7 dies a Suècia i Dinamarca

Què visitarem?
Copenhague, Gotemburg, Karlstad, Estocolm
 • Sortida: 21 de juliol de 2022
 • Preu per persona: 2445€ + 95€ TAX

ITINERARI

21 JULIOL (Dijous)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ESTOCOLM

Trasllat a l’aeroport i sortida cap a Estocolm a les 07:10h. Arribada a la capital sueca a les 11:00h trasllat a l’hotel i dinar. A la tarda visita completa de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

22 JULIOL (Divendres)

ESTOCOLM (Pensió completa)

Esmorzar a l’hotel. Visita amb guia local recorrent els principals atractius turístics de la ciutat. Es visitarà el nucli antic a Gamla Stan amb els seus atractius carrerons empedrats i edificis d’alegres colors. Veurem l’exterior del Palau Reial, la Catedral, el Parlament i la Casa dels Nobles. Temps per dinar al centre de la ciutat i tarda lliure. Aprofiteu a la tarda per visitar alguns dels interessants museus de la ciutat. Allotjament a l’hotel.

 

23 JULIOL ABRIL (Dissabte)

ESTOCOLM-CANAL DE GÖTA-KARLSTAD 410 KM (Pensió completa)

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Borensberg on ens embarcarem en un creuer de 2 hores pel Canal de Göta. Durant molts anys, el canal artificial Göta va ser un canal molt important a Suècia, tant econòmicament com estratègicament. Era el canal principal que corria d’est a oest, passant per molts llacs. Avui dia, és sobretot una destinació d’oci per a navegants, excursionistes i ciclistes. El riu atrau molts turistes, però la zona és gran i encara es pot gaudir de la tranquil·litat. Durant el creuer se servirà un dinar de dos plats. Desembarc a Motala i continuació amb autobús costejant un dels llacs més grans de Suècia fins a Karlstad. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

24 JULIOL (Diumenge) 

KARLSTAD-SAFARI DE FOQUES-GOTEMBURG 390 KM. (Pensió completa)

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia en ruta per la costa oest de Suècia i l’arxipèlag de Bohuslän amb més de mil encantadores i fascinants illes com Fjällbacka amb les seves velles cases de fusta vermella i carrerons pintorescos. Tot es troba emmarcat en una naturalesa idíl·lica, un estil de vida tranquil i tradicional… on les activitats solen estar sempre relacionades amb el mar (pesca de llagosta, caiac de mar, etc).

Dinar en ruta. Des del bonic poble de Lysekil, embarqueu en creuer d’una hora i mitja per aquest bell arxipèlag per descobrir la magnífica naturalesa circumdant i les colònies de foques descansant a les roques. Continuarem cap a Göteborg, una important ciutat portuària a l’oest amb un ambient cosmopolita. No deixeu de sortir a la nit a gaudir dels tants restaurants, botigues i cafès.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

25 JULIOL (Dilluns) 

GOTEMBURG – CASTELLS DEL NORD DE DINAMARCACOPENHAGUE 300 KM (Pensió completa)

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al sud del país; passarem per la ciutat portuària de Helsingborg on ens embarcarem en un ferri per creuar a Dinamarca, cap a la ciutat veïna d’Elsinor (Helsingør). Un cop arribats recorrerem la petita part històrica de la ciutat amb el nostre guia i tindrem temps per dinar. A la tarda continuarem ruta cap a la ciutat de Hillerød on es troba el castell de Frederiksborg que data del segle XVII, és una de les obres arquitectòniques més destacades del país, d’estil renaixentista, es destaca a més de la seva bellesa pels seus majestuosos jardins. De camí a la capital danesa, pararem a fer una foto al castell de Fredensborg (entrada no inclosa), residència de la família reial a Tardor i Primavera. Arribada a Copenhaguen al final de la tarda.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

26 JULIOL (Dimarts)

COPENHAGUE (Pensió completa)

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una completa visita de la ciutat, recorrent els principals atractius com ho són la petita sireneta, la font de Gefión, la residència reial d’Amalienborg, l’Òpera, els canals de Nyhavn, l’illa del parlament, la biblioteca reial, l’Ajuntament i els jardins de Tivoli. Després de la visita, tarda lliure per passejar pel centre d’aquesta vibrant ciutat.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 

27 JULIOL (Dimecres)

COPENHAGUE – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita i resta de visites i museus. Dinar. Tarda lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 20:20h. Arribada a Barcelona a les 23:20 i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols directes Barcelona – Estocolm / Copenhague – Barcelona
 • S’inclou facturació d’una maleta de 20 kgs. per persona
 • Hotels 3/4*.
 • Estada en pensió completa.
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb servei de maleters.
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari amb expert guia local.
 • Guia acompanyant de Viatjalia amb servei de radio-guies.
 • Autocar privat durant tot el circuit, amb seients assignats.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. (Dte. 30 € per no utilitzar aquest servei).
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb totes les cobertures per la COVID-19.

Altres

  • Suplement hab. Individual: 385 €
  • Documentació necessària: DNI VIGENT I CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres