8 dies a Nova York

Què visitarem?

Baix Manhattan, el barri del Bronx, Queens, Brooklyn, Meatpacking, Wall Street,Soho, Alt Manhattan, Harlem, Battery Park.

 • Sortida: 22 de juny de 2023
 • Preu per persona: 2.650€ + TAX

   

Viatge en grup exclusiu a Nova York amb l'agència de viatges Bear Travel

ITINERARI

22 DE JUNY (Dijous)

BARCELONA – NOVA YORK

Presentació a l’aeroport de Barcelona on ens trobarem amb el nostre guia acompanyant i la resta del grup que ens acompanyaràdurant tot el viatge. Sortida del vol directe a Nova York. Arribada i trasllat al nostre hotel situat al centre de la ciutat. Allotjament.

 

23 DE JUNY (Divendres)

NOVA YORK – BAIX MANHATTAN

Esmorzar. Dedicarem tot el matí amb guia local a visitar el Baix Manhattan. Iniciarem el recorregut baixant per la famosa Cinquena Avinguda fins a Flatiron Building I continuarem al sud de la ciutat fins a arribar a Wall Street, consideratel centre històric del districte financer. Seguirem el recorregut fins a la Zona Zero per veure el monument a les víctimes de l’atemptat de l’11 de setembre del 2001. Continuarem el nostre recorregut a propant-nos a Battery Park des d’on veurem la cèlebre Estàtua de la Llibertat. Acabarem el matí a One Word Observatory, espectacular Mirador del nou Word Trade Center.

 

24 DE JUNY (Dissabte)

NOVA YORK – BRONX – QUEENS -BROOKLYN

Esmorzar. Iniciarem el dia al Bronx, el centre de la cultura Underground de Nova York. Durant el recorregut veurem l’estadi dels New York Yankees i coneixerem l’entorn on van néixer la música hip-hop i el rap. Continuarem fins al barri de Queens, l’epicentre del jazz durant la dècada dels 40. Durant el recorregut veurem l’estadi de beisbol dels Mets i el famós parc de Flushing Meadows. Finalment arribarem al districte més famós de la ciutat Brooklyn. Durant la nostra visita recorrerem el barri de la comunitat ortodoxa i ens aproparem a la cultura afroamericana, una de les més distintives de Nova York. Finalitzarem el recorregut al peu del famós Pont de Brooklyn. Resta de tarda lliure. Allotjament.

 

25 DE JUNY (Diumenge)

NOVA YORK – MEATPACKING – SOHO

Esmorzar. Avui recorrerem Nova York amb transport. Agafarem el metro fins arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Aquest parc cobreix el traçat de les vies des del Centre de Convencions fins al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. Per la tarda amb el nostre guia farem una passejada pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament.

 

26 DE JUNY (Dilluns)

NOVA YORK – ALT MANHATTAN -HARLEM

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia amb la visita de l’Alt Manhattan, barri situat al nord de la ciutat. Durant el recorregut veurem la Universitat de Columbia i l’edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon i ens acostarem al Lincoln Center, finalitzarem el recorregut al famós barri de Harlem, veurem el monument a l’escriptor I activista Frederic Douglas, Teatre Apollo on van actuar artistes com Ella Fitzgerald, Tina Turner o Michael Jackson. Per finalitzar la nostravisita assistirem a una missa Gospel. Resta de latarda lliure. Allotjament.

 

27 DE JUNY (Dimarts)

NOVA YORK – OPCIONAL WASHINGTON

Esmorzar. Temps lliure per visitar la ciutat o fer (Opcionalment) l’excursió de dia complet a Washington. 150 € aprox Kirkjubæjarklaustur fins arribar a Vík. Seguim cap a les cascades Skógarfoss I Seljalandsfoss fins arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament.

 

28 DE JUNY (Dimecres)

NOVA YORK – BARCELONA

Esmorzar. Disposarem de temps lliure per descansar a l’hotel, demà de compres o amb el nostre acompanyant acudir a algun dels múlti ples grans magatzems que hi ha a la ciutat per efectuar les últimes compres. A una hora prèviament concertada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a casa. Nit a bord.

 

29 DE JUNY (Dijous)

 BARCELONA

Arribada a primera hora del matí i fi del viatge.

Serveis inclosos

 • Acompanyant des de l’aeroport de Barcelona especialista en el destí.
 • Vol directe: Barcelona – Nova York – Barcelona (incloules taxes 440€).
 • 6 nits d´estada a Hotel**** Riu Times Square o similar, esmorzars buffet.
 • Trasllats aeroport/hotel/aeroport.
 • Visites indicades amb guia local i acompanyant de l’organització (amb un mínim de 14 participants, seran privadesper al grup).
 • Assegurança dassistència mèdica.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 985€

SERVEIS NO INCLOSOS:

 • Document ESTA

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres