7 dies a Portugal

Què visitarem?
Lisboa, Sintra, Cascais, Cabo da Roca, Estoril, Fàtima, Coimbra, Oporto, Guimaraes, Braga i Viana do Castelo.
 • Sortida: 24 de maig 
 • Preu per persona: 1170€ + 75€ TAX
viatge a portugal en grup
viatge a portugal en grup
viatge a portugal en grup
viatge a portugal en grup
viatge a portugal en grup

ITINERARI

24 MAIG 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; JERÓNIMS, TORRE BELEM I ROSSIO

Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol a 1ª hora del mati amb destinació Lisboa. Arribada i visita panoràmica del Parc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Farem un recorregut a peu pel barri de l’Alfama. Dinar. A la tarda, visita de la Torre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric el navegant i entrada al monestir dels jerònims, construït al 1501 i patrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós Cristo Rey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio de Janeiro). Temps lliure al barri comercial del Rossio, conegut en tot Portugal per les seves botigues i carrers peatonals; Plaça Restauradores, carrer Augusta i de l’Or. Sopar i allotjament.

25 MAIG 

QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL – LISBOA

Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Pere lll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra petita vila portuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuació per la zona vinícola Colares cap al punt més occidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costa Atlàntica, gaudirem de boca da inferno i arribada a Cascais. Visita de la colorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fou refugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pel centre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses. Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seu famós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim. Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

26 MAIG 

LISBOA – TOMAR – FÁTIMA – COÏMBRA

Esmorzar. Passejarem pel centre de Lisboa, la baixa Pombalina i les botigues d’artesania del barri de l’Alfama. Sortida cap a Tomar, ciutat dels templaris on tindrà lloc el dinar. A la tarda visitarem el Convent de Crist i la “ventana de la Sala do Capítulo”. Seguirem cap a Fátima, recorregut pel santuari, situat a la Cova da Iria i un dels santuaris Marians més importants del món. Continuarem cap a Coimbra, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

27 MAIG 

COÏMBRA – PARC NACIONAL DE BUÇACO

Esmorzar a l’hotel. Visita de Coimbra amb guia local;  la capella de la Universitat, la Sé Velha del segle XII, la Biblioteca Joanina d’estil barroc i el casc antic medieval. Dinar. Sortida cap al Parc Nacional de Busaço, impressionant bosc protegit des de l’edat mitjana. Retorn a Coimbra, sopar i allotjament.

28 MAIG 

COIMBRA – OPORTO

Després d’esmorzar, ens traslladarem cap a Oporto, visitarem la església de Sant Francisco, (exterior) el palau de la Bolsa i explorarem una de les zones històriques i urbanes millor conservades del país, a la vora dreta del riu Duero, amb el seu típic barri de Ribeira. Dinar, sopar i allotjament.

29 MAIG 

OPORTO – GUIMARAES – BRAGA – VIANA DO CASTELO – OPORTO

Després d’esmorzar visitarem l’històrica ciutat de Guimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni de l’UNESCO, visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals, plaça Santiago, etc…
Continuarem cap a Braga, important centre religiós des del segle Vl. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país. Dinar. Seguirem el recorregut per les vies verdes de la regió del riu Miño, cap a Viana do Castelo, situada a la desembocadura. Visita panoràmica de la ciutat, visita a la basílica de Santa Lucía amb la seva cúpula i vitralls. Retorn a Oporto. Sopar espectacle de Fado com a comiat del viatge. Allotjament.

30 MAIG 

OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita a unes típiques bodegues de vi d’Oporto amb degustació a Vila Nova de Gaia. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 15’45 h cap a Barcelona. Arribada a les 18’30 h (hora local) i trasllats al punt d’origen.

 

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA: 1170 € + TAXES 75 €
Suplement  habitació Individual :   285 €

 

 • Vols Barcelona-Lisboa/Oporto-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs
 • Autocar Gran Turisme
 • Hotels 4* 2 Nits a Lisboa, 2 Nits a Coimbra i 2 nits a Oporto.
 • Estada en pensió completa, amb pic-nic per últim dia
 • Visita amb guies locals Oporto, Lisboa i Coimbra.
 • Entrades a Monestir dels Jerònims, Castell templari de Tomar, Palau de Sintra, Universitat de Coimbra, creuer dels 6 pons i Bodegues de Oporto, Sopar espectacle de Fado
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Assegurança d’assistència en el viatge
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.

Suplement de cancel·lació: 30 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades  i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres