert del Gobi. Partida a continuació en els vehicles cap als Penya-segats de Foc de Bayan Zag, lloc arqueològic de l’era paleolítica al desert del Gobi. Trasllat al Campament, distribució de Ger amb bany inclòs dins. Sopar i allotjament.

 

21 DE JUNY (Dimecres)

DESERT DEL GOBI

Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida en direcció al Canó Yolin o “Desfiladero del Voltor”. Dinar. A l’entrada de l’àrea protegida, tindrem l’oportunitat de visitar un petit museu amb interessant col·lecció de flora i fauna del desert del Gobi i els seus minerals. Podrem travessar caminant la vall que es va estrenyent fins a convertir-se en un congost en el fons del qual discorre un torrent. Tornada al campament. Sopar i allotjament.

 

22 DE JUNY (Dijous)

DESERT DEL GOBI — ULAN BATOR

Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida en direcció cap a l’aeroport de Gobi per agafar vol local amb destinació Ulan Bator. Després de l’arribada trasllat per visitar la Gran Estàtua Eqüestre de Genghis Kan. En el complex es localitza un museu on es mostra exposicions relacionades amb l’Edat de Bronze i les cultures arqueològiques Xiongnu de Mongòlia. Tot seguit sortida cap al Parc Nacional Gorkhi Terelj. Farem una parada per fer fotos i comprar souvenirs. Dinar al restaurant. Tornada a la capital Ulan Bator i a l’arribada farem el Sopar en un restaurant local. Finalitzat el sopar, trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

23 DE JUNY (Divendres)

ULAN BATOR — KARAKORUM

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció Oest cap a la població Karakorum ubicada a la Mongòlia Central. Dinar. Tindrem una mica de temps lliure per fer una passejada pel nostre compte a la Vall Orkhon, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Trasllat al Campament, distribució de Ger amb bany inclòs dins i temps lliure. Sopar i allotjament.

 

24 DE JUNY (Dissabte)

KARAKORUM

Esmorzar al campament. Sortida per visitar el llegendari Monestir Erdene Zuu. Actualment constitueix una impressionant vista, amb les muralles, estupes i temples. Dinar a restaurant local. Sortida cap al Museu dels Memorials en honor dels prínceps turcs a la Vall d’Orkhon, de principis del segle VIII Bilge Khan i Kul Tigin amb les seves inscripcions d’Orjón, escrites en antic alfabet túrquic que són admesos com els monuments més impressionants dels nòmades del Kaganato Gokturk. Sopar. Allotjament.

 

25 DE JUNY (Diumenge)

DESERT DEL GOBI — ULAN BATOR

Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida en direcció cap al Balneari de les Aigües Termals de Tsenkher, situades a prop de les muntanyes Khangai. Dinar. Tindrem oportunitat de fer una passejada Opcional a Cavall o en Yak. Tornada al campament. Sopar i Allotjament.

 

26 DE JUNY (Dilluns)

KARAKORUM — ULAN BATOR

Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida de nou cap a la capital Ulan Bator. Dinar. En arribar trasllat a l’hotel, distribució i temps lliure per poder fer les últimes compres. A l’hora prevista sortida per fer el Sopar de Comiat. Finalitzat el sopar, trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

27 DE JUNY (Dimarts)

ULAN BATOR — ISTANBUL — BARCELONA

Sortida en direcció a l’aeroport d’Ulan Bator per agafar el vol de la companyia Turkish Airlines amb destinació Barcelona, via Istanbul i amb sortida a les 08:50. Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 12.30 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona i sortida a les 14.20. Arribada a l’aeroport del Prat de Barcelona

Serveis inclosos

 • Vols de línia regular Barcelona-Ulan Bator-
  Barcelona (Via Istanbul)
 • Recorregut amb autocar tant en els trasllats com
  en les visites.
 • Vehicles Land Cruiser Toyota 4×4 durant el
  recorregut pel Desert del Gobi (15 quilos per
  persona d’equipatge al vehicle per als trasllats) /
  (4 viatgers + 1 conductor per vehicle).
 • Allotjament en hotels seleccionats a habitació
  seleccionada en règim d’allotjament i esmorzar.
  Pensio completa entre Hotels i restaurants locals
 • Inclou trasllat d’arribada i de sortida amb autocar.
 • Guia local de parla hispana per a tot el recorregut.
 • Entrades als Parcs Nacionals, Reserves Naturals i
  Monestirs indicats previament.
 • Excursió en camell per les dunes.
 • Assistència a espectacle folklòric de cant i dansa
  mongol.
 • Propines al xofer i guía
 • Visat de Mongolia – tasas de visa
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 515€

SERVEIS NO INCLOSOS:

 • Begudes en els àpats

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI i passaport vigent
 • Certificat vacunació COVID

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres