8 dies a Romania

Què visitarem?

Autèntic, natural i cultural són les paraules quemillor capturen l’essència de Romania, un paísdinàmic ric en història, arts i bellesa paisatgística.Romania ofereix innombrables experiències deviatge úniques que esperen ser descobertes.

 • Sortida: 18 de setembre del 2023
 • Preu per persona: 1.500€ + 280€ TAX
Viatge en grup a Romania, setembre 2023 Bear Travel

ITINERARI

18 SETEMBRE (Dilluns)

BARCELONA – BUCAREST

Presentació a l’aeroport de Barcelona dues hores abansde la sortida per a volar amb destinació Bucarest.

Arribada a primera hora de la tarda, assistència, visitapanoràmica de la ciutat, arribada a l’hotel.

Sopar i allotjament.

 

19 SETEMBRE (Dimarts)

BUCAREST

Esmorzar. Al matí visita amb entrada al Museu delLlogaret. Continuem amb la visita panoràmica de laciutat, incloent-hi la zona antiga, els seus edificisd’exuberant arquitectura del segle XIX i l’ambientcosmopolita d’aquella època li van donar el sobrenom de“El Petit París”. Admirarem les seves principals esglésies, laCort Vella, el Palau del Parlament, l’Ateneu Romanès,l’Antic Palau Reial, el Parc Cismigiu, i altres punts d’interèsd’aquesta bella ciutat. Esmorzar i tarda lliure fins a l’horaindicada per al trasllat al restaurant on va ser el sopartípic amb folklore. Allotjament.

 

20 SETEMBRE (Dimecres)

BUCAREST – CASTELL DE BRAN – BRASOV

Esmorzar. Al matí sortida cap al poble de Bran, onvisitarem el Castell de Bran, fortalesa del segle XIV,coneguda com el Castell de Dràcula. Va ser restaurat en1920 per la reina Maria per a usar-ho com a residènciad’estiu. Esmorzar i continuació a Brasov: visitapanoràmica a peu pel centre històric de la ciutat. Brasovha conservat el seu barri antic amb l’esplendor d’antany.Passejar pels seus carrers és viure una altra Romania. Cal destacar i l’Església Negra, considerada el monumentmés representatiu del gòtic romanès. Sopar i allotjament.

 

21 SETEMBRE (Dijous)

BRASOV – SAMBATA DE SUS – SIBIU 

Esmorzar. Al matí continuarem la ruta per a arribar a laciutat de Sibiu. Parada per a visitar el Monestir Sambatadels seus, un dels Monestirs més desconeguts i mésbonics de Romania, també anomenat MonestirBrancoveanu en memòria del seu fundador ConstantinBrnacoveanu. Arribada a Sibiu. Esmorzar i visitapanoràmica del centre his òric de Sibiu, ciutat fundadaper colons alemanys en el segle XII. Sopar típic romanèsal poble de Sibiel, després de la visita de la col·lecciód’icones sobre vidre. Retorn a Sibiu. Sopar i allotjament.

22 SETEMBRE (Divendres)

SIBIU – SIGHISOARA – TARGU MURES 

Esmorzar. Sortida cap a Sighisoara, ciutat medievald’origen romà. Situada als Carpats transilvans, la ciutatdestaca per les cases de la Ciutadella, la Torre delRellotge, el seu cementiri i la població de saxons deTranssilvània, una ètnia alemanya. Sighișoara haconservat petita ciutat medieval fortificada, el seu centrehistòric ha estat inclòs per la Unesco com a Patrimoni dela Humanitat en 1999. Arribada a Targu Muris visitapanoràmica “ciutat de les roses”. Es troba a la regió deTranssilvània i durant el segle XVI va ser una de lesprincipals ciutats de Romania. Sopar i allotjament.

23 SETEMBRE (Dissabte)

TARGU MURES – SALINA PRAID – ODORHEIU SECUIESC -SINAIA

Esmorzar. Sortida per a visitar la Mina de Sal de Praid, ésuna gran mina de sal situada en el centre de Romania enel comtat d’Harghita, prop de Praid. Praid representa unade les reserves de sal més grans de Romania. Esmorzaren ruta. Continuació cap a Sinaia, és una ciutat i uncentre turístic de muntanya a Romania. La ciutat es vabatejar amb aquest nom pel Monestir de Sinaia, alvoltant del qual va ser construïda; el nom del monestirprové de la bíblica Muntanya Sinaí. Sopar i allotjament.

 

24 SETEMBRE (Diumenge)

SINAIA – CASTELL DE PELES – MONESTIR SINAIA -BUCAREST

Esmorzar. Sinaia, és la perla dels Carpats, una perla entreavets i paisatges d’un verd intens. La construcció delmonestir és segons el model de Santa Catalina del Sinaí.Es visitarà el Castell Pelis. 

El castell deu la seva existència al rei Carol I de Romania iva ser construït en 1883 i engrandit entre 1897-1914. Téunes 160 habitacions, i preciosos jardins. Esmorzar icontinuació cap a Bucarest. Sopar i allotjament.

 

25 SETEMBRE (Dilluns)

BUCAREST – BARCELONA 

Esmorzar. Demà lliure i a l’hora prevista trasllat al’aeroport. ortida en vol de retorn. Arribada a Barcelona i

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Vols amb facturació d’una maleta. 
 • Hotels de 4*. Cèntrics. 
 • Pensió Completa durant tot el viatge. 
 • Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge. 
 • Autocar privat pel nostre grup. 
 • Guies locals de parla castellana. 
 • Entrades dels monuments que es visiten. 
 • Assegurança de viatge i anul·lació.
 • Sopar folcloric a Bucarest.

Altres

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual: 220€

IMPORTANT

 • En el moment de fer la reserva s’haurà de donar una paga i senyal de 300 € per persona. 
 • El pagament de la resta caldrà fer-lo trenta dies abans de la sortida 
 • Viatge acompanyat des de casa amb un màxim de 25/30 persones. 

PROPINES

 • Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona, 20 per al xofer i 30 per al guia. Per altres serveis consultar.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres