7 dies a Suïssa en trens alpins

Què visitarem?
Lausanne, Zermatt, St. Moritz, Lugano i Lucerna
 • Sortida: 10 d’agost de 2022
 • Preu per persona: 2.385€ + TAX

ITINERARI

10 AGOST (Dimecres)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – GINEBRA – LAUSANNE

Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol a les 07:10h amb destinació Ginebra. Arribada a les 08:50h i panoràmica de la ciutat, seu de les Nacions Unides, situada al voltant del llac Lemán, on podrem admirar el seu famós “Jet d’Eau” (140m d’alçada), el bonic rellotge de flors i recorregut pel casc antic. Dinar en restaurant. A la tarda sortida cap a Lausanne i temps lliure per gaudir de la ciutat. És la Seu del Comité Olímpic Internacional amb el seu interessant Museu Olímpic. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

11 AGOST (Dijous)

LAUSANNE – INTERLAKEN – TREN GOLDEN PASS – MONTREUX – LAUSANNE

Esmorzar. Sortida en direcció a Interlaken. Visita panoràmica de la ciutat i navegació pel llac. Dinar en restaurant. A la tarda, sortida en tren des d’Interlaken, vorejant el llac de Spiez i continuació fins Zweisimmen, on s’inicia un dels trens més famosos: Golden Pass Line. Creuarem les muntanyes que configuren el Parc Natural de Gruyère Pays de Enhault fins arribar a la riba del Llac Lemán a Montreux. Gaudirem dels canvis de paisatge i l’espectacularitat dels boscos alpins i pobles pintorescs. Gaudirem de temps lliure a Montreux per conèixer l’encant de la “Riviera”. Retorn en autocar cap a Lausanne, sopar i allotjament a l’hotel.

 

12 AGOST (Divendres)

LAUSANNE – VISP – ZERMATT

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Montreux per sortir en tren cap a Visp on iniciarem el recorregut amb el tren alpí del Zermatt. A l’arribada ens traslladarem a l’hotel on tindrà lloc el dinar. A la tarda pujarem amb el cremallera Gornergrat que ens portarà fins a un gran mirador a 3.089m d’alçada, gaudirem de la millor vista del Matterhorn i de 29 pics de més de 4.000m. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

13 AGOST (Dissabte)

ZERMATT – GLACIER EXPRESS – ST. MORITZ

Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem del Tren Panoràmic Glacier Exress. Té la fama de ser el més lent però amb la ruta més espectacular de Suïssa. Creua 290 ponts, 91 túnels i el port alpí d’Oberalp de més de 2.000m d’altitud. Les seves finestres panoràmiques ens permetran gaudir especialment de l’encant i la màgia dels paisatges suïssos. Dinar en ruta. A la tarda, arribada a Coira (en alemany Chur). Continuació cap a St. Moritz, sopar i allotjament a l’hotel.

 

14 AGOST (Diumenge)

ST. MORITZ – BERNINA EXPRESS – TIRANO – LUGANO

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la ruta amb el Tren Panoràmic Bernina Express, una línia protegida per la UNESCO, que ens portarà des dels paisatges alpins i més freds de Suïssa fins a la part més càlida del país: Lugano. Dinar a Tirano. Continuació en autocar per la Valtellina italiana passant pels llacs de Como i fins arribar a Lugano. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

15 AGOST (Dilluns)

LUGANO – GOTTHARD PANORAMA EXPRESS – CREUER LLAC QUATRE CANTONS – LUCERNA

Esmorzar a l’hotel. Des de la part italiana del país tornarem cap al cor de Suïssa. Travessarem el túnel més llarg del món de 57km, que en tan sols 17 minuts creuarem per sota del massís alpí. Arribarem a la població de Bellinzona on iniciarem el recorregut panoràmic del Tren Gotthard express, fins a Fuelen, zona dels llacs de quatre cantons. Dinar. A la tarda iniciarem una travessia en vaixell creuant el llac fins la ciutat de Lucerna. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

16 AGOST (Dimarts)

LUCERNA – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar, Sortida cap a Lucerna. Visita amb guia local d’aquesta ciutat; el casc antic, el seu famós pont de fusta medieval, monument al Lleó ferit, i altres indrets meravellosos i seu la Rolex. Dinar en restaurant. A la tarda temps lliure per realitzar les ultimes compres. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 20:35h amb destinació Barcelona. Arribada a les 22:25h i trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona-Ginebra/Zurich-Barcelona. Facturació 1 maleta 20 kg.
 • 2 Nits Hotel 3* a Lausanne.
 • 4 Nits Hotel 3/4* a Zermatt, St. Moritz, Lugano i Lucerna. Taxes hoteleres locals, a pagar directament.
 • Estada en Pensió completa,
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Autocar privat pel grup.
 • Creuer pel Llacs dels Quatre Cantons.
 • Trens panoràmics: Golden Pass de Interlaken a Montreux. Tren alpí de Zermatt. Cremallera de Gornergrat. Glacier Express de St. Moritz. Bernina Express de Lugano. Gotthard Panorama Express de Lucerna.
 • Guia acompanyant de Viatjalia i guies locals.
 • Servei de radioguia, a fi de garantir la millor audició.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Dte -30€ per no utlitzar aquest servei
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

Altres

  • Suplement hab. Individual: 465 €
  • DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA: DNI en vigor i CERTIFICAT DE VACUNACIÓ

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres