7 dies a Portugal

Què visitarem?

 Lisboa: Gaudirem d’una llum especial de la capital Lusa, elsemblemàtics entorns de la plaça del Rossio, plaça de losRestauradores i l’església dels Jerònims. 

Oporto: La descobrirem a la desembocadura del riu Duero.Patrimoni de la Humanitat, ens sorprendrà el seu paisatgedes de la torre Dos Clerigos, els molls del Douro i lesbodegues del vi d’Oporto. 

Coimbra: Capital cultural de la ciència i les lletresportugueses. Joia de l’arquitectura, patio das escolas, salados capelos i la biblioteca. 

Per acabar coneixerem el santuari de Fàtima, principalcentre de peregrinació catòlica.

Vens amb nosaltres? 

 • Sortida: 2 de setembre de 2023
 • Preu per persona: 1.495€ + TAX

ITINERARI

2 SETEMBRE (Dissabte)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; Jerònims, Torre Belem iRossio

Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 07:20hamb destinació Lisboa. Arribada a les 08:30h i visita panoràmica delParc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Farem unrecorregut a peu pel barri de l’Alfama. Dinar. A la tarda, visita de laTorre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric elnavegant i entrada al monestir dels jerònims, construït al 1501 ipatrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós CristoRey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio deJaneiro). Temps lliure al barri comercial del Rossio, conegut en totPortugal per les seves botigues i carrers peatonals; PlaçaRestauradores, carrer Augusta i de l’Or. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

3 SETEMBRE (Diumenge)

QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL –LISBOA 

Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Perelll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra, petita vilaportuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat.Dinar. Continuació per la zona vinícola Colares cap al punt mésoccidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costaAtlàntica, gaudirem de boca da inferno i arribada a Cascais. 

Visita de la colorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fourefugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pelcentre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses.Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seufamós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim.Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

 

4 SETEMBRE (Dilluns)

LISBOA – TOMAR – FÁTIMA – COIMBRA

Esmorzar. Passejarem pel centre de Lisboa, la baixa Pombalina i lesbotigues d’artesania del barri de l’Alfama. Sortida cap a Tomar,ciutat dels templaris on tindrà lloc el dinar. A la tarda visitarem elConvent de Crist i la “ventana de la Sala do Capítulo”. Seguirem capa Fàtima, recorregut pel santuari, situat a la Cova da Iria i un delssantuaris Marians més importants del món.  Continuarem cap a Coimbra, acomodació i sopar a l’hotel.

 

5 SETEMBRE (Dimarts)

COIMBRA – Parc Nacional de Busaço

Esmorzar a l’hotel. Visita de Coimbra amb guia local; la capellade la Universitat, la Sé Velha del segle XII, la Biblioteca Joaninad’estil barroc i el casc antic medieval. Dinar. Sortida cap al ParcNacional de Busaço, impressionant bosc protegit des de l’edatmitjana. Retorn a Coimbra, sopar i allotjament a l’hotel.

 

6 SETEMBRE (Dimecres)

COIMBRA – OPORTO

Després d’esmorzar, ens traslladarem cap a Oporto, visitareml’església de Sant Francisco (exterior), el palau de la Bolsa iexplorarem una de les zones històriques i urbanes millorconservades del país a la vora dreta del riu Duero, amb el seutípic barri de Ribeira. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel. 

 

7 SETEMBRE (Dijous)

OPORTO – GUIMARAES – BRAGA – OPORTO; EspectacleFados

Després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’històrica ciutat deGuimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni del’UNESCO. Visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals,plaça Santiago, etc… Continuarem cap a Braga. Dinar. A la tarda, recorregut per l’important centre religiós desdel s.Vl. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país.Retorn a Oporto.  Sopar opcional amb espectacle de Fados com a comiat delviatge i allotjament a l’hotel.

 

8 SETEMBRE (Divendres)

BODEGUES DE VI OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita a unes típiques bodegues de vi d’Oporto a VilaNova de Gaia amb degustació. Dinar en restaurant.  Tarda lliure per fer les últimes compres i passejar pels carrersde la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortiren vol directe a les 21:55h cap a Barcelona. Arribada trasllat al punt d’origen. 

Serveis inclosos

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Puntd’origen.
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins durant tot elviatge.
 • Vols directes Barcelona-Lisboa/Oporto-Barcelona.
 • Facturació 1 maleta 23 Kgs
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit. 
 • Hotels 3/4*.
 • Estada en pensió completa.
 • Visita amb guies locals Oporto, Lisboa, Estoril,Guimaraes i Coimbra, amb servei de radio-guia pergarantir la millor audició.
 • Entrades incloses amb bodega a Oporto.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació.

Altres

  • Suplement hab. Individual: 364€
  • Sopar opcional de Fados: a consultar.
  • Documentació necesaria: DNI vigent.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres