8 dies a Nova York i Washington

Què visitarem?
Nova York, alt i baix Manhattan, Zona Zero, Soho, Bronx, Queens, Brooklyn, Harlem amb missa Gospel i Washington.
 • Sortida: 18 d’agost
 • Preu per persona: 2.945€ + 379€ TAX

ITINERARI

18 AGOST (Dijous) 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NOVA YORK MP

Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe de la Cia United UA 121 a les 11:15 cap a New York. Dinar a bord. Arribada a les 14:15h. Trasllat a l’hotel, situat a la zona de Times Square on podrem admirar els seus cartells lluminosos i els cèlebrest eatres. Recorregut peatonal de la zona de Broadway. Sopar algenuí restaurant Hard Rock Cafè i allotjament a l’hotel.

 

19 AGOST (Divendres)

NEW YORK; Visita Alt Manhattan MP

Esmorzar. Durant aquest dia realitzarem la visita guiada a l’Alt Manhattan. El recorregut s’inicia admirant els edificis del Lincoln Centre, l’Opera Metropolitana, vorejarem el Central Parc, Museu Guggenheim, la Catedral de Sant Joan Diví, la prestigiosa Universitat de Columbia, Catedral de St Patrick’s, ChrylerBuilding, Flatiron (primer gratacels de la ciutat), etc. Dinar en restaurant. A la tarda, recorregut peatonal per conèixer aquesta impressionant ciutat; la 5ª avinguda i la famosa avinguda Broadway, Central Park, el pulmó verd de la ciutat, Edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon. 

OPCIONAL: Mini-creuer pel riu Hudson on podrem observar SkyLine de Manhattan, passar per sota el pont de Brookling, edifici ONU i observar la posta de sol.

Allotjament a l’hotel.

 

20 AGOST (Dissabte)

NEW YORK – Visita Baix Manhattan, Zona Zero – Soho iTribeca i Wall Street MP

Després d’esmorzar realitzarem la visita guiada al Baix Manhattan, Districte Financer i veurem la coneguda borsa TheWall Street (financial district), i el banc de la reserva federal, ens acostarem a l’anomenada Zona Zero amb la nova edificació i el memorial de les Twin Towers. Després ens desplaçarem cap el SeaPort que va ser el port més actiu de la ciutat al S. IXX, situat davant d’una vista privilegiada sobre el pont de Brookling. Continuació cap a Battery Park des d’on contemplarem l’Estàtua de la llibertat, meravellosa escultura regal dels francesos al 1886 en la celebració del primer centenari de la Independència dels EEUU. Dinar en restaurant. Tarda recorregut pel barri del Soho amb les seves interessants botigues, la Plaça Washington amb el Arc de Triomf i l’ambient dels carrers del barri de Tribeca. Allotjament.

 

21 AGOST (Diumenge)

NEW YORK; HARLEM, MISSA GOSPEL – Hudson Yards -Empire State i Museus MP

Esmorzar. Excursió guiada al barri de Harlem, situat al nord de Manhattan amb els seus llocs històrics i el districte d’arquitectura colonial, combinada amb els famosos grafits de Nelson Mandela i Martin Luther King. Assistirem a una típica Missa Gospel de tradició baptista, tot deixant-nos seduir per la màgia, el ritme i els famosos cants espirituals negres. Desprésde la visita dinar en restaurant. A la tarda, pujarem al mirador de l’Empire State Building. També visitarem el famós edifici Hudson Yards. Aconsellem gaudir del temps lliure visitant els coneguts museus d’art modern MOMA i el famós METROPOLITAN o shopping al Abercombrie NYC. Allotjamenta l’hotel.

 

22 AGOST (Dilluns)

NEW YORK; Visita Barris Bronx – Queens i Brooklyn – WASHINGTON 

Esmorzar. Inici de l’excursió guiada als barris de Nova York. Podrem apreciar la diversitat cultural que ofereix aquesta gran ciutat. Recorregut pels comptats del Bronx, Queens i Brooklynon observarem comunitats Musulmanes, Hispanes, Afroamericanes, Jueves… elegants barris residencials i populars. Dinar en restaurant. A continuació emprendrem el viatge ambdestinació a Washington. Acomodació a l’hotel i allotjament.

 

23 AGOST (Dimarts)

WASHINGTON 

Esmorzar i visita amb guia a la capital del país; el Cementeri d’Arlington on es troba el Memorial Kennedy i els monuments dels presidents Lincoln y Jefferson. També veurem els exteriors de la Casa Blanca, Avinguda Pennsylvania i el Capitoli. que inclou les cambres del Congres, el Mall i diferents memorials. Dinar en restaurant. A la tarda, temps lliure pervisitar els museus . Allotjament a l’hotel.

 

24 AGOST (Dimecres)

WASHINGTON – NIT A BORD

Esmorzar. Visita a Smithsonian; és una institució educativa i investigadora amb un complex de museus. També visitarem el barri de Georgetown. 

A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe de la Cia United UA 992 a les 18:10h. Sopar a bord.

 

25 AGOST (Dijous)

NIT A BORD – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Arribada a Barcelona a les 08:20h i trasllat en autocar cap al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols directes Barcelona – New York i Washington – Barcelona
 • Facturació 1 maleta per persona
 • 4 Nits Hotel zona Times Square a New York
 • 2 Nits Hotel a Washington
 • Esmorzars i servei de maleters
 • Mitja Pensió (6 apats)
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen. Dte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Expert guia acompanyant de Viatjalia Destins durant tot el viatge.
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport
 • Excursions privades amb guia local i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació ambcobertures Covid-19.

Altres

 • Tramitació visat ESTA: 15€
 • Suplement habitació individual: 698€
 • Creuer Circle Line:  58€
  Documentació necessària: Passaport amb vigència mínima de 6 mesos, certificat de vacunació EU i PCR o test d’antígnes amb resutat negatiu el dia abans de sortida

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres