7 dies a Portugal

Què visitarem?
Lisboa, Coimbra i Oporto
 • Sortida: 6 d’agost de 2022
 • Preu per persona: 1.420€ + 91€ TAX

ITINERARI

6 AGOST (Dissabte) 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; Jerònims, Torre Belem i Rossio

Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol a les 12:00h amb destinació Lisboa. Arribada i visita panoràmica del Parc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Farem un recorregut a peu pel barri de l’Alfama. Dinar. A la tarda, visita de la Torre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric el navegant i entrada al monestir dels jerònims, construït al 1501 i patrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós Cristo Rey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio de Janeiro). Temps lliure al barri comercial del Rossio, conegut en tot Portugal per les seves botigues i carrers peatonals; Plaça Restauradores, carrer Augusta i de l’Or. 

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

7 AGOST (Diumenge)

QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL –LISBOA 

Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Pere lll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra, petita vila portuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuació per la zona vinícola Colares cap al punt més occidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costa Atlàntica, gaudirem de boca da inferno i arribada a Cascais. Visita de la colorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fou refugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pel centre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses. Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seu famós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim. Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

 

8 AGOST (Dilluns)

LISBOA – TOMAR – FÁTIMA – COIMBRA

Esmorzar. Passejarem pel centre de Lisboa, la baixa Pombalina i les botigues d’artesania del barri de l’Alfama. Sortida cap aTomar, ciutat dels templaris on tindrà lloc el dinar. A la tarda visitarem el Convent de Crist i la “ventana de la Sala do Capítulo”. Seguirem cap a Fàtima, recorregut pel santuari, situat a la Covada Iria i un dels santuaris Marians més importants del món. Continuarem cap a Coimbra, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

 

9 AGOST (Dimarts)

COIMBRA – Parc Nacional de Busaço

Esmorzar a l’hotel. Visita de Coimbra amb guia local; la capella de la Universitat, la Sé Velha del segle XII, la Biblioteca Joan na d’estil barroc i el casc antic medieval. Dinar. Sortida cap al Parc Nacional de Busaço, impressionant bosc protegit des de l’edatmitjana. Retorn a Coimbra, sopar i allotjament a l’hotel.

 

10 AGOST (Dimecres)

COIMBRA – OPORTO

Després d’esmorzar, ens traslladarem cap a Oporto, visitarem l’església de Sant Francisco (exterior), el palau de la Bolsa i explorarem una de les zones històriques i urbanes millor conservades del país a la vora dreta del riu Duero, amb el seu típic barri de Ribeira. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel. 

 

11 AGOST (Dijous)

OPORTO – GUIMARAES – BRAGA – OPORTO

Després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’històrica ciutat de Guimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni de l’UNESCO. Visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals, plaça Santiago, etc… Continuarem cap a Braga. 

Dinar. A la tarda, recorregut per l’important centre religiós desdel s.Vl. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país. Retorn a Oporto. 

Sopar opcional amb espectacle de Fados com a comiat del viatge i allotjament a l’hotel. 

 

12 AGOST (Divendres)

OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita a unes típiques bodegues de vi d’Oporto a VilaNova de Gaia amb degustació. Dinar. 

Tarda lliure per fer les últimes compres i passejar pels carrers de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 21:50h cap a Barcelona.

Arribada a les 00:35h i trasllat cap al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona-Lisboa/Oporto-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 kg.
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit. 
 • Grup reduït amb seients assignats per mantenir la distància de seguretat. 
 • Hotels 3*/4* 2 Nits a Lisboa, 2 Nits a Coimbra i 2 nits a Oporto.
 • Estada en pensió completa, excepte dinar del primer dia amb begudes incloses.
 • Visita amb guies locals Oporto, Lisboa, Estoril, Guimaraes i Coimbra, amb servei de radio-guia pergarantir la millor audició i distància social.
 • Entrades incloses amb bodega a Oporto.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge de Viatjalia.
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Puntd’origen.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació per Covid.

Altres

  • Suplement hab. Individual: 364 €
  • Sopar opcional Fados: a consultar
  • Documentació necessàriaL: D.N.I. en vigor i CERTIFICAT DE VACUNACIÓ

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres