7 dies a Suècia i Dinamarca

Què visitarem?
Uns dies a Suècia són la manera perfecta de conèixer un dels països més interessants i en molts casos més desconeguts de tota Europa! Edificis singulars, museus més que impressionants, catedrals, la seva gastronomia escandinava i fusió internacional…

Finalitzarem el viatge a Copenhaguen, capital i ciutat més poblada de Dinamarca. Descobrirem aquesta vibrant ciutat, amb els seus carrers empedrats, palaus i l’avantguarda del disseny, la moda i la gastronomia. Fantàstic tour entre ciutats, boscos, llacs i castells.

 • Sortida: 1 de juliol de 2023
 • Preu per persona: 2.742€ + 129€ TAX

ITINERARI

1 DE JULIOL (Dissabte)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ESTOCOLM

Trasllat a l’aeroport i sortida cap a Estocolm a les 06:40h. Arribada a la capital sueca a les 10:30h i trasllat i acomodació a l’hotel. Dinar en restaurant local. A la tarda visita panoràmica amb guia local de la ciutat d’Estocolm. La capital de Suècia, abasta 14 illes i més de 50 ponts en un extens arxipèlag del mar Bàltic. Els carrers de llambordes i els edificis color ocre de Gamla Stan (la ciutat vella), la catedral de Sant Nicolau d’Estocolm del segle XIII, el palau reial Kungliga Slottet i el Museu Nobel, que s’enfoca al premi del mateix nom. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

2 DE JULIOL (Diumenge)

ESTOCOLM — Ajuntament, Museu Vasa i Drottningholm

Esmorzar a l’hotel. Visita amb guia local de l’ajuntament. Famós per la seva majestuosa arquitectura de maó vermell i per allotjar el banquet anual dels Premis Nobel. Continuarem cap al Museu Vasa. Alberga el vaixell de guerra d’aquest nom, únic navili del segle XVII que ha sobreviscut gairebé intacte fins als nostres dies. Dinar en restaurant local. A la tarda, visita Drottningholm Palace, residència privada de la família reial sueca. Forma part de la llista de llocs Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

3 DE JULIOL (Dilluns)

ESTOCOLM — CANAL DE GÖTA — KARLSTAD (305 km)

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Borensberg on ens embarcarem en un creuer de 2 hores pel Canal de Göta. Durant molts anys, el canal artificial Göta va ser un canal molt important a Suècia, tant econòmicament com estratègicament. Era el canal principal que corria d’est a oest, passant per molts llacs. Avui dia, és sobretot una destinació d’oci per a navegants, excursionistes i ciclistes. El riu atrau molts turistes, però la zona és gran i encara es pot gaudir de la tranquil·litat. Dinar inclòs durant la navegació.
Desembarcarem a Motala i continuació amb autobús costejant un dels llacs més grans de Suècia fins a Karlstad. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

4 DE JULIOL (Dimarts)

KARLSTAD — GOTEMBURG (271 km)

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia en ruta amb autocar per la costa oest de Suècia i l’arxipèlag de Bohuslän amb més de mil encantadores i fascinants illes com Fjällbacka amb les seves velles cases de fusta vermella i carrerons pintorescos. Tot es troba emmarcat en una naturalesa idíl·lica, un estil de vida tranquil i tradicional… on les activitats solen estar sempre relacionades amb el mar (pesca de llagosta, caiac de mar, etc). Dinar en ruta. Des del bonic poble de Lysekil, embarcarem en un creuer d’una hora i mitja per aquest bell arxipèlag per descobrir la magnífica naturalesa circumdant i les colònies de foques descansant a les roques. Continuarem cap a Göteborg, una important ciutat portuària a l’oest amb un ambient cosmopolita. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

5 DE JULIOL (Dimecres)

GOTEMBURG — CASTELLS DEL NORD DE DINAMARCA — COPENHAGUE (320 km)
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al sud del país; passarem per la ciutat portuària de Helsingborg on ens embarcarem en un ferri per creuar a Dinamarca, cap a la ciutat veïna d’Elsinor (Helsingør). Un cop arribats recorrerem la petita part històrica de la ciutat amb el nostre guia. Dinar en restaurant local. A la tarda continuarem ruta cap a la ciutat de Hillerød on visitarem el castell de Frederiksborg que data del segle XVII, és una de les obres arquitectòniques més destacades del país, d’estil renaixentista, es destaca a més de la seva bellesa pels seus majestuosos jardins. De camí a la capital danesa, pararem a fer una foto al castell de Fredensborg (entrada no inclosa), residència de la família reial a Tardor i Primavera. Arribada a Copenhaguen al final de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

6 DE JULIOL (Dijous)

COPENHAGUE

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una completa visita de la ciutat amb guia local, recorrent els principals atractius com ho són la famosa Sirenita, la font de Gefión, la residència reial d’Amalienborg, l’Òpera, els canals de Nyhavn, l’illa del parlament, la biblioteca reial, i l’Ajuntament. Dinar en restaurant local. A la tarda farem un passeig en vaixell pels canals de Copenhague amb sortida des de Nyhavn (l’antic port de de la ciutat). A continuació ens dirigirem cap a Dragor, un poblet danès amb un passat pesquer que s’ha conservat amb aquesta essència fins als nostres dies. Realitzarem una visita guiada de 3 hores. En acabar, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

7 DE JULIOL (Divendres)

COPENHAGUE — BARCELONA — PUNT D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. Recomanem visitar els impressionants jardins Tivoli, els edificis simulen construccions famoses de tot arreu del món, com una pagoda, un palau àrab i fins i tot una fragata. També recomanem visitar el centre comercial Field’s, amb 115.000m2, és el segon centre comercial més gran de Dinamarca. Dinar lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 20:35h.
Arribada a Barcelona a les 23:35 i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen.
 • (Dte. 30 € per no utilitzar aquest servei)
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Vols directes Barcelona – Estocolm / Copenhague – Barcelona
 • S’inclou facturació d’una maleta de 20 kgs. per persona.
 • Autocar privat durant tot el circuit, amb seients assignats
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb servei de maleters
 • Hotels 3/4*.
 • Estada en pensió completa, excepte dinar de l’últim dia.
 • Guia local de parla espanyola.
 • Servei de radio-guies.
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb totes les cobertures per la COVID-19.

Altres

PREU PER PERSONA (en base a 25 pax):

 • 2.742€ + 129€ TAX

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 449€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • DNI VIGENT

CONDICIONS GENERALS

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

 • De 35 – 25 dies: 25%
 • De 24 – 15 dies: 60%
 • De 14 – 0 dies: 100%

 

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres