8 dies a Turquia

Què visitarem?
Capadòcia: Vall de Dervent, Vall de Göreme, Konya, Pamukkale, Efeso, Esmirna, Istanbul
 • Sortida: 10 d’abril de 2022
 • Preu per persona: 1.485€ + TAX

ITINERARI

10 ABRIL (Diumenge) 

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ISTANBUL – CAPADÒCIA 

Trasllat a l’aeroport del Prat, sortida en vol de la Cia Turkish amb destinació a la Capadòcia, via Istanbul. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

11 ABRIL (Dilluns)

CAPADÒCIA: LA VALL DE GÖREME – UÇHISAR

Esmorzar a l’hotel. Visitarem la Vall Göreme on veurem el museu a l’aire lliure d’esglésies rupestres perforades en roca volcànica i decorades amb pintures al fresc. Continuarem a la vall del poble d’Uçhisar, paisatges volcànics amb formacions geològiques a Avcilar i Güvercinlik. Dinar.

A la tarda visita al poble d’Avanos, un dels centres més important de l’època bizantina, destaca pels seus teixits de Kilims molt famosos a la zona. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

12 ABRIL (Dimarts) 

CAPADÒCIA – VALL DE DERVENT – Opcional vol en globus -KAYMAKLI 

Possibilitat opcional de volar en globus, una experiència única a l’alba. Esmorzar. Sortida en direcció a la Vall de Dervent famosa per les singulars “xemeneies de les fades” modelades per la naturalesa. Dinar. Sortida en direcció a la ciutat subterrània de Kaymakli on veurem les cases construïdes a la roca a una profunditat de 45 metres, mostra de l’ingeni humà. Visita a la vall de Zelve i el poble Cavusin, fascinant per les cases depedra. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

13 ABRIL (Dimecres)

CAPADÒCIA – KONYA – PAMUKKALE 

Esmorzar. Sortida en direcció a Konya situada al centre de l’àrida estepa d’Anatòlia. Dins la ruta, visitarem un Kervansaray, típic hostal de viatgers i comerciants de l’antiga Ruta de la Seda. 

Continuarem al Mausoleu de Mevlana poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l’ordre dels “Derviches Danzantes”. El monument és de l’arquitecte otomà, Sinan, un dels personatges més influents del món islàmic que li va dotar d’una original cúpula turquesa. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Pamukkale, “castell del cotó”, coneguda per les seves cascades calcàries petrificades formades per la calç de l’aigua de les fonts termals de la zona. Sopar i allotjament al’hotel. 

 

14 ABRIL (Dijous)

PAMUKKALE – EFESO – ESMIRNA – ISTANBUL (en avió) 

Esmorzar. Visita de la Hierápolis, ciutat balneari romana edificada sobre les cascades. Les seves aigües tenen propietats terapeutes. Seguim viatge cap a Efeso, ciutat clàssica millor conservada a l’est del Mediterrani on cal destacar la Biblioteca de Celso, el Temple d’Adrià, el teatre, així com la Basílica Bizantina de l’Apòstol Sant Joan. Dinar. A tarda, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Esmirna. Sortida a les18:00h direcció a Istanbul. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.

 

15 ABRIL (Divendres)

ISTANBUL: Palau TOPKAPI – SANTA SOFIA – MESQUITABLAVA – GRAN BASAR 

Estada en pensió completa. Visitarem el Palau de Topkapi, residència del sultans otomans, durant quatre segles. Destacala “Sala del Tresor” pel famós diamant “Spoonmker” de 84 quirats. Continuarem amb la visita de la Mesquita de Santa Sofia, catedral patriarcal de Constantinoble, la Mesquita Blava amb sis minarets, prodigi d’harmonia, proporció i elegància. El Hipòdrom que conserva l’Obelisc de Teodosi, la ColumnaSerpentina, i la Columna de Constantí. Visita del Basar Egipci de les Espècies, del místic Orient. 

 

16 ABRIL (Dissabte) 

ISTANBUL: Creuer panoràmic pel Bòsfor

Estada en pensió completa. Trasllat al port per embarcar al creuer pel Bòsfor. L’estret que separa els dos continents i que uneix el mar Negre amb el mar Màrmara. Des del vaixell contemplarem el Palau de Dolmahbaçe, el barri bohemi d’Ortakoy, les fortaleses de Rumelia i Anatòlia, el Palau deBeylerbey i, les típiques cases otomanes de fusta “yali”.

Després de la navegació visita la Mesquita de Solimán el Magnífic obra de l’arquitecte Sinan. Allotjament a l’hotel. 

 

17 ABRIL (Diumenge)

ISTANBUL – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar i temps lliure per gaudir de la “vibrant” Istanbul i fer les últimes compres. Dinar. A l’hora convinguda trasllat al ’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Arribada i trasllatal punt d’origen.

Serveis inclosos

 • Vols Barcelona – Istanbul – Barcelona Cia. Turkish .

  Facturació 1 maleta 20kg per persona

 • 2 vols domèstics Istanbul-Nevsehir i Esmirna-Istambul
 • 7 nits HOTELS 4*
 • Estada en Pensió completa
 • Totes les visites descrites a l’itinerari: esglésies rupestres de Göreme, ciutat subterrània de Kaymkali, Kervansaray, Hierapolis, Efeso, Palau Topkapi, Santa Sofia, MesquitaBlava, Bazar Egipci.
 • Creuer pel Bosfor.
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat
 • Guia acompanyant de VIATJALIA DESTINS.
 • Guies local de parla castellana durant tot el viatge
 • Trasllats aeroports, hotels i ports. Servei de maleters aeroport i hotel, propines al creuer i guies

  Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen – Descompte de 30€ per no utilitzar aquest servei

 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19

Altres

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació i cabina individual: 247 €
 • Suplement assegurança lliure desistiment: 68 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • Passaport amb validesa de 6 mesos.
 • CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU 

CONDICIONS GENERALS :

DESPESES EN CAS D’ ANUL.LACIÓ

 • 40-21 Dies abans de la sortida: 15%
 • 20-15 Dies abans de la sortida: 50 %
 • 14-0 Dies abans de la sortida: 100 % 

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres