8 dies a Noruega i Fiords

Què visitarem?
Bergen, Voss, Tren de Flam, Glacial Briksdal, Fiord Geiranger, Alesund, Vall Gudbrand, Lillehammer i Oslo. 
 • Sortida: 29 de maig 
 • Preu per persona: 2275€ + 175€ TAX
viatge a noruega en grup
viatge a noruega en grup
viatge a noruega en grup
viatge a noruega en grup
viatge a noruega en grup

ITINERARI

29 MAIG

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BERGEN

Trasllat a l’aeroport del Prat per sortirà 1ª hora del matí en vol directe cap a Bergen. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar. A la tarda, visita panoràmica de la capital dels fiords, recorregut pels llocs més emblemàtics d’aquesta ciutat;  passejarem pel moll de Bryggen amb els seus antics carrerons de fusta per contemplar els monuments de la seva grandesa hanseàtica; l’exterior de la fortalesa Bergenhus i la torre Rosenkratz.   Sopar i allotjament.

30 MAIG 

BERGEN – VOSS

Després d’esmorzar, iniciarem la visita guiada de Bergen per l’interessant mercat del peix, coneixerem la famosa església de fusta de Fantoft que data del 1150 i la Catedral de Sant Olaf. Pujada en funicular al Mt. Floien, des d’on és divisa una magnífica panoràmica de tota la ciutat amb les seves cases de fusta, les muntanyes que l’envolten i el fiord. Dinar. Sortida per la població de Dale fins arribar a Voss. Sopar i allotjament.

31 MAIG

VOSS – TREN DE FLAM – GUDVANGEN – LAERDAL

Esmorzar. Trasllats per embarcar a les 11:20h en el tren més famós per realitzar un fantàstic viatge fins a l’estació de muntanya de Myrdal. Un cop haver gaudit de les vistes canviarem de tren per començar el descens fins a Flam. Aquest ferrocarril baixa fins a casi mil metres en un recorregut d’una hora aproximadament on gaudirem de vistes inoblidables, durant el recorregut es faran algunes parades per poder fer fotografies i admirar les magnifiques cascades. Seguirem la ruta cap a Gudvangen, al cap de l’estret del Fiord de Naeroy. Dinar. A les 14:30h sortida en creuer d’unes dues hores aproximadament pels fiords, on veurem les muntanyes nevades, impressionants  cascades i la seva fauna. Desembarcament a Flam i ruta fins a Laerdal.  Sopar i allotjament.

01 JUNY

LAERDAL – GLACIAL BRIKSDAL – FIORD GEIRANGER

Després d’esmorzar, sortida de Leardal , ferry de Fodnes a Manhellertravessa del Sognefiord i continuació del viatge per la turística carretera fins a Skei passant per sota del glacial de Jostedal, el més gran d’Europa, extensió de 480Km2 i una profunditat de 400 m. fins a arribar al punt de Briksdal, des d’on comença l’excursió en vehicles descapotats fins al mateix glacial. Dinar. Descens al pintoresc Nordfiord i ruta per Olden a Loen, per arribar a Geiranger, coneguda com la perla dels fiords. Sopar i allotjament a l’hotel.

02 JUNY

FIORD GEIRANGER – ALESUND

Esmorzar. Sortida en mini-creuer d’una hora pel Fiord Geiranger, un dels més bonics de Noruega, amb les famoses cascades de “ Las Siete Hermanas” i “El Velo Nupcial”. Desembarcarem a Hellesylt i ruta a Stranda per creuar en ferri a Liabygda. Dinar. Continuació per carretera cap a Alesund; visita guiada per aquesta ciutat amb els seus edificis que son la joia d’art noveau.  Sopar i allotjament.

03 JUNY

ALESUND – RUTA VALL GUDBRAND – VINSTRA

Després d’esmorzar, sortida d’Alesund per començar la ruta per la Vall de Gudbrand, centre-sud de Noruega, que s’estén per prop de 100 milles (160 km) de la famosa Serralada Dovre i Estany Lesjaskogen al nord fins al llac Mjøsa al sud. Dinar. Gudbrand Valley ha desenvolupat la seva pròpia cultura i dialecte. Arribada a Vinstra. Sopar i allotjament a l’hotel.

04 JUNY

VINSTRA – LILLEHAMMER – OSLO

Esmorzar. Inici de la ruta direcció Lillehammer, ciutat coneguda per les olimpíades dels jocs d’hivern de 1994, on realitzarem una visita guiada de la ciutat amb el museu a l’aire lliure de Maihaguen, i la visita a l’església de fusta de Garmo, que data del 1200. Dinar. A continuació tot vorejant el llac Mjosa, el més gran de Noruega,  seguirem la ruta fins a Oslo. Sopar i allotjament.

05 JUNY

OSLO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita guiada de la capital de Oslo on coneixerem el Parc Escultural de Vigeland, el Palau Reial, l’Ajuntament i el Parlament. Continuació visitarem el Museu dels Vikings, i veurem el Museu d’Art i Tradicions Populars, un dels museus a l’aire lliure més gran d’Europa on veurem les cases tradicionals de les regions noruegues. Dinar. Temps lliure per  compres, passejar pel front marítim i gaudir de l’ambient d’aquesta capital. Trasllats a l’aeroport per sortir a les 20’00h en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllats al punt d’origen.

 

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA  2.275 € + TAXES 175 €

 

 

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport Prat – Punt d’origen
 • Vols directes Barcelona / Bergen – Oslo / Barcelona, amb 1 maleta 23 Kgs.
 • 7 Nits en Hotels 3* / 4*
 • Estada en PENSIÓ COMPLETA.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Guies locals a les principals visites; Bergen, Alesund, Lillehammer i Oslo.
 • Autocar privat durant tot el circuit.
 • Entrades; 4 museus i 1 funicular, 4 creuers fiords i tren turístic de Flam
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement asseg. cancel·lació: 40 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major  ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres