9 dies a Romania

Què visitarem?

Visitarem Bucarest, Brasov, Gura Humorului,Sighisoara, Sibiu, Castell de Pèls a Sinaia, Castellde Bran a Bran, Monestirs d’Humor, Sucevita,Moldovita i Voronet a Bucovina.

 • Sortida: 2 d’agost del 2023
 • Preu per persona: 2.100€ + 275€ TAX
Viatge en grup a Romania agost

ITINERARI

2 AGOST (Dimecres)

BARCELONA – BUCAREST

Sortida l’aeroport de Barcelona al vol de lacompanyia Austrian Airlines amb destinacióBucarest, via Viena i sortida a les 10:00. Arribada a l’aeroport de Bucarest a les 18.10;tràmits migratoris, recollida d’equipatges,recepció del corresponsal i trasllat a l’hotel,distribució d’habitacions i temps lliure.Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

 

3 AGOST (Dijous)

BUCAREST

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista sortidade l’hotel per fer la Visita Panoràmica de lacapital del país, començant la visita alMuseu del Poble, seguidament farem unapassejada panoràmica per la ciutat veientl’Arc de Triomf; la Plaça Victoriei; la Plaça dela Revolució; Ateneu Romanès; l’EsglésiaCretulescu; l’Òpera; l’Acadèmia Militar;principal Església ortodoxa romanesa, laPlaça Unirii. Dinar al restaurant local. A latarda farem la visita del ParlamentNacional. Finalitzada la visita, tornada al’hotel i temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel.Allotjament.

 

4 AGOST (Divendres)

BUCAREST – BRASOV

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’horaindicada en direcció a Brasov, fent unaparada en ruta a la població de Sinaia,coneguda com “La Perla dels Carpats”; onvisitarem el Castell de Peles d’aspecte rústicdegut a la combinació de materials. Va serexresidència de la família reial de Romania iconstruït al segle XIX. Dinar al restaurant local.Seguirem ruta en direcció cap a la poblacióde Brasov, on en arribar ens traslladaran al’hotel seleccionat, distribució d’habitacions itemps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament. 

 

5 AGOST (Dissabte)

BRASOV 

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’horaindicada per realitzar la Visita Panoràmicad’aquesta pintoresca i tradicional ciutat, queva ser capital de Transsilvània i que sorprènper la seva acurada arquitectura i el nucliantic de la qual està ple de monumentd’interès com l’Església Negra monumentgòtic romanès, l’antic Ajuntament i la zonavella on se situa l’Església de Sant Nicolau deSchei. Dinar al restaurant local. A la tardafarem l’excursió a Bran per visitar el Castell deBran. Tornada de nou cap a l’hotel a Brasov,temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament. 

 

6 AGOST (Diumenge)

BRASOV – GURA HUMORULUI

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’horaindicada en direcció als Monestirs deBucovina, amb els seus frescos exteriorspintats, una Bíblia en imatges vives i esvisitaran els monestirs següents: Humor,Succeïda sòlida ciutadella de pedra. Seguimamb el Monestir de Modovita al recintefortificat del qual destaca l’Església del’Anunciació i acabarem amb Voronet. Dinaren ruta al restaurant local. Tornem de noucap a l’hotel i temps lliure. Sopar inclòs al’hotel. Allotjament. 

 

7 AGOST (Dilluns)

GURA HUMORULUI – SIGHISOARA

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’horaindicada en direcció cap a la població deSighisoara, passant per Paso Borgo on elnovel·lista irlandès va ubicar el castell del laseva novel·la “Dràcula”. Bistrita conegudacom “la ciutat de les roses”. Dinar alrestaurant local. Arribada a Sighisoara, avuidia una de les més importants ciutatsmedievals del món destacant la Torre delRellotge del segle XIV i la casa on va néixerel príncep Vlad Tepes. Trasllat a l’hotel itemps lliure. Sopar inclòs a l’hotel.Allotjament.

 

8 AGOST (Dimarts)

SIGHISOARA – SIBIU

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel endirecció cap a Sibiu, passant per Biertan onsobre un turó s’alçà una església fortificada, d’estil gòtic. Arribada a la població de Sibiu,triada com a Capital Europea de la Cultura ion farem la Visita Panoràmica passant perla zona vella veient la Plaça Major; la PlaçaMenor i les Catedrals Ortodoxa, Catòlica iEvangèlica. Dinar al restaurant local. Trasllata l’hotel i temps de lleure. Sopar inclòs al’hotel. Allotjament. 

 

9 AGOST (Dimecres)

SIBIU – BUCARES

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’horaindicada en direcció cap a la capital,Bucarest, i pel camí farem la visita de Cozia,el Monestir; veurem Curtea d’Arges el famósMonestir fundat pel príncep Neagoe Basarab.Dinar a un restaurant local en ruta. Arribada amitja tarda a Bucarest i trasllat a l’hotelseleccionat, distribució d’habitacions i tempsde lleure. A l’hora indicada sortida de l’hotelper fer el Sopar de Comiat al Restaurant Carucu bere. Trasllat de tornada a l’hotel. 

 

10 AGOST (Dijous)

BUCAREST – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllatdes de l’hotel a l’aeroport de Bucarest peragafar el vol de la companyia Lufthansa ambdestinació a Barcelona, via Munic i sortida ales 12:40. Arribada a l’aeroport de Munic a les13.50 i connexió amb vol de la mateixacompanyia amb destinació Barcelona isortida a les 15.45. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 17.45.

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Transport privat per a tota la ruta indicada a lacotització en autocar modern per al grup. 
 • Trasllat d’arribada de l’aeroport de Bucarest al’hotel a Bucarest i de sortida de l’hotel aBucarest a l’aeroport deBucarest. 
 • Assegurança mèdica i de cancel.lació. 
 • Règim alimentari Pensió Completa 
 • Guia de parla hispana durant tot el recorreguten privat pel grup. 
 • Vol Barcelona – Bucarest – Barcelona. 
 • Allotjament i esmorzar en hotels seleccionats o similars a habitació estàndard. 
 • Inclou entrades de les visites anomenades al’itinerari. 
 • Taxes i impostos locals. 
 • Assegurança de viatge.

Altres

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual: 365€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • DNI i passaport vigent.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres