14 dies a Tanzània

Què visitarem?
Descobrir la fauna salvatge a través dels paisatges més espectaculars, Safari en vehicles 4×4, Visita al parc Trarangire, Lake Manyara, Serengeti National Park, Mont Klimanjaro, Conèixer els costums i tradicions de la Tribu Datoga i Hadzabe, i els Massais.
 • Sortida: 17 de maigde 2023
 • Preu per persona: 5.998€+ Tax 492

ITINERARI

17 DE MAIG (DIMECRES )
BARCELONA – DOHA- KILIMANJARO
Trobada a l’aeroport de Barcelona. Facturació del equipatge i sortida en el vol de línia regular de la Qatar a les 16:20 cap a Doha. Arribada a les 23:35 i connexió amb elvol de les 02:10 h.

 

18 DE MAIG (DIJOUS)
MOUNT MERU GAME LODGE, ARUSHA
Arribada a l’Aeroport Internacional de Kilimanjaro a les 07:35 h. del dijous 18 de maig. Tràmits de duana i d’immigració. Assistència i trasllat en el nostre vehicle privat fins a Arusha. La durada del trajecte és de 1 hora. Arribada i Check In a l’hotel. Temps lliure per descansar. Dinar. A la tarda visita de Arusha. Sopar i allotjament al Mount Meru Game Lodge.

 

19 DE MAIG (DIVENDRES)
TARANGIRE NATIONAL PARK
Esmorzar i sortida cap a les 9H cap al Parc Nacional de Tarangire ( 2 hores aprox.) en vehicle 4×4. Arribada al lodge, dinar i safari a la tarda. Tarangire és un dels més bells i interessants parcs del nord de Tanzània. Banyat per les aigües del riu Tarangire, dona vida a aquesta gran desconeguda regió tanzana poblada per impressionants baobabs i que alberga una de les més estables poblacions d’elefants. Dinar al camp. ́ Safari a la tarda. Sopar i allotjament al Tarangire Balloon Camp.

 

20 DE MAIG (DISSABTE)
TARANGIRE NATIONAL PARK
Esmorzar i dia complet de safaris (matí i tarda). Descobrireu la seva interminable sabana com es converteix, fins al mes d’octubre, en la llar d’impressionants ramats de zebres, nyus, antílops, elefants i permet que espècies com el kudu i oryx siguin vistes amb facilitat. Cal no oblidar que en aquest parc hi ha més de 300 espècies d’aus, el que el converteix en un lloc perfecte per a la seva observació. Dinar i sopar al Tarangire Balloon Camp.

 

21 DE MAIG (DIUMENGE)
LAKE MANYARA
Després d’esmorzar, trasllat al Parc Nacional del Llac Manyara, situat a 1 hora i 30 minuts del Parc de Tarangire, per realitzar un safari en el seu interior amb dinar picnic. Al parc es farà una parada per realitzar una activitat per les passarel·les entre les copes dels arbres, una caminada curta que va pujant gradualment fins arribar a una altura de 18m per experimentar la natura verge. Durant aquest passeig el seu guia li explicarà curiositats sobre la flora i la fauna del llac Manyara. A la tarda, sortida cap a Mto Wa Mbu per realitzar una excursió en tuk tuk fins a les ribes del llac Manyara. Allì gaudiran d’una memorable excursió escènica i cultural en tuk tuk a través de la comunitat pròxima de Mto wa Mbu, organitzada per un expert guia. La visita finalitza als inoblidables voltants del llac Manyara, on es pot admirar les bandades de flamencs, així com altres espècies d’aus que es congreguen al llarg de la seva costa. n finalitzar ens traslladarem fins al Lake Manyara Serena Safari Lodge. Sopar i allotjament.

 

22 DE MAIG (DILLUNS)
SERENGETI
Esmorzar i sortida cap a Serengeti National Park (aproximadament 4 hores – 260 km). Dinar al Lodge i safari a la tarda. Sopar i allotjament al Ole Serai Turner Springs. El Parc Nacional de Serengeti és un dels majors santuaris de la fauna salvatge que queden al Planeta i el major parc nacional de Tanzània, una extensió de gairebé 15.000 km2. El seu nom en Maasai, significa “plana ense fi” i els seus paisatges responen a la imatge mítica d’una Àfrica de grans espais, de cels de blau profund esquitxats de núvols, d’albes frescos i capvespres de foc.

 

23 DE MAIG (DIMARTS)
SERENGETI
Esmorzar i dia per gaudir d’un dels més impressionants Parcs Nacionals de Tanzània. Dos safaris diaris ( 1 pel matí i 1 per la tarda ). Dinar al lodge. Sopar i allotjament al Ole Serai Turner Springs.

 

DIJOUS 25 DE MAIG
NGORONGORO
Després d’esmorzar, sortida cap al Cràter del Ngorongoro per efectuar un safari a l’interior del mateix (45 mns de distància). En l’Àrea de Conservació de Ngorongoro conviuen els Maasai, el seu bestiar i la vida salvatge, el que el distingeix d’altres parcs nacionals, Patrimoni de la humanitat des de 1959. Conté en el seu interior una joia inigualable a tot el món, tanca pantans, boscos , salines, el llac Makati i un riu d’aigua dolç. Dins del cràter es troben uns 30.000 animals que neixen i moren en el cràter. Amb una mica de sort es pot veure el “rinoceront negre” una espècie protegida que es troba en perill d’extinció. Dinar pícnic al cràter. Retorn al lodge. Sopar i allotjament.

 

26 DE MAIG ( DIVENDRES)
NGORONGORO / EYASI
Després de l’esmorzar sortida per fer una excursió de dia complet a les tribus Datoga i Hadzabe en Eyasi. La distància és d’aproximadament 1:30 hores . Aquestes tribus encara viuen de manera tradicional i són nòmades. Visitarem el poblat, ens ensenyaran a encendre foc, llençar a l’arc i sortirem amb ells a caçar. És una experiència única i gaudirem d’un dia fascinant. Només queden uns 350 Datogas a Tanzània i amb prou feines reben visites d’occidentals. Dinar a En Kisima Ngedacam. Tornada a Oldeani Mountain Lodge per refrescar-se i preparar-se per al sopar i allotjament.

 

27 DE MAIG (DISSABTE)
WEST KILIMANJARO
Esmorzar i sortida cap a West Kilimanjaro situat a unes 5 hores de distància. Benvinguda pel director del Àfrica Amini Maasai Lodge i distribució d’habitacions. Dinar. Activitat a la tarda . Competició de tir amb llança contra els Maasais i ball Maasai al capvespre. Sopar i allotjament.

 

28 DE MAIG (DIUMENGE)
MOUNT KILIMANJARO
Després d’esmorzar, sortida per passar un dia com un veritable Maasai. El dia comença assistint a una autèntica Missa Maasai. Els Maasai encara adoren als seus propis déus d’una manera tradicional. No obstant això, la seva creença s’ha barrejat amb elements del cristianisme. La visita a una de les seves esglésies és una experiència única. Després podran posar en pràctica les seves tradicions com munyir les vaques i cabres com els Maasai, recol·lecció de plantes i herbes medicinals, seran testimonis de la matança d’una cabra i mentre els homes s’encarreguen de rostir-la, les dones s’encarreguen dels plats que acompanyaran la deliciosa cabra. Durant aquest dia estaran acompanyats en tot moment de la seva guia Maasai qui els explicarà el significat tradicional de la vida Maasai, la seva cultura, les seves històries, cançons i danses, les seves creences i pràctiques diàries.

 

29 DE MAIG (DILLUNS)
KILIMANJARO – ARUSHA – DOHA
Esmorzar i sortida per visitar el projecte Àfrica Amini Alama. Durant aquesta visita obtindrà una imatge dels seus projectes educatius i socials, així com programes de suport mèdic. Uneix-te a Àfrica Amini Alama en el seu treball diari i experimenti l’Àfrica d’una manera molt diferent.
Des de la seva creació, Àfrica Amini Alama ha llançat una sèrie de projectes dedicats a l’atenció de la salut, l’educació, l’assistència social, el turisme i l’agricultura. Dinar. Trasllat a l’aeroport de Kilimanjaro per agafar el vol de les 17:25 cap a Doha. Arribada a les 22:50h. I connexió amb el vol de les 01:30 h+1.
Amb destí a Barcelona.

 

30 DE MAIG (DIMARTS )
BARCELONA –
Arribada a Barcelona a les 07:30 h. On donarem per acabat aquest viatge , del que esperem guardin un gran record.

Serveis inclosos

 • Vols internacionals de línia regular. Classe
  turista.
 • Taxes d’aeroport i turístiques
 • Lodges i camps segons itinerari
 • Règim alimentari segons itinerari. Pensió
  completa.
 • Vehicles 4 x 4 Toyota Land Cruiser
 • Guies de parla hispana
 • Guia acompanyant de l’agencia tot el
  viatge
 • Impostos locals
 • Aigua en els vehicles durant els trasllats i
  safaris
 • Flying doctors: servei d’evacuació aèria immediata en el cas de malaltia o accident
 • Visat
 • Propines
 • Assegurança mèdica i cancel·lació

Altres

 • Suplement hab. Individual: 950€

SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes en els àpats

 

DOCUMENTACIÓ

 • DNI i passaport vigent
 • Certificat vacunació COVID

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres