5 dies a La Provença

Què visitarem?

Llargs camps d’espígol de color malva, l’estampa més famosa de Provença. Una bella regió del sud de França amb vistes a la Mediterrània. El país dels sentits, les seves belles parcel·les de flors, les oliveres, les vinyes, a més de les blaves i recòndites platges i penya-segats no defrauden ningú amb el seu encant.

 • Sortida: 4 de juliol de 2023
 • Preu per persona: 1.095€ 


Viatge excluiu Provença amb Bear Travel

ITINERARI

TRANSPORT PREVIST

Circuit en autocar, amb data de sortida 4 de juliol y detornada 8 de juliol.

 

4 DE JULIOL

BARCELONA SAINTREMYDEPROVENCE AIX ENPROVENCE

Sortida a primera hora del matí. Passarem la frontera idinar en ruta. Entrarem a la ciutat francesa de Saint-Rémy-de-Provence, un dels poblets més coneguts de la Provença francesa, és la ciutat natal de Nostradamus, que també va acollir als poetes provençals de Romanilha aMarie Mauron i a Van Gogh, passarem per l’hospital Saint Paul de Mausole on va ser internat per decisió pròpia després d’haver tallat l’orella. Continuació fins al nostrehotel situat a la Provença a l’àrea d’Arles/Aix a Provence. Sopar i allotjament.

 

5 DE JULIOL

AIX EN PROVENCE VALENSOLE RIEZ AIX EN PROVENCE

Esmorzar. Avui visitarem una explotació de Lavanda, per conèixer el cultiu i la producció dels productes derivatsd’aquesta planta. En acabar, visitarem la bella Planícia de Valensole. Dinar en ruta, a la tarda visita de la petita i bonica ciutat de Riez que ha conservat un notablepatrimoni del seu ric passat sobretot romà, així ho testifiquen les restes d’un temple i d’un baptisteripaleocristià, així com les portes fortificades, les muralles, la torre del rellotge i les cases antigues de la ciutat històrica amb el Palau renaixentista de Mazan. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

 

6 DE JUILIOL

AIX EN PROVENCE – GORDES – ROUSSILLON –AVIGNON

Esmorzar. Check out. Excursió dia complet, passarem perGordes, poble del Luberon, i qualificat entre els “50 mésbells” de França, amb els seus vells carrers empedrats, el Castell, és un dels punts més suggestius de Provença. Seguirem fins a Roussillon una població típica d’aquestaregió, passejarem al Sender dels Ocres i continuarem per una de les rutes de la Lavanda. Dinar en ruta. Visitareml’Abadia romàntica de Senanque, envoltada dels seuscamps de Lavanda, una de les postals famoses d’aquestaregió. Continuarem fins al nostre hotel situat a l’àread’Arles/Avignon. Sopar i allotjament.

 

7 DE JULIOL

AVIGNON – LA CIUTAT DELS PAPES – BAUX DEPROVENCE “CARRIERE LUMIERES”

Esmorzar. Sortida cap a Avignon per visitar-la. És una ciutatextraordinària emmurallada de profundes arrels culturals, amb més de 5 km de muralles, 39 torres i 7 portes, ambuna gran diversitat d’esglésies, palaus i edificis històrics. El monument més important és el Palau dels Papes,símbol de la majestuositat de la Cort Papal entre el 1309 i el 1377. Després de dinar ens dirigirem cap a lesBaux de Provence, una de les viles més visitades deFrança, es tracta d’un poblet ple d’història i encant on és possible fer un viatge al passat medieval de la ciutat,entrarem al meravellós espectacle de les “Carrieres deLumieres”, en una antiga pedrera experimentarem elcombinat de   famosos quadres i pintures projectats sobrela pedra i amenitzat amb música . Cap al tard tornar al’hotel. Sopar i allotjament.

 

8 DE JULIOL

REMOULINS – UZÈS – PONT DU GARD – BARCELONA

Esmorzar. Check out Al matí visita de la ciutat medievald’Uzès tan bonica com poc freqüentada, els seus carrers ens transporten a segles passats d’esplendor, continuarem la ruta cap a Remoulins per visitar el famósPont du Gard, aquesta construcció monumental ésuna de les obres mestres de l’antiguitat romana. A lavegada, pont i aqüeducte segueix subministrant aigua2.000 anys després de la seva construcció. El Pont du Gard, va ser declarat patrimoni de la Humanitat per laUNESCO, va ser construït en temps de l’EmperadorClaudi per portar les aigües a Nimes, és unaextraordinària construcció de 50 metres d’alçada ambarcs de 3 nivells, situada a la vall del riu Gardon . Estàconstruït amb gegantines pedres de carreuat i és unaveritable ostentació de l’arquitectura romana, en unentorn de singular bellesa paisatgística. Dinar en ruta i continuació cap a la frontera amb el nostre país. Arribada a darrera hora de la tarda.

FINAL DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

Serveis inclosos

 • Hotels indicats de 3*
 • 5 esmorzars i 4 dinars de 3 plats.
 • Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
 • Autocar privat pel nostre grup.
 • Guies locals de parla espanyola.
 • Entrades dels monuments que es visiten.
 • Assegurança de viatge i anul·lació.

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 215€.

IMPORTANT:

 • En el moment de fer la reserva s’haurà de donar una paga i senyal de 300 € per persona.
 • 60 dies abans de la sortida del viatge s’haurà de fer el pagament del 25% del total.
 • El pagament de la resta caldrà fer-lo trenta dies abans de la sortida.
 • Viatge acompanyat des de casa amb un màxim de 10 persones.
 • Propines: les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona, 20€ per al xòfer i 30 per al guia. Per altres serveis consultar.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres