8 dies a Turquia

Què visitarem?
Esglésies rupestres de Göreme, ciutat subterrània de Kaymkali, Kervansaray, Hierapolis, Efeso, Palau Topkapi i Haren, Santa Sofia, Mesquita Blava, Basar Egipci.
 • Sortida: 5 de maig de 2023
 • Preu per persona: 1.830€ + TAX

ITINERARI

5 MAIG (Divendres)

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ISTANBUL – CAPADÒCIA

Trasllat a l’aeroport del Prat, sortida en vol a les 11:45h de la Cia Turkish TK1854 amb destinació a Istanbul. Arribada a les 16:15h i connexió amb el vol TK2008 a les 18:55h. Arribada a les 20:05h a l’aeroport de Nevsehir (Capadòcia), assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

6 MAIG (Dissabte)

CAPADÒCIA: LA VALL DE GÖREME – UÇHISAR

Esmorzar a l’hotel. Visitarem la Vall Göreme on veurem el museu a l’aire lliure d’esglésies rupestres perforades en roca volcànica i decorades amb pintures al fresc. Continuarem a la vall del poble d’Uçhisar, paisatges volcànics amb formacions geològiques a Avcilar i Güvercinlik. Dinar.

A la tarda visita al poble d’Avanos, un dels centres més
important de l’època bizantina, destaca pels seus teixits de
Kilims molt famosos a la zona. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

7 MAIG (Diumenge)

CAPADÒCIA – VALL DE DERVENT – Opcional vol en globus – KAYMAKLI

Possibilitat opcional de volar en globus, una experiència única a l’alba. Esmorzar. Sortida en direcció a la Vall de Dervent famosa per les singulars “xemeneies de les fades” modelades per la naturalesa. Dinar. Sortida en direcció a la ciutat subterrània de Kaymakli on veurem les cases construïdes a la roca a una profunditat de 45 metres, mostra de l’ingeni humà. Visita a la vall de Zelve i el poble Cavusin, fascinant per les cases de pedra. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

8 MAIG (Dilluns)

CAPADÒCIA – KONYA – PAMUKKALE

Esmorzar. Sortida en direcció a Konya situada al centre de l’àrida estepa d’Anatòlia. Dins la ruta, visitarem un Kervansaray, típic hostal de viatgers i comerciants de l’antiga Ruta de la Seda. Continuarem al Mausoleu de Mevlana poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l’ordre dels “Derviches Danzantes”. El monument és de l’arquitecte otomà, Sinan, un dels personatges més influents del món islàmic que li va dotar d’una original cúpula turquesa. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Pamukkale, “castell del cotó”, coneguda per les seves cascades calcàries petrificades formades per la calç de l’aigua de les fonts termals de la zona. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

9 MAIG (Dimarts)

PAMUKKALE – EFESO – ESMIRNA – ISTANBUL (en avió)

Esmorzar. Visita de la Hierápolis, ciutat balneari romana edificada sobre les cascades. Les seves aigües tenen propietats terapeutes. Seguim viatge cap a Efeso, ciutat clàssica millor conservada a l’est del Mediterrani on cal destacar la Biblioteca de Celso, el Temple d’Adrià, el teatre, així com la Basílica Bizantina de l’Apòstol Sant Joan. Dinar. A tarda, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Esmirna. Sortida a les 19:50h amb el vol de la Cia Turkish TK2335 direcció a Istanbul. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel Radisson The President 4* a la zona Monumental de la ciutat.

 

10 MAIG (Dimecres)

ISTANBUL: Palau TOPKAPI – SANTA SOFIA – MESQUITA BLAVA

Estada en pensió completa. Visitarem el Palau de Topkapi, residència del sultans otomans, durant quatre segles. Destaca la “Sala del Tresor” pel famós diamant “Spoonmker” de 84 quirats. Continuarem amb la visita de la Mesquita de Santa Sofia, catedral patriarcal de Constantinoble, la Mesquita Blava amb sis minarets, prodigi d’harmonia, proporció i elegància. L’Hipòdrom que conserva l’Obelisc de Teodosi, la Columna Serpentina, i la Columna de Constantí. A continuació, visitarem la Cisterna de Yerebatan també conegut com “Palau Submergit”, té 336 columnes de 9 metres d’alçada. Els estils de les columnes són molt variats, ja que van ser reutilitzades d’antigues estructures i monuments. Abans de sopar, opcionalment podrem gaudir d’uns típics banys turcs per relaxar-nos. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

11 MAIG (Dijous)

ISTANBUL: BASAR EGIPCI – Creuer panoràmic pel Bòsfor

Esmorzar a l’hotel. Visita del Basar Egipci de les Espècies, del místic Orient. A continuació, trasllat al port per embarcar al creuer pel Bòsfor. L’estret que separa els dos continents i que uneix el mar Negre amb el mar Màrmara. Des del vaixell contemplarem el Palau de Dolmahbaçe, el barri bohemi d’Ortakoy, les fortaleses de Rumelia i Anatòlia, el Palau de Beylerbeyi, les típiques cases otomanes de fusta “yali”. Dinar. Després de la navegació visita la Mesquita de Solimán el Magnífic obra de l’arquitecte Sinan. Allotjament i sopar a l’hotel.

 

12 MAIG (Divendres)

ISTANBUL – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Visita del Gran Bazar, és un dels mercats coberts més grans i antics del món, amb 61 carrers coberts i més de 4.000 botigues en una superfície total de 30.700 m2. Continuarem cap a la plaça Taksim i la Torre de Gàlata. Dinar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe de la Cia Turkish TK1851 a les 20:15h. Arribada a Barcelona a les 23:00h. Trasllat al punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona – Istanbul – Barcelona Cia. Turkish + Facturació 1 maleta 20kg per persona
 • 2 vols domèstics Istanbul – Nevsehir i Esmirna – Istanbul
 • 7 nits Hotels 4*
 • Estada en Pensió Completa
 • Totes les visites descrites a l’itinerari: esglésies rupestres de Göreme, ciutat subterrània de Kaymkali, Kervansaray, Hierapolis, Efeso, Palau Topkapi i Haren, Santa Sofia, Mesquita Blava, Basar Egipci.
 • Creuer pel Bòsfor
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantindre la distància de seguretat
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins
 • Guies locals de parla castellana durant tot el viatge
 • Trasllats aeroports, hotels i ports. Servei de maleters aeroport i hotel i guies. Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen (Dte. -30€ per no utilitzar aquest servei)
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertura per la Covid-19

Altres

  • Suplement habitació individual: a consultar.
  • Creuer Circle Line: 68€
  • DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:
   • Passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
   • Certificat de vacunació EU Covid-19 (2 dosis).

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres