8 dies a Polònia

Què visitarem?
Varsòvia, Bàltic Gdansk, Poznan, Wroclaw, Verge Czestochowa, Cracòvia, Auschwitz i mines de sal Wieliczka.
 • Sortida: 21 de maig 
 • Preu per persona: 1.365€ + 118€ TAX

ITINERARI

21 MAIG

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VARSÒVIA

Trasllats a l’aeroport del Prat, Terminal 1, mostrador Cia LOT per sortir en vol directe LO438  a les 13h10 cap Varsòvia.

Arriba a les 16h15 i trasllat a l’hotel. Breu recorregut panoràmic de la ciutat, principals monuments i parcs. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

22 MAIG

VARSÒVIA–  GDANSK

Esmorzar. Al matí, visita de Varsòvia. Recorregut per la Ciutat Antiga que ha estat reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Palau Reial, la plaça del Mercat de la ciutat Antiga, la Catedral de San Juan, on foren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la que s’hi troba el Parc Reial Lazienki, amb el seu bonic Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Frederic Chopin, així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial; l’antic gueto jueu, el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soledat Desconegut. Dinar. A la tarda, sortida en autocar a Gdansk. Sopar i allotjament a l’hotel.

23 MAIG

GDANSK – CASTELL MALBORK

Esmorzar. Sortida cap a Malbork per visitar l’impressionant Castell. Retorn a Gdansk. Dinar. Visita amb guia local d’aquesta ciutat, bressol “solidaridad”, Catedral, Basílica Gòtica, el mercat amb la font de Neptú, un dels més bonics d’Europa, la Triciudad; Gdansk, Sopot i Gdynia. Sopar i allotjament.

24 MAIG

GDANSK – POZNAN

Esmorzar i sortida cap a Poznan. Dinar. A la tarda, recorregut panoràmic per aquesta població coneguda per les seves universitats. Visita guiada del seu casc antic, Plaça Major, Ajuntament amb el seu rellotge, Catedral San Pedro y San Pablo, estil gòtic i barroc. Sopar i allotjament.

25 MAIG

POZNAN –  WROCLAW

Després d’esmorzar i sortida cap a Wroclaw. Visita de la ciutat, anomenada la “Venècia polaca”, on hi ha més de cent ponts i passarel·les que travessant el riu Oder i les seves ramificacions. En el centre de la Gran Plaça hi ha l’Ajuntament gòtic, un dels més grans d’Europa, autèntica perla de l’arquitectura profana de Silesia amb els seus pinacles i el seu rellotge astronòmic. Dinar. Durant la visita, també podrem admirar la Catedral i La universitat. Passeig en vaixell pel canals de la ciutat. Sopar i allotjament.

26 MAIG

WROCLAW – CZESTOCHOWA – CRACÒVIA 

Esmorzar. Sortida en direcció als Carpats Polonesas, durant la ruta visitarem el Santuari de Jasna Góra a Czestochowa. L’anomenada capital espiritual de Polònia, agrupa a peregrins i turistes de tot el món. A la capella de Jasna Góra s’hi troba la imatge miraculosa de la Verge i el nen Jesús, anomenada la Verge Negra, i cada any es dirigeixen a aquest lloc milions de fidels. Als seus museus trobarem col·leccions d’art i d’ofrenes deis peregrins. Dinar en restaurant local. A la tarda, ens dirigirem cap a Cracòvia. Sopar i allotjament.

27 MAIG

CRACÒVIA

Esmorzar. Al mati, visita de Cracòvia amb guia local, l’antiga capital de Polònia. El parc construït en lloc de les muralles de defensa. La plaça del mercat, una de les més grans d’Europa, l’església de Santa Maria (entrada inclosa), amb el famós retaule gòtic de fusta policromada, la Torre de l’Ajuntament i el famós mercat dels teixits; el turó de Wawel, entrada al Palau dels reis polacs i la catedral (entrada inclosa).

Dinar en restaurant. També podrem observar el Collegium Maius que és un magnífic exemple de l’arquitectura del gòtic amb un gran pati. Sopar i allotjament a l’hotel.

28 MAIG

CRACÒVIA – AUSCHWITZ – MINES SAL WIELICZKA – BARCLEONA

Esmorzar. Visita camp de concentració Auschwitz-Birkenau. Un encontre amb el passat terrible, l’època nazi i el seu extermini dels pobles eslaus i jueus. El museu símbol dels màrtirs, esta construït per un immens conjunt de barracons, en els que encara és conserva les pertinències de les víctimes. Dinar.

A la tarda, visita a les mines de sal de Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs, subterrani, cambres i capelles excavades a la roca salina, a una profunditat de més de 300 m. La mina, a part de la seva bellesa excepcional, també presumeix de 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d’Europa. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directa a les 22’40 h cap a Barcelona. Arribada a les 01’00 h i trasllats al punt d’origen.

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA : 1.365 € + Taxes 118 €
Suplement habitació. individual : 278 €

   AVIÓ Barcelona- Varsòvia /  Cracòvia- Barcelona
• Facturació 1 Maleta 20 Kgs per persona.
• Trasllats Punt Origen – Aeroport – Punt Origen.
• Hotels 3*sup i 4* centrics garantits.
• Expert guia acompanyant durant tot el viatge
• Pensio Completa  / Totes les visites i trasllats amb guíes locals. parla castellana
• Assegurana de viatge.

 • ASSEGURANÇA de cancel.lació (recomenada) : 35 €
  L‘assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de for9a major ben justificades i no contempla de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. 

Altres

Serveis inclosos

 • Bitllet avió Barcelona – Bangkok – Barcelona Cia. SINGAPORE facturació 1 maleta 23 Kgs.
 • 1 Vol domèstic Chiang-mai – Bangkok
 • Hotel NARAI – Bangkok
 • Hotel River Kwaii Resotel – Jungle Chalet
 • Hotel Topland Hotel – Phitsanulok
 • Hotel PHOWADOL Resort and SPA- Chiang Rai
 • Hotel THE EMPRESS HOTEL 4* – Chiang Mai
 • Estada en règim de Pensió completa
 • Circuit privat amb totes les visites descrites a l’itinerari i guia parla espanyola.
 • Visites: Tribus Akha, Karen (dones girafa) tren riu Kwai, mercat flotant, navegació triangle de l’or, mocionant safari amb elefants, exposició orquídies, Temple Blanc (Chiang-Rai)
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència.
 • Assegurança de cancel·lació: 65€
 • L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.

Altres

 • Suplement habitació individual: 289 €

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres