8 dies a Turquia

Què visitarem?
Capadòcia: Vall de Dervent, Vall de Göreme, Konya, Pamukkale, Efeso, Esmirna, Istanbul
 • Sortida: 3 d’agost de 2022
 • Preu per persona: 1.745€ + TAX

ITINERARI

3 AGOST (Dimecres)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ISTANBUL – CAPADÒCIA 

Trasllat a l’aeroport del Prat, sortida en vol a les 11:45h de la Cia Turkish TK1854 amb destinació a Istanbul. Arribada a les 16:15h i connexió amb el vol TK2008 a les 18:55h. Arribada a les 20:05 a l’aeroport de Nevsehir (Capadòcia), assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

4 AGOST (Dijous)

CAPADÒCIA: LA VALL DE GÖREME – UÇHISAR

Esmorzar a l’hotel. Visitarem la Vall Göreme on veurem el museu a l’aire lliure d’esglésies rupestres perforades en roca volcànica i decorades amb pintures al fresc. Continuarem a la vall del poble d’Uçhisar, paisatges volcànics amb formacions geològiques a Avcilar i Güvercinlik. Dinar.

A la tarda visita al poble d’Avanos, un dels centres més important de l’època bizantina, destaca pels seus teixits de Kilims molt famosos a la zona. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

5 AGOST (Divendres) 

CAPADÒCIA – VALL DE DERVENT – Opcional vol en globus -KAYMAKLI 

Possibilitat opcional de volar en globus, una experiència única a l’alba. Esmorzar. Sortida en direcció a la Vall de Dervent famosa per les singulars “xemeneies de les fades” modelades per la naturalesa. Dinar. Sortida en direcció a la ciutat subterrània de Kaymakli on veurem les cases construïdes a la roca a una profunditat de 45 metres, mostra de l’ingeni humà. Visita a la vall de Zelve i el poble Cavusin, fascinant per les cases de pedra. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

6 AGOST (Dissabte)

CAPADÒCIA – KONYA – PAMUKKALE 

Esmorzar. Sortida en direcció a Konya situada al centre de l’àrida estepa d’Anatòlia. Dins la ruta, visitarem un Kervansaray, típic hostal de viatgers i comerciants de l’antiga Ruta de la Seda. 

Continuarem al Mausoleu de Mevlana poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l’ordre dels “DervichesDanzantes”. El monument és de l’arquitecte otomà, Sinan, un dels personatges més influents del món islàmic que li va dotar d’una original cúpula turquesa. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Pamukkale, “castell del cotó”, coneguda per les seves cascades calcàries petrificades formades per la calçde l’aigua de les fonts termals de la zona. Sopar i allotjament a l’hotel. 

7 AGOST (Diumenge)

PAMUKKALE – EFESO – ESMIRNA – ISTANBUL (en avió) 

Esmorzar. Visita de la Hierápolis, ciutat balneari romana edificada sobre les cascades. Les seves aigües tenen propietats terapeutes. Seguim viatge cap a Efeso, ciutat clàssica millor conservada a l’est del Mediterrani on cal destacar la Biblioteca de Celso, el Temple d’Adrià, el teatre, així com la Basílica Bizantina de l’Apòstol Sant Joan. Dinar. A tarda, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Esmirna. Sortida a les19:50h amb el vol de la Cia Turkish TK2335 direcció a Istanbul. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.

 

8 AGOST (Dilluns)

ISTANBUL: Palau TOPKAPI – SANTA SOFIA – MESQUITABLAVA – GRAN BASAR 

Estada en pensió completa. Visitarem el Palau de Topkapi, residència del sultans otomans, durant quatre segles. Destaca la “Sala del Tresor” pel famós diamant “Spoonmker” de 84quirats. Continuarem amb la visita de la Mesquita de Santa Sofia, catedral patriarcal de Constantinoble, la Mesquita Blava amb sis minarets, prodigi d’harmonia, proporció i elegància. El Hipòdrom que conserva l’Obelisc de Teodosi, la Columna Serpentina, i la Columna de Constantí. Visita del Basar Egipci deles Espècies, del místic Orient. 

 

9 AGOST (Dimarts) 

ISTANBUL: Creuer panoràmic pel Bòsfor

Estada en pensió completa. Trasllat al port per embarcar al creuer pel Bòsfor. L’estret que separa els dos continents i que uneix el mar Negre amb el mar Màrmara. Des del vaixell contemplarem el Palau de Dolmahbaçe, el barri bohemi d’Ortakoy, les fortaleses de Rumelia i Anatòlia, el Palau deBeylerbeyi, les típiques cases otomanes de fusta “yali”.

Després de la navegació visita la Mesquita de Solimán el Magnífic obra de l’arquitecte Sinan. Allotjament a l’hotel. 

 

10 AGOST (Dimecres)

ISTANBUL – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar i temps lliure per gaudir de la “vibrant” Istanbul i ferles últimes compres. Dinar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe de la Cia Turkish TK1851 a les 20:15h. Arribada a Barcelona a les 23:00h. Trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona – Istanbul – Barcelona Cia. Turkish . Facturació 1 maleta 20kg per persona
 • 2 vols domèstics Istanbul-Nevsehir i Esmirna-Istambul
 • 7 nits HOTELS 4*
 • Estada en Pensió completa 
 • Totes les visites descrites a l’itinerari: esglésies rupestres de Göreme, ciutat subterrània de Kaymkali, Kervansaray, Hierapolis, Efeso, Palau Topkapi, Santa Sofia, Mesquita Blava, Bazar Egipci.
 • Creuer pel Bosfor.
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat
 • Guia acompanyant – Yolanda
 • Guies locals de parla castellana durant tot el viatge
 • Trasllats aeroports, hotels i ports. Servei de maleters aeroport i hotel i guies. (Dte. -30 € per no utilitzar aquest servei)
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19 

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació i cabina individual: 297 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • Passaport amb validesa de 6 mesos.
 • CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU 

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres