12 dies a Tailandia

Què visitarem?
Bangkok, Gran Palau, Mercat flotant, Kanchanaburi (pont sobre el riu Kwai),  Ayutthaya, Sukhothai, Chian Rai, Creuer pel riu Mekong, etnia Karen dones girafa, temple blanc, Chiang Mai, Reserva d’elefants i granja d’orquidies.
 • Sortida: 15 d’ abril 
 • Preu per persona: 1.987€ + 278€ TAX

ITINERARI

15 ABRIL
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BANGKOK (NIT A BORD)
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol a les 10’45 h (via Abu Dhabi). Dinar, sopar i nit a bord.
16 ABRIL
BANGKOK CIUTAT I CANALS
Arribada a les 07’20 h i trasllat a l’hotel. Acomodació i temps per descansar i aclimatar-se. Dinar. A la tarda, creuer pels canals del districte Thonburi  per conèixer la part Oest de la ciutat coneguda com la Venècia de l’Est. Visitarem Temple de l’Aurora. Sopar i allotjament.

17 ABRIL

BANGKOK: GRAN PALAU I BUDA ESMERALDA
Esmorzar a l’hotel. Visita de l’esplendor del gran Palau i Wat Pho amb els budes més grans del món i notable Buda reclinat. Recorregut en tuk tuk pel mercat de les flors fins al Gran Palau, on ens sorprendrà el Wat Phra Kaew amb el buda esmeralda, el lloc més sagrat de Tailàndia. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de Bangkok; capital de Thailàndia. Principals avingudes, China town, al  i el Temple de marbre. Retorn a l’hotel passant per la fàbrica de pedres precioses. Sopar i allotjament. Després de sopar, trasllats a Le Bua, el millor sky bar sota les estrelles,  situat a  la planta 64, on contemplarem les magnifiques vistes nocturnes de la ciutat i del riu (consumició i retorn per compte pròpia).

18 ABRIL

BANGKOK – MERCAT FLOTANT (DAMNOEN SADUAK) – KANCHANABURI (PONT SOBRE EL RIU KWAI)
Esmorzar bufet. Sortida a 1ª hora de Bangkok per visitar el mercat flotant DAMNOEN SADUAK. Recorregut pels seus canals bigarrats de gran tipisme, contemplarem les seves cases de fusta i el comerç que es realitza des de la barca. Continuació cap a Kanchanaburi per realitzar la visita a la que fou l’escenari de la famosa pel·lícula. Recorregut en el famós tren de la mort fins a l’estació Tamkrase. Recorregut durant 1 ½ h . Dinar en restaurant. Riu Kwai. A la  tarda visita del “Hellfire pass” indret històric per on va circular el anomenat “tren de la mort”. Sopar i allotjament a l’hotel River Kwai Jungle Rafts, que hi accedirem en barca.

19 ABRIL

KANCHANABURI – AYUTTHAYA – PHITSANULOK
Esmorzar. Sortida cap a Ayutthaya, antiga Capital del Regne de Siam, visita de les impressionants ruïnes de temples i fortalesa, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita als Temple Wats Mahathat (cap de buda, incrustat al tronc d’un arbre). Dinar. A la tarda, visita al monestir reial de Wat Phra Si Samphet, famós pels seus 3 icones. sortida cap a Phitsanulok. Sopar i allotjament a l’hotel.
20 ABRIL
PHITSANULOK – SUKHOTHAI – CHIANG RAI
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat de Phitsanulok, el gran temple de Wat Yai, considerat un dels més importants centres budistes del país, possibilitat d’observar i participar a les ofrenes dels monjos i les portes incrustades de nàcar. Continuació cap a Sukhothai, lloc de naixement de l’increïble cultura i civilització Tailandesa. Visita al Parc Històric Sukhothai,  reconegut per la UNESCO pels seus grans llocs arqueològics i espirituals. Dinar. A la tarda ruta cap a Chiang Rai, ciutat situada a la riba del riu Mekong, frontera entre Laos i Birmània. Acomodació a l’hotel. Sopar i  allotjament.
21 ABRIL
CHIANG RAI – Creuer pel Riu Mekong i ètnia Karen ( dones girafa) TEMPLE BLANC.
Esmorzar. Visita del Triangle de l’Or en creuer, situat entre els tres països, admirant les seves poblacions i mercats locals. Visita del museu de l’Opi i continuació per visitar el  Poblat de les tribu  Akha amb els seus vestits de colors, la tribu dels Yao amb la seva característica forma de vida i  visita al poblat de les dones Karen ( famoses dones girafa).  Dinar. A la tarda visita del meravellós temple Wat Rong Khun (famós temple blanc). Sopar i allotjament.

22 ABRIL

CHIANG RAI – CHIANG MAI, TEMPLE ESCALES DE DRAC
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Chiang Mai, antiga ciutat emmurallada i amb més encant de Tailàndia. Dinar en ruta en un restaurant local. Arribada a Chiang Mai, a la tarda, visita del temple més conegut de la ciutat, Wat Doi Suthep, situat al cim d’un petit turó i famós per la seva escalinata en forma de drac. Trasllat a l’hotel, i allotjament.
Sopar folklòric Khantoke amb musica i dansa i variada gastronomia  dels  enigmatics pobles tradicionals del nord de Tailàndia.

23 ABRIL

CHIANG MAI RESERVA D’ELEFANTS I GRANJA DE LES ORQUÍDIES
Esmorzar. Visita completa a la reserva d’elefants amb safari inclòs. Després, realitzarem un passeig per aquesta zona per poder admirar la singular bellesa dels paisatges selvàtics, Dinar a la granja de les orquídies. A la tarda, temps lliure per realitzar recorregut pel poble d’artesans Sankampagen on descobrirem la fabricació de sedes Tailandeses, talla de fusta de Teca, treballs amb plata, joies i ombrel·les ,etc. Sopar i allotjament. Al vespre, aconsellem un passeig pel popular basar nocturn de Chang Mai on trobarem una infinitat de productes, menjars, artesania local i un ambient immillorable.

24 ABRIL

CHIANG MAI
Esmorzar i visita de la bonica població de Baan Tawai, especialitzada en treballs artesans de bronze i els tèxtils teixits a mà.  Dinar en un restaurant. Tarda lliure per realitzar interessants massatges als jardins de les orquídies. Sopar a l’hotel.

25 ABRIL 

CHIANG MAI – BANGKOK – NIT A BORD
Esmorzar a l’hotel. Mati i dinar lliure per realitzar les últimes compres.Trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic de la Cia. Thai a les 16:00h  destinació Bangkok on enllaçarem amb el vol de la Cia. Etihad a les 20’25 h. Sopar i nit a bord.
26 ABRIL
BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a les 07’20h i trasllats al punt d’origen.

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA: 1.987 € + TAXES 278 € (En base 30 pax )
Sortida garantida amb 20 pax : 2.098 €
 • Bitllet avió Barcelona – Bangkok – Barcelona. Cia. ETIHAD Facturació 1 maleta 23Kgs.
 • 1 Vol domèstic Chiang-mai – Bangkok.
 • Hotels 4* a Bangkok,  Kanchanaburi, Phitsanulok, Chiang Rai i Chiang Mai.
 • Estada en règim de Pensió completa, excepte dinar de l’últim dia.
 • Circuit privat amb totes les visites descrites a l’itinerari i guia parla espanyola.
 • Visites: Tribus Akha, Karen (dones girafa) tren riu Kwai, mercat flotant, navegació triangle de l’or, emocionant safari amb elefants, exposició orquídies, Temple Blanc (Chiang – Rai).
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència.

Assegurança de cancel·lació: 65 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.

Altres

Serveis inclosos

 • Bitllet avió Barcelona – Bangkok – Barcelona Cia. SINGAPORE facturació 1 maleta 23 Kgs.
 • 1 Vol domèstic Chiang-mai – Bangkok
 • Hotel NARAI – Bangkok
 • Hotel River Kwaii Resotel – Jungle Chalet
 • Hotel Topland Hotel – Phitsanulok
 • Hotel PHOWADOL Resort and SPA- Chiang Rai
 • Hotel THE EMPRESS HOTEL 4* – Chiang Mai
 • Estada en règim de Pensió completa
 • Circuit privat amb totes les visites descrites a l’itinerari i guia parla espanyola.
 • Visites: Tribus Akha, Karen (dones girafa) tren riu Kwai, mercat flotant, navegació triangle de l’or, mocionant safari amb elefants, exposició orquídies, Temple Blanc (Chiang-Rai)
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència.
 • Assegurança de cancel·lació: 65€
 • L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.

Altres

 • Suplement habitació individual: 289 €

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres