8 dies a La Puglia

Què visitarem?

 El taló de la bota d’Itàlia

Catalogada com la Nova Toscana, el seu encant devegades resulta eclipsat per un caràcter fort ihedonista, una filosofia que combina l’accent delsud amb les influències del mar. 

El millor accés a la regió és Bari, la seva capital, perla qual passava el darrer tram de la Via Àpia quevenia de Roma i concloïa a l’actual Brindisi.

Ens deixarem seduir pels seus embriagadorspaisatges, la seva arquitectura barroca, la músicatradicional i sobretot la seva cuina fresca i natural,com el marisc o la burrata.

Vens amb nosaltres?

 • Sortida: 14 de setembre de 2023
 • Preu per persona: 1.715€ + TAX

ITINERARI

14 SETEMBRE (Dijous)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BARI – POLIGNANO-CONVERSANO

Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 13:25hdestinació Bari. Arribada a les 15:35h. Començarem visitantPolignano, un poble de pescadors de cases blanques quecontrasten amb el blau del mar adriàtic. Els seus nombrosos penya-segats i balcons fan d’aquesta costa un paisatge digne d’admirar.  Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a Conversano.

 

15 SETEMBRE (Divendres)

CONVERSANO – TRANI – CASTEL DEL MONTE – BARI -CONVERSANO

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Trani, ciutat costerad’origens prehistòrics. Gaudirem d’aquest port animat on hipredomina la catedral d’estil gòtic de la Puglia, dedicada a SantNicolau el Pelegrí. A continuació visitarem el Castel del Monte,declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat unade les icones més representatives de la Puglia.  Dinar en un restaurant. A la tarda coneixerem Bari, capital de laPuglia. Veurem un preciós nucli històric ple de carrers estrets del’època medieval. També podrem admirar els principals edificis dela ciutat, construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romano -Germànic entre els segles XII i XIII, com la catedral, l’esglésiaromànica de Sant Nicolau i el castell. Retorn a Conversano. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

16 SETEMBRE (Dissabte)

CONVERSANO – MATERA – CONVERSANO 

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la població de Matera, ciutat situada al costat d’un profund barranc i amb unes cases excavadesa la roca calcària anomenades Sassi, declarades Patrimoni de laHumanitat per la UNESCO. Dinar en restaurant i retorn aConversano. A la tarda passejarem per aquesta bonica ciutat on destaquem elseu elegant castell i fortalesa, el convent de Sant Benedetto diConversano i la catedral del segle X.  Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

17 SETEMBRE (Diumenge)

CONVERSANO – CASTELLANA – ALBEROBELLO

Esmorzar a l’hotel. Sortim en direcció a la punta sud de la Puglia.Visitarem les famoses grutes de Castellana, un desplegament deformacions naturals subterrànies, les segons de major extensiód’Europa, amb espectaculars estalactites i estalagmites. Dinar. Per la tarda anirem direcció a la Vall d’Itria. Pel camí farem una visitaa Alberobello, la capital de la Vall. Visitarem aquesta ciutat mésconeguda com la Vall dels Trulli per les curioses construccions ambpedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades deblanc amb la calç. Sopar i allotjament a l’hotel a Alberobello.

 

18 SETEMBRE (Dilluns)

ALBEROBELLO – LOCOROTONDO – MARTINAFRANCA – OSTUNI – LECCE

Esmorzar a l’hotel. Visitarem Locorotondo, peculiar ciutat el centre de laqual és circular. Es caracteritza per un laberint de carrerons envoltatsde cases amb típics sostres inclinats anomenats “Cummerse”. Acontinuació visitarem Martina Franca, encantadora ciutat de la provínciade Taranto. Passeig pel centre per admirar les belleses històric-artístiques com el meravellós Palau Barnava, el Palau del CavalierSemeraro i el Palau Carucci. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem la població d’Ostuni, situada a la província deBrindisi i coneguda com la ciutat blanca perquè té totes les casespintades de blanc. Antigament a l’Edat Medieval es pintaven les casesde blanc amb calç perquè era un material molt fàcil de aconseguir iservia com a desinfectant per la por a la pesta negre. Ostuni estàsituada en un turó des d’on podrem gaudir d’unes vistes fantàstiques almar blau als camps d’oliveres verds. Al centre històric, amb edificacionsde l’època medieval, hi podem destacar la catedral de Ostuni de SantaMaria Assunta, d’estil gòtic. Passejarem per la Piazza della Libertà on hiha l’Obelisc de Sant Oronzo, columna de 21 metres d’altura i un delsmonuments més populars de la ciutat. Continuació cap a Lecce. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

19 SETEMBRE (Dimarts)

LECCE – GALATINA – LECCE

Esmorzar a l’hotel, visita de la capital del Barroc, coneguda també coma Florència del Sud. La ciutat és com un museu a l’aire lliure degut a laquantitat de monuments que hi podem trobar. Descobrirem la Plaça deSan Oronzo, l’església Sant Mateu, l’església del Roser, la Plaça de laCatedral i la Santa Croce. També hi podem trobar carrerons sensesortida amb tallers tradicionals, fleques amb dolços típics de la regió iestudis de pintors. Dinar en restaurant. A la tarda descobrirem l’esplendor artístic de Galatina en un recorregutpel centre on veurem la Basílica de Santa Caterina d’Alessandria peradmirar els bells frescos encarregats per la princesa Maria d’Enghien alsegle XV. La basílica barreja diferents estils arquitectònics, des delromànic, el gòtic i el normand, fins al bizantí. Després d’admirar labasílica, continua el recorregut per l’Església dels Sants Pere i Pau itambé el Palau Orsini. Retorn a Lecce. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

20 SETEMBRE (Dimecres)

LECCE – OTRANTO – GALLIPOLI – LECCE

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Otranto, una ciutat costeraemmurallada, coneguda com la Porta d’Orient, amb un petit port icarrers empedrats i estrets. Farem una visita pel centre històric on hidestaca la catedral i la capella dels 800 Màrtirs, la cripta i el mosaic, undels més grans del món. Dinar en restaurant.. La nostra ruta continuacap a Gallipoli, ciutat construïda en una illa connectada al continent perun pont del s.XVI. Passejarem pels seus carrerons, coneixerem el seucastell, la Fontana Greca i la Catedral de Santa Àgata. Sopar iallotjament a l’hotel. 

 

21 SETEMBRE (Dijous)

LECCE – BARI – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per realitzar les ultimes compres. A l’horaconvinguda trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol directe a les 16:20h.Arribada a Barcelona a les 18:35h i retorn al punt d’origen

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen.
 • Vols directes Barcelona – Bari – Barcelona.
 • Facturació d’una maleta 25 kg. per persona. 
 • Trasllat de l’aeroport – hotel – aeroport. 
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins. 
 • Hotels: 3 nits a Conversano, 1 nit a Alberobello i 3 nits a Lecce.
 • *Taxa turística a pagar directament a l’hotel.
 • Règim de Pensió Completa (excepte dinar del primeri últim dia).
 • Guia local de parla espanyola durant tot el viatge.
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació ambcobertures per la Covid 19. 

Altres

  • Suplement habitació individual: 335€
  • Documentació necessària: DNI vigent

CONDICIONS GENERALS

 • Despeses de cancel·lació: de 35-25 dies: 25%, de 24-15 dies: 60%, de 14-0 dies: 100%

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres